Filter
Viser 11 produkter

Fiskestang

En god fiskestang er forudsætningen for den gode fisketur. Hos BAUHAUS har vi mange forskellige fiskestænger til forskellige formål, og vi klæder dig godt på til dine næste fisketur, uanset om du er amatør, øvet eller professionel. Vi har gjort vores bedste for at have forskellige typer af fiskestænger, så du selv kan bestemme, hvilken en der passer til dit formål. Klik dig rundt her på siden, og find din nye fiskestang.

En fiskestang til alle formål

Hvis du vil fange fisk, skal du have den helt rigtige fiskestang. Fiskeri har altid været en populær hobby hos både børn, unge og voksne, og selvom disciplinen er mange år gammel, er der stadig mange, der hver uge tager ud og fisker i søer, åer eller hav. For mange er fiskning en åndehul fra den stressede hverdag, og der findes heller intet som følelsen af at få noget på krogen.

Hvilke former for fiskestænger finder du blandt andet hos BAUHAUS?

  • Fiskestænger til hav
  • Fiskestænger til krabber
  • All-around fiskestænger
  • Fiskestænger til børn

Fiskeri er den perfekte fritidsaktivitet , og det bedste ved det hele er, at det ikke behøver at tage hele dagen. Det er let at pakke bilen og køre direkte til havet, og alt udstyret kan pakkes ud og pakkes ned igen.

Få den rette fiskestang til sæsonen

Vi har selvfølgelig også en fiskestang til dig, der elsker at nørde. Din mulighed for at fange forskellige fisk afhænger altid af sæsonen. I de køligere måneder kan du eksempelvis fange torsk, og i de varmere måneder er der god sandsynlighed for at få en rødspætte på krogen. Hvis du er nybegynder indenfor fiskeri, kan du naturligvis også få såkaldte all-around fiskestænger, der kan fungere til flere forskellige formål.

Vælg en fiskestang af det rette materiale

Hvis du er designorienteret, kan du selvfølgelig også få fiskestænger i flere forskellige materialer og farver hos BAUHAUS. En fiskestang er som regel lavet af glasfiber, grafit eller en kombination af de to materialer. En fiskestang af grafit vil som regel være lettere og mere robust, mens en stang af glasfiber er mere fleksibel. Det er altid en god idé at finde en stang af det materiale, der passer til de fisk du gerne vil fange.

Få alt i udstyr til dine fiskestang hos BAUHAUS

Ingen fiskestang er komplet uden det helt rigtige udstyr. Faktisk er udstyr mindst lige så vigtigt som fiskestangen i mange tilfælde, da godt udstyr kan være afgørende for din fangst. Hos BAUHAUS har vi alt i udstyr til fiskestænger, og vi har tilbehør fra flere populære brands, der kan benyttes af alle.

Hvilke former for fiskeudstyr finder du blandt andet hos BAUHAUS?

  • Endegrej
  • Liner
  • Grejbokse
  • Fiskenet

Alle vores produkter til fiskeri kan købes direkte på webshoppen. Du har også mulighed for at benytte vores Click & Collect , der giver dig mulighed for at reservere en eller flere varer, du efterfølgende kan hente i dit nærmeste byggevarehus .

Udnyt din fritid med produkter fra BAUHAUS

Hos BAUHAUS vægter vi fritiden utrolig højt. Det er her, vi samles med venner og familie, og vi mener, at du skal have de bedste forudsætninger for at få mest muligt ud af din fritid. Vi specialiserer os i alt fra campingudstyr til fiskeri, og vi har smarte produkter, der kan bruges i alt slags vind og vejr.

Måske skal du bruge en ny mountainbike til din næste cykeltur, eller måske planlægger du en telttur med din familie. Uanset hvad sørger vi altid for at stille et bredt produktkatalog til rådighed med masser af inspirerende kvalitetsvarer.

Vi besvarer dine spørgsmål vedrørende produkter til fiskeri

Har du spørgsmål til fiskestænger, fiskegrej eller noget helt tredje? Du kan hurtigt få svar på dine spørgsmål i vores kundecenter . I vores kundeservice hjælper vi dig med alt fra generelle henvendelser til specifikke henvendelser omkring dine ordre . Vi bestræber os altid på at vende tilbage med et svar så hurtigt som muligt, og vi er ikke tilfredse, før du har det helt rigtige produkt mellem hænderne.

Fiskestænger

Viser 11 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…