Filter
Viser 134 produkter
Page
 1. Fladen Fishing
  Fladen Fishing fisketaske med 4 æsker
  200,00 kr.
 2. Fladen Fishing
  Fladen Fishing trekrogssortiment 20 stk
  41,95 kr.
 3. Fladen Fishing
  Fladen Fishing fiskevægt 12 kg.
  73,95 kr.
 4. Fladen Fishing
  Fladen Fishing Fluer størrelse 6 5 stk
  52,95 kr.
 5. Fladen Fishing
  Fladen Fishing bobler rød 3 stk
  20,95 kr.
 6. Fladen Fishing
  Fladen Fishing splithagl sortiment
  41,95 kr.
 7. Fladen Fishing
  Fladen Fishing grejboks klar/sort 2 plan
  139,95 kr.
 8. Fladen Fishing
  Fladen Fishing forfang rosa 5/0 3 stk.
  20,95 kr.
 9. Fladen Fishing
  Fladen Fishing Jigsortiment 30 stk
  62,95 kr.
 10. Fladen Fishing
  Fladen Fishing kroge 60 stk inkl. boks
  41,95 kr.
 11. Fladen Fishing
  Fladen Fishing wobbler 5-14 cm 4 stk
  62,95 kr.
 12. Fladen Fishing
  Fladen Fishing pirk Fluo 100 g 3 stk
  94,95 kr.
 13. Fladen Fishing
  Fladen Fishing Wobbler sø/kyst 13-16 cm 18-35 g 3 stk
  62,95 kr.
 14. Fladen Fishing
  Fladen Fishing kroge Sabiki str. 7 10 stk.
  20,95 kr.
 15. Fladen Fishing
  Fladen Fishing pirk Norden 3P sølv/blå/orange 200 g
  149,95 kr.
 16. Fladen Fishing
  Fladen Fishing Kroge til sø 5-11 g 5 stk
  52,95 kr.
 17. Fladen Fishing
  Fladen Fishing forfang fladfisk 90 g
  36,95 kr.
 18. Fladen Fishing
  Fladen Fishing kystblink 12-28 g 1 stk.
  15,95 kr.
 19. Fladen Fishing
  Fladen Fishing spinnere 5-12 cm 1 stk
  15,95 kr.
 20. Fladen Fishing
  Fladen Fishing sildeforfang m/fiskehud
  20,95 kr.
 21. Fladen Fishing
  Fladen Fishing pirk Norden 3P sølv/blå/orange 100 g
  83,95 kr.
 22. Fladen Fishing
  Fladen Fishing agn kyst 16-28 g 5 stk
  73,95 kr.
 23. Fladen Fishing
  Fladen Fishing spinner Fluo 8-15 g 3 stk
  52,95 kr.
 24. Fladen Fishing
  Fladen Fishing spinnere 6-12 g 6 stk.
  73,95 kr.
 25. Fladen Fishing
  Fladen Fishing kroge Terminal tackle
  62,95 kr.
 26. Fladen Fishing
  Fladen Fishing tilbehør til ferskvand
  62,95 kr.
 27. Fladen Fishing
  Fladen Fishing agn Loket 9 g 3 stk
  62,95 kr.
 28. Fladen Fishing
  Fladen Fishing forfang Flash str. 2 5 stk
  20,95 kr.
 29. Fladen Fishing
  Fladen Fishing pirk Nidingen 28 g 3 stk
  62,95 kr.
 30. Fladen Fishing
  Fladen Fishing agn kyst 25-40 g 5 stk
  94,95 kr.
 31. Fladen Fishing
  Fladen Fishing pirk Fluo 200 g 3 stk
  139,95 kr.
 32. Fladen Fishing
  Fladen Fishing forfang blæksprutte P/G
  20,95 kr.
 33. Fladen Fishing
  Fladen Fishing Kroge til sø/kyst 10-16 g
  62,95 kr.
 34. Fladen Fishing
  Fladen Fishing agn torsk 60 g 3 stk
  83,95 kr.
 35. Fladen Fishing
  Fladen Fishing agn ferskvand/kyst 5 stk
  52,95 kr.

Fiskegrej

Det behøver ikke at koste en bondegård: Køb billigt fiskegrej hos BAUHAUS

Uanset om du selv har fået lyst til at genoptage fiskeriet, er en garvet fisker eller mere er på jagt efter en god og sund aktivitet i samvær med dine børn eller børnebørn, så er første skridt naturligvis at anskaffe dig en god fiskestang. Går du til specialbutikkerne, bliver der let tale om en udskrivning på mange tusinde kroner, før du får fiskestænger, liner og hjul til dig selv og børnene – men sådan behøver det altså ikke at være. Hos BAUHAUS kan du nemlig finde et væld af fiskegrej fra forskellige producenter til konkurrencedygtige priser.

Hos BAUHAUS har vi billigt fiskegrej fra alle de kendte mærker som Fladen Fishing og Stanley. Vi fører en række færdige og komplette fiskestangssæt med både stang, hjul og liner. Der er både sæt, der er optimeret til fluefiskeri, havfiskeri og mere almindeligt allroundfiskeri. Flere af vores sæts inkluderer også blink.

Et komplet fiskestangssæt er den perfekte start på fiskeri-eventyret, og både du og ungerne kan på den måde få afprøvet fiskeriet til en særdeles billig pris. Måske har du allerede lidt fiskegrej liggende, men ellers har BAUHAUS et ganske udmærket udvalg med både agn, kroge og liner.

Gå ikke ned på fiskegrej, når det gælder

Der er for så vidt ingen grund til at købe fiskegrej i dyre domme, hvis hobbyen ikke slår an. Dog bliver fisketuren – selv den allerførste – aldrig helt en succes, hvis der mangler både det ene og det andet. Sørg derfor i hvert fald for at købe følgende fiskegrej:

●    Fiskestænger
●    Ekstra liner
●    Kroge
●    Kunstige agn

Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af både pirke, woblere og spinnere til billige priser, så der er ingen undskyldning for at møde uforberedt op ved vandkanten. Husk også tasker og/eller grejbokse til at holde styr på alt dit fiskegrej.

Meget afhænger naturligvis af, om I er til å-fiskeri, vil fiske fra molen eller i en put-and-take sø. I alle tilfælde finder du passende kunstige agn i sortimentet til både fersk- og saltvandsfiskeri. Spørg meget gerne personalet hos BAUHAUS til råds, hvis du er i tvivl om, hvilke agn der er mest velegnede til det fiskested, I påtænker. Det bedste fiskegrej er nemlig både dét, der passer til stedet og til de typer fisk, du skal fange.

Vær beredt, hvis der er bid på krogen

En fisketur kan sagtens være en succes, uden at der nødvendigvis har været fangst, men der er selvfølgelig noget helt særligt ved at få en rigtig fisk på krogen. Her gælder det naturligvis om at være forberedt, og ofte vil et godt fangstnet være afgørende for, om fisken kan landes eller slipper væk i sidste øjeblik. Hos BAUHAUS finder du en række forskellige net. Vælg eventuelt en teleskop-udgave, som er mere praktisk med hensyn til opbevaring.

På forhånd bør du i øvrigt tjekke fiskelinen for knæk og ujævnheder. En lup kan eventuelt gøre det lidt lettere at inspicere overfladen, der både skal være pæn og glat. Er den ikke det, bør du skifte linen ud, så du ikke risikerer, at den knækker, når den store fisk bider på.
Får du landet en fisk eller tre, er der flere muligheder. Er fiskeriet blot for sjov, kan fisken gøres fri af krogen og genudsættes. Det kan også være den bedste løsning, hvis der er tale om en ”undermåler” eller en art, der ikke lige appellerer til appetitten.

Rent basalt er formålet med fiskeriet dog naturligvis at komme hjem med en fangst. I givet fald bør du have udstyret i orden i form af blandt andet vægt til dokumentation og fiskekniv til rensning af fisken på stedet. Hvis der ikke går for lang tid, kan rensning dog også vente, til I kommer hjem, hvilket måske er lidt lettere rent praktisk. De fleste eksperter anbefaler dog, at fisken renses snarest muligt efter fangsten.

Fisketuren handler også om hygge og samvær

Fiskeri er dejligt afstressende, og giver dig rig mulighed for at opleve naturen i alle dens facetter. Sørg for at have forsyninger med i form af solid mad og drikke. Der er intet, der stimulerer en sund appetit som natur og frisk luft. Er det lidt køligt i vejret, er det også oplagt med lidt varm te, kaffe eller kakao. Tag en god termoflaske og et termokrus med på turen, så skansen kan holdes lidt længere. BAUHAUS byder på et godt udvalg af både termoflasker og -krus, der er velegnede til strabadserne.

Om sommeren er det til gengæld de kolde drikke, der typisk vil være bud om. Den medbragte mad kan med fordel opbevares i en køleboks eller køletaske. Fisker du ved å eller sø, vil det ofte være muligt at sidde i skygge, men fiskeri ved havet medfører som regel eksponering for solen fra start til slut. Husk også solcreme og gerne en god hat med skygge. En god fisketur er nemlig langt mere end bare fiskegrej og teknik.

Du kan finde et bredt udvalg af campingudstyr her.

Tilbered fangsten med manér

De fleste forbinder fiskegrej og fiskeudstyr med fiskestænger, liner og kroge, men den komplette fisketur forudsætter meget mere end det. Får I landet en god fangst, skal den naturligvis også tilberedes på behørig vis. Grillning af fisk er en oplagt mulighed. Har du ikke allerede en velegnet grill, kan du tage et kig på det store udvalg hos BAUHAUS, der både inkluderer traditionelle kulgrill og de mere moderne gas- og elgrill.

Generelt er grillet, selvfanget fisk en kulinarisk oplevelse, men du kan også overveje at ryge fisken i stedet. Det kræver ikke nødvendigvis en rygeovn, for der findes rygeteknikker til de forskellige grilltyper. Søg eventuelt på nettet efter ryge- eller røgeopskrifter. Rygesmuld af løvtræ finder du selvfølgelig også i det store udvalg af fiskeudstyr hos BAUHAUS.

Køb billig fiskegrej online hos BAUHAUS eller gå ned i vores fysiske butik

Når du har fundet det rette fiskegrej, så kan du nemt og bestille det direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Vi leverer både til din egen adresse eller til dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus via vores Click & Collect.

Du har også altid mulighed for at tage ned i et BAUHAUS byggevarehus nær dig, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af fiskeudstyr. Vores medarbejdere kan give dig yderligere information, og de kan svare på alle dine spørgsmål.

Fiskegrej

Viser 134 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…