Filter
Viser 560 produkter
Page
 1. RAPID
  Rapid tyller Ø23/Ø12mm 25 stk.
  89,95 kr.
 2. STAR BRITE
  Star Brite poleremiddel Vinyl Cleaner & Polish 500 ml
  229,95 kr.
 3. Multifit marinebatteri DUAL ER550 115AH
  1.749,00 kr.
 4. ABUS
  Abus hængelås 75IB/45 høj rustfri
  198,95 kr.
 5. STAR BRITE
  Star Brite imprægnering m/PTEF 650 ml
  309,95 kr.
 6. RAPID
  Rapid tyller Ø21/Ø10mm 25 stk.
  89,95 kr.
 7. Marinetech
  STORMKROG M/ØSKE 80MM, .
  59,95 kr.
 8. STAR BRITE
  Star Brite pletfjerner blegning 650 ml
  159,95 kr.
 9. Exide
  Exide marinebatteri Dual ER350 12V
  999,95 kr.
 10. Marinetech
  Marinetech mastplade 35 x 30 mm
  39,95 kr.
 11. STAR BRITE
  Star Brite smudsfjerner
  189,95 kr.
 12. STAR BRITE
  Trærens Til Teak Premium Teak Cleaner 1 L - Star Brite
  239,95 kr.
 13. STAR BRITE
  Star Brite rensemiddel Sail & Canvas Cleaner 500 ml
  159,95 kr.
 14. NAUTIC
  Nautic dry bag 15L
  139,95 kr.
 15. STAR BRITE
  Rengøringsmiddel Boat Wash 500 ML - Star Brite
  109,95 kr.
 16. STAR BRITE
  Star Brite rengøringsmiddel Gelcoat Restorer m/PTEF 500 ml
  229,95 kr.
 17. CONACORD
  Conacord 2 x sejlgarn polypropylen natur 30 + 40 m
  54,95 kr.
 18. NAUTIC
  NAUTIC DRY BAG 30L RØD/SORT
  169,95 kr.
 19. STAR BRITE
  Rustbehandling Rust Stain Remover 650 ML - Star Brite
  189,95 kr.
 20. STAR BRITE
  Rengøringsmiddel Boat Bottom Cleaner 1 L - Star Brite
  239,95 kr.
 21. STAR BRITE
  Star Brite poleremiddel Chrome & Stainless Polish 250 ml
  159,95 kr.
 22. Marinetech
  Marinetech selebåndsbøjle A4 25 mm rustfri
  94,95 kr.
 23. Marinetech
  Marinetech sikkerhedskarabinekrog A4
  119,95 kr.
 24. PSP gaffatape hvid
  64,95 kr.
 25. Roca
  Roca bundprop hvid plast
  19,95 kr.
 26. NAUTIC
  Nautic pensel sæt flade pensler
  83,95 kr.
 27. JOTUN
  Jotun maling Nonstop Supreme mørk blå 2,5 L
  1.199,00 kr.
 28. JOTUN
  Jotun maling Nonstop Supreme blå 2,5 L
  1.199,00 kr.
 29. STAR BRITE
  Star Brite Premium rensevoks 1 l
  269,95 kr.
 30. Trykknapper m. værktøj rustfri stål 10 stk.
  139,95 kr.
 31. Liqui Moly
  Liqui Moly Marine 4T motorolie 15W-40 5 L
  279,95 kr.
 32. STAR BRITE
  Kølsvinsvask Bilge Cleaner 1 L - Star Brite
  199,95 kr.
 33. STAR BRITE
  Star Brite Premium rensevoks 500 ml
  249,95 kr.
 34. STAR BRITE
  Star Brite Luksus børste medium
  349,95 kr.

Bådudstyr og bådtilbehør til din båd

Hvis det skal være både sjovt og sikkert at sejle, kræver det, at udstyret altid er helt i orden. Heldigvis kan du finde alt i bådudstyr hos BAUHAUS, hvor vi har samlet det bedste bådtilbehør, så du altid er godt rustet til en tur ud på vandet. Se det spændende udvalg fra kendte mærker som Nautic, Palby Marine, West System, Grand Ocean og Champion, og køb dit bådudstyr fra BAUHAUS online i dag.

Kan du lide at nyde livet på vandet, så er det helt sikkert et stort hit for dig at eje din helt egen båd. Før du kaster dig ud i sejlads, er det dog vigtigt, at du også får styr på det ekstra bådtilbehør, der ellers hurtigt kan komme til at mangle ombord. Vigtigst er selvfølgelig sikkerhedsudstyret, så du ikke udsætter dig selv eller dine nærmeste for unødig fare, men der er også meget andet bådudstyr, der kan være rart at have lige ved hånden, når du er ude på bølgerne. I vores sortiment af bådudstyr finder du blandt andet:

 • Solsejl
 • Hængelås
 • Oppustelig redningsvest
 • Svømmevest
 • Vandkikkert
 • Flydevest
 • Årer til båden
 • Yachtflag

 

Sørg altid for at have styr på sikkerheden

Noget bådudstyr er selvfølgelig mere nødvendigt end andet, og vi anbefaler først og fremmest, at du får styr på dine redningsveste, så der altid er redningsveste nok til alle passagerer, der er ombord på båden. Det er de færreste sejlere, der kommer ud for en ulykke, men det kan desværre ske, og så kan en simpel redningsvest pludselig være det, der redder liv og betyder forskel på dét og døden. Så er købet af en redningsvest pludselig en billig pris at betale.

 

Hold din båd sund og lækker med den korrekte pleje

Når du først har købt en båd, handler det om at passe godt på den, så den kan holde sig pæn og robust i mange år ud i fremtiden. En stor del af det at være bådejer er ikke kun at være ude på vandet, men også at pleje din båd på land, så du kan få mest mulig glæde af den i årene, der kommer. Hos BAUHAUS tilbyder vi heldigvis alt i produkter til pleje af din båd, så du kan handle ind af bådpleje og øvrigt bådudstyr på ét og samme sted – nemlig samlet her på siden. Blandt vores plejeprodukter til båd kan blandt andet nævnes skibslak, rengøringsmidler, polermiddel, gelcoat og hærder, der hver især er produkter, der gør noget godt for din båd.

Hvad trænger dit fartøj til? Find produkterne her, og giv din båd lidt ekstra omsorg og pleje, før du drager afsted ud på vandet næste gang. Både tid og penge er godt givet ud i sidste ende, når din båd holder lige dét længere, end den ellers ville have gjort uden din kærlighed og pleje, der nemt kan gøre hele forskellen. Du plejer sikkert dig selv dagligt og passer godt på din krop, så hvorfor ikke gøre det samme med ét af dine andre kæreste ejer – nemlig din skønne båd?

 

Alt i bådudstyr fra kendte mærker

Det er de færreste, der tænker over, hvor meget forskelligt bådtilbehør, der egentlig hører med til at eje sådan en båd. Det er selvfølgelig ikke alting, der er need-to-have, men ikke desto mindre kommer du næppe udenom at skulle investere lidt ekstra i din båd igennem årene – både på de helt nødvendige ting og på ting, der egentlig mere er nice-to-have, men som du alligevel har svært ved at forestille dig din båd uden. Det kan eksempelvis være bådudstyr som et flot yachtflag, en vandkikkert eller et solsejl, men mulighederne er nærmest uendelige her hos BAUHAUS, når du først dykker ned for at udforske sortimentet.

Ejer du ikke en båd endnu? Så kan du måske finde netop den båd, du går og drømmer om, online her hos BAUHAUS. Du finder hele vores udvalg af flotte både og gummibåde her, hvor du kan glæde dig til at gå på opdagelse blandt både fra blandt andre Watski og Nautic, der ligeledes står bag meget af det skønne bådudstyr, du kan finde her på siden. Du behøver derfor aldrig at gå på kompromis med kvaliteten, når du leder efter båd eller bådudstyr online hos BAUHAUS. Du kan altid stole trygt på, at vi kun tilbyder det bedste af det bedste inden for båd og bådtilbehør til dig.

 

Køb dit bådudstyr online hos BAUHAUS

 Er du en rigtig bådentusiast, vil du helt sikkert synes godt om mange af de produkter, som du finder her i sortimentet hos BAUHAUS. Vi har samlet alt det bedste i bådudstyr af høj kvalitet til dig, og vi udvider løbende udvalget med nye, spændende produkter, som vi synes passer rigtig godt til vores kundegruppe af både professionelle sejlere og fritidssejlere.

Lad dig inspirere af de mange lækre løsninger, og find dine favoritter blandt vores produkter til båd i dag. Herefter kan du lægge din bestilling og begynde at glæde dig til at få dit nye bådudstyr hjem med levering inden for få dage. Vi har et effektivt team, der tager sig godt af din ordre fra lager til levering, og du får selvfølgelig altid 3 måneders fuld returret på alle produkter, som du bestiller hos os. Det gælder uanset, om du går efter bådudstyr eller efter andre varer i vores brede varesortiment. Læg din bestilling i dag, og lad os gøre resten af arbejdet!

Har du brug for råd og vejledning undervejs i købsprocessen? Vores medarbejdere i kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig godt videre med dit køb af bådudstyr, så du kan få lagt bestillingen af det bådtilbehør, du går og drømmer om. Uanset dine spørgsmål hjælper vi dig, så godt vi kan, så du altid får en god service, når du køber bådudstyr hos BAUHAUS. Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig godt i mål med din bestilling!

Både

Viser 560 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…