Filtrer på...

Rating
Produkttype
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 17 produkter
Filter
Viser 17 produkter

Agn

Står den på fisketur i weekenden? Så skal du selvfølgelig have noget agn til at lokke fiskene på krogen. Agn er nemlig det samme som fiskemadding – eller bare madding – og kan være alt fra orme og maddiker til blink og PowerBait. Hos BAUHAUS finder du forskelligt slags agn i den kunstige afdeling, og du kan derfor bruge den samme madding til mange fisketure.

Laks, torsk, aborre, sild, makrel, ørred – mulighederne for at fange fisk i Danmark er mange, og du bør ikke unde dig selv denne oplevelse. Besøg vores udvalg længere oppe, og bestil nemt det fiskegrej , du skal bruge.

Hvilken agn er bedst til fiskeri?

Når du fisker, er det vigtigt at have den rigtige agn for at tiltrække og fange de helt rigtige fisk. Men med så mange forskellige typer agn på markedet kan det være svært at vælge den rette madding. Svaret afhænger nemlig af, hvilken type fisk du vil fange, din fiskemetode og fiskemiljøet. Herunder har vi listet nogle af de mest populære former for kunstig fiskemadding:

Wobblere er en type agn, der bruges til at imitere en skadet fisk, der svømmer tæt på overfladen. Wobblere er normalt lavet af plastik eller træ og efterligner fiskens bevægelser i vandet, hvilket lokker de større fisk til at bide på. Derfor er wobblere ideelle som agn til at fange gedder, aborre og ørred.

Spinnere er fiskemadding med en bladformet metalplade, der roterer, når spinneren bevæger sig gennem vandet. Bevægelsen tiltrækker især større fisk. Spinners er særligt effektive til at fange gedder og aborre, men de kan også bruges som foder til at fiske ørred i put and take, åen eller søen.

Blink er meget almindelig kunstig agn til fiskeri efter rovfisk. Som regel bruges blink til fiskeri på kysten til at fange havørreder og aborrer, men du kan sagtens også bruge blink i ferskvand. Vælg mellem forskellige størrelser og vægt, der afgør, hvor langt du kan kaste blinken ud i vandet.

PowerBait er en af de mest kendte former for agn og kan bruges på forskellige måder, herunder som bund- og flådfiskeri. PowerBait dækker nemlig over et større sortiment af agn, herunder orme, maddiker, fiskeæg og trout bait. PowerBait er særligt brugt til ørred.

Kunstige orme er en type agn, der er lavet af gummi eller plastik og efterligner forskellige slags orme – for eksempel regnorme og børsteorme. Disse agn er velegnet til fiskeri ved bunden og for alle typer af fisk, herunder gedder, aborre, sandart, fladfisk og torsk.

Derudover skal du kigge efter den rette type af forfang til den type fiskeri, som du foretrækker. Med den rigtige forfang kan du lettere vinde kampen med at få fisken på land. Tænk også over vandets klarhed. Er vandet klart, så er det en god idé at vælge agn i dæmpede og mørke farver. Er vandet mere mudret, så kan det være en fordel med mere lyse og iøjnefaldende agn.

Er du i tvivl, så tag gerne lidt forskellige valgmuligheder med. Så kan du let skifte til den agn, der fungerer bedst på dagen og for dig.

Bliv hurtig klar til fisketuren med Click & Collect

Du skal være tålmodig, hvis du har fiskeri som hobby. Det er ikke altid, at en fisk bider fast på fiskestangens krog. Derfor kan der sagtens gå timer, før du er heldig eller måske helt må give op og prøve igen en anden dag.

Heldigvis behøver du ikke vente længe, når du skal have det rette fiskegrej hjem. Hos BAUHAUS kan du nemlig bruge Click & Collect , der gør det nemt for dig at bestille og hente alt dit fiskeudstyr i dit lokale byggevarehus. Med Click & Collect har vi lagt dine bestilte varer til side. Du skal bare hente varerne, hvilket du ofte kan få samme dag, som du har bestilt dem.

På den måde sparer du en masse tid, fordi du slipper for at tage i butikken, hvor du skal bruge energi på at lede efter udstyret – som måske slet ikke er på lager. Selv hvis vores byggevarehuse holder lukket, kan du fortsat nemt bestille dine varer online hjemmefra og afhente dem, når vi åbner igen. Så gå på opdagelse i vores varianter af agn og meget andet fiskegrej, som du kan tage i brug kort efter.

Agn

Viser 17 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto