Filter
Viser 9 produkter

Joller

En jolle er en alsidig type båd, og dens størrelse og konstruktion gør den ideel til både afslappende sejlads, spændende kapløb og en hyggelig fisketur. Her hos BAUHAUS har vi et solidt udvalg af joller. I sortimentet kan du finde joller i forskellige størrelser og med forskellige funktioner og kvaliteter. Og jollerne tilhører ligeledes forskellige prisklasser. Udforsk udvalget her på siden, og find dén favorit, som du skal tage på eventyr med.

Sådan bruger du en jolle

Du har sikkert hørt begrebet et hav af gange, men hvad er egentlig kendetegnene ved en jolle? Udtrykket betegner en mindre klasse både, og en jolle er kendetegnet ved følgende:

  • Dens længde er omkring fem til tolv fod
  • Den er fremstillet af enten glasfiber eller træ
  • Den kan typisk rumme op til fem personer
  • Du kan trække en jolle med en trailer
  • Du kan bruge jollen til korte dagsture eller lystfiskeri
  • Du kan bruge både årer, en motor eller en aftagelig mast og bom til at sejle din jolle

Udgifterne til en jolle er minimale, hvis du sammenligner med øvrige bådtyper, og årsagen til forskellen er jollens størrelse og enkelhed. Omkostningerne ligger typisk blot i indkøbsprisen og eventuelle omkostninger til opbevaring af jollen, men dem sparer du, hvis du kan opbevare din jolle i en garage eller lignende. Derudover kommer naturligvis omkostninger til brændstof, hvis du vælger at bruge en motor i stedet for eksempelvis sejl eller årer.

Vedligeholdelsen af en jolle også minimal. Det kan dog være nødvendigt at lakere eller polere din jolle alt efter, hvilket materiale den er fremstillet i. Hos BAUHAUS har vi alt tænkeligt tilbehør til din lille båd. Du kan finde alt fra bådmaling og bådtilbehør til påhængsmotorer og redningsveste her.

Opgradér dit lystfiskeri med en jolle

For lystfiskere er der sjældent noget, der er mere tilfredsstillende end at fange sin egen fisk, og mens en kystnær fisketur kan være både sjov og spændende, så åbner brugen af en jolle op for en helt ny verden af muligheder. Det er oplagt at bruge en jolle til at opgradere dit lystfiskeri, da du med en jolle har mulighed for at udforske helt nye områder, der ikke er tilgængelige for en almindelig kystfisker. Du kan nå fiskesteder, som du ellers ville have svært ved at nå, og du kan også fiske i mere varierede og dybere farvande. Med en jolle får du altså som lystfisker en helt særlig frihed til at udforske enten søen eller havet.

Mangler du fiskegrej til din næste fisketur? Hos BAUHAUS har vi også et stort sortiment af produkter til fiskeri, og du kan finde alt fra fangstnet og waders til fiskegrej og fiskestænger .

Tag på eventyr til søs med en jolle

Drømmer du om at udforske livet til søs? En jolle kan nemlig være din nøgle til at opdage skjulte kyster, hemmelige bugter og spændende farvande. Det er ikke bare en god løsning for dig, der er lystfisker, men du kan altså også bruge en jolle, hvis du blot vil på eventyr til søs.

Joller er perfekte til hyggelige dagsture på enten søen eller havet, og den lille størrelse og lave trækdybde gør, at den kan tage dig til steder, som større både ikke kan. Du kan eksempelvis nyde en frokost midt på havet, og når vejret tillader det, kan de vovede også let springe i og nyde en dukkert. Du kan tilmed komme helt tæt på naturen og dyrelivet. Uanset om du er en erfaren sejler eller nybegynder, er en jolle en god mulighed for at opleve både eventyr og frihed på vandet.

Vidste du, at du i vores sortiment også kan finde forskellige hyndesæt eller styrepulte til montering?

Solidt udvalg af joller hos BAUHAUS

Vi ved, at det kan være vanskeligt at vælge den helt rette jolle til lige netop dine behov, og derfor står vi hos BAUHAUS altid klar til at hjælpe. Udover at besøge os i dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus , så kan du både ringe, sende en mail eller chatte med vores medarbejdere i kundecentret. Kontakt os her .

Mulighederne er mange, og vi er altid klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Joller

Viser 9 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto