Filtrer på...

Gummibåde
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Bredde
Længde
Primært materiale
Pris
DKK
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 23 produkter
Filter
Viser 23 produkter

Både og gummibåde

Køb både og gummibåde samt en masse forskelligt maritimt udstyr hos BAUHAUS. Hvis du drømmer om det frie liv på søen, så kan drømmen blive til virkelighed nu. Vi har både i flere størrelse og i forskellige prisklasser. Bestil billige gummibåde med motor, eller både uden motor - her hos BAUHAUS.

Nu kan du få opfyldt drømmen om en billig gummibåd, som kan bruges til en afslappende søndagstur på vandet sammen med familien. Gummibåde kan dog også bruges til andet end afslapning, da de er særdeles velegnede til fritidsbeskæftigelser som jagt og fiskeri.

Hvis du holder af at bade og dykke, er en gummibåd med motor også ideel. Du kommer hurtigt fra land, og inden for kort tid, kan du hoppe i dykkerudstyret, og udforske de lokale farvande.

Tre fordele ved både og gummibåde

  • Lille og smart båd med en masse forskellige anvendelsesmuligheder
  • Inviter alle vennerne med på en badetur og hop i vandet fra båden
  • Den lave vægt gør en gummibåd let at transportere på en lille trailer

Gummibåd tilbud – Se dem alle her

Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af billige gummibåde. Vælg f.eks. en komplet gummibåd med motor, som du kan søsætte og sejle i umiddelbart efter levering. Hvis du selv har en bådmotor i forvejen, så kan du naturligvis også købe båden uden motor – det bestemmer du selv.

En gummibåd er en god måde at samle familie og venner til mange timers underholdning. Om det skal være en stille tur på fjorden med fiskestangen, eller en hurtig tur i bedste Miami Vice stil, er helt op til dig.

Hvilken gummibåd skal jeg vælge?

Vores gummibåde findes i flere størrelser, og i stort set alle prisklasser.

Hvis behovet er en lille billig gummibåd som skal kunne transporteres bag i bilen, så er en 2 personers gummibåd med årer det oplagte valg. Denne båd er lille og kompakt og luften kan lukkes ud, når du er færdig med at bruge den.

Den lille båd passer perfekt, hvis du vil sejle på den lokale sø en stille sommeraften, og måske fiske lidt fra båden.

Hvis du har en stor sejlbåd eller motorbåd, er denne type gummibåd perfekt til at sejle i land, mens du ligger for anker ud for havnen eller måske ved stranden, hvor den store båd ikke kan sejle i land.

Hvis du vil gøre lidt mere ud af sejleriet, så skal du overveje en af de større gummibåde. Her kan du få plads til op til 6 personer. Så her kan hele familien komme med på sejltur.

De store gummibåde kan udstyres med kraftige motorer, der giver mulighed for at få fart over feltet, hvis det er det, du drømmer om. De større gummibåde ligger meget stabilt i vandet, og er samtidig lette at manøvrere.

En stor fordel ved gummibåde er deres vægt. Selv de største både vejer kun lidt, og det kræver ikke udstyr for at sætte båden i vandet, eller tage den op igen. Gummibådene kan let transporteres på en bådtrailer, så du kan tage den med i sommerhus eller på kør selv ferie.

Transporter båden på en trailer

Hos BAUHAUS har vi to forskellige typer bådtrailere, alt efter hvilket behov du har for transport af båden.

Håndtrailer 

Hvis du bor tæt ved vandet, så er en håndtrailer den rigtige løsning for dig. Håndtraileren er en lille smart vogn til den mindre jolle eller gummibåd, som ikke skal transporteres særlig langt.

Traileren trækkes med håndkraft, og kan håndtere både op til omkring 350 kilo. Håndtraileren har kraftige ruller på siderne, så du let kan trække båden op – f.eks. fra vandkanten.

Når båden ikke er i brug, kan du lade den stå på den lille trailer, indtil du skal bruge den næste gang.

Bådtrailer

Hvis du har behov for at transportere båden over længere afstande, skal du vælge en bådtrailer, der kan spændes efter bilen.

Bådtraileren er beregnet til at kunne bære de lidt større og tungere både. Ved hjælp af et indbygget spil, kan du let selv trække båden op på traileren. Det er muligt at eftermontere næsehjul, som er til stor hjælp, når du skal flytte bådtraileren med håndkraft.

BAUHAUS hjælper med indregistrering. Når du køber trailer hos BAUHAUS, så hjælper vi dig med indregistrering af traileren.

Du skal blot betale gebyret til indregistrering i byggevarehuset, så får du nummerpladen med det samme. På den måde undgår du ventetid, og du kan køre med trailer og båd straks efter købet.

Udstyr til både og gummibåde, som du ikke vil undvære

Hos BAUHAUS har vi en masse bådtilbehør til gummibåde og andre både.

Det vigtigste tilbehør når du sejler, er naturligvis redningsvesten. Sørg for at der er redningsveste til alle, og at redningsvesten har den rette størrelse.

Vestene findes i de traditionelle udgaver til både voksne og børn, og i de mere moderne oppustelige redningsveste. Den oppustelige vest giver en større bevægelsesfrihed end de traditionelle modeller, men er til gengæld også en smule dyrere.

En god motor til gummibåden er næsten en nødvendighed. Se udvalget af forskellige påhængsmotorer her, og vælg den motor der størrelsesmæssigt passer til dine ønsker og behov.

Husk også tilbehør til at vedligeholde motoren, så du sikrer, at den får et langt liv uden motorstop.

Gummibåd til salg online hos BAUHAUS

Tjek det store udvalg herunder, og bestil en billig gummibåd hos BAUHAUS. Vi har et bredt udvalg af store og små gummibåde, samt flere forskellige SUP-boards.

Besøg et af vores byggevarehuse, hvor du kan se et bredt udvalg af gummibåde, og få svar på dine spørgsmål. Hvis du allerede ved, hvilken båd du vil have, så bestil den online allerede i dag hos BAUHAUS.

Gummibåde

Viser 23 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto