Filter
Viser 13 produkter

Redningsvest

Kun en tåbe frygter ikke havet. Sådan lyder et gammelt dansk ordsprog, og det er lige så relevant i dag, som det var på sørøvernes tid. Havet er på mange måder sjovt og fantastisk, men det er altid en god idé at have en god redningsvest på, hvis du skal på sejltur, så du ikke sætter din egen eller andres sikkerhed på spil, når du færdes på vandet og dyrker din maritime hobby.

Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af redningsveste til både børn, voksne og din firbenede ven, så alle om bord på båden er klædt sikkert på til vands.

Find en redningsvest, der passer til dig

Der findes flere forskellige typer redningsveste, og det er vigtigt, at du vælger en redningsvest, der passer bedst til lige præcis dine behov. Lad os tage et kig på de forskellige typer af redningsveste her:

  • Almindelig redningsvest. Du kender sikkert denne type redningsvest. Det er nemlig den orange redningsvest med krave. Denne redningsvest er designet til at holde dig i live længst muligt, hvis du skulle blive bevidstløs, idet kraven får dig vendt om, så du flyder på ryggen og ikke maven. Dette gør denne redningsvest til et godt valg til de fleste aktiviteter på vandet.
  • Svømmevest. Denne type redningsvest giver mest mulighed for bevægelse. Dette gør det eksempelvis nemmere at svømme, hvis det skulle blive nødvendigt. Dette gør denne type velegnet til personer, der dyrker vandsport, såsom roning eller kajak. Det bør dog nævnes, at svømmevesten ikke løfter dig ret meget, og fordi den ingen krave har, vil du ikke flyde lige så godt, hvis du skulle blive bevidstløs.
  • Oppustelig redningsvest. Med en oppustelig vest får du det bedste fra begge verdener. Som navnet antyder, er denne type vest oppustelig, hvilket er med til at give vesten en fleksibel størrelse. Derudover sikrer fleksibiliteten, at du nemt kan bevæge dig, og samtidig sikrer vesten, at du flyder korrekt, når du er i vandet. Dette er, fordi redningsvesten først oppustes, når du kommer i kontakt med vandet.
  • Redningsveste til børn. Redningsveste til børn er som udgangspunkt specialdesignede, og de har eksempelvis ekstra stof og stropper. Der findes ingen oppustelige redningsveste til børn, idet børn ikke vejer nok til at kunne udløse funktionen.
  • Redningsvest til hunden. Hos BAUHAUS finder du selvfølgelig også redningsveste til menneskets bedste ven. Det er nemlig vigtigt, at også din firbenede ven er sikker. Redningsveste til hunde er specialdesignet og giver din hund den korrekte opdrift. De findes naturligvis i mange forskellige størrelser.

Hvilken type redningsvest, du skal investere i, vil altså afhænge lidt af, hvad dine behov er, og om du eksempelvis dyrker sport på vandet, eller om du er på fisketur i din båd.

Hvilket antal Newton skal din redningsvest have?

Når man taler om redningsveste, tales der ofte om opdrift og Newton. Men hvad betyder det egentlig, og hvorfor er det vigtigt? Redningsvestens opdrift måles i Newton. Som minimum vil en redningsvest have en opdrift på 50 Newton. 50N svarer til en opdrift på cirka fem kilo hos voksne, der vejer 70 kilo eller mere.

Det betyder altså, at redningsvesten blot kan holde fem kilo kropsvægt oppe, hvilket ikke er meget. Derfor anbefales 50N også kun til børn og øvede svømmere. Lad os kigge på, hvilke andre muligheder du har:

  • 100N bør kun benyttes i kystnært vand og til børn samt øvede svømmere
  • 150N giver fuld sikkerhed i alle farvande, dog ikke hvis du bærer tungt sejlertøj
  • 250N giver dig fuld sikkerhed uanset farvand og beklædning

Køb din nye redningsvest online hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg og redningsveste og meget andet bådtilbehør , såsom førstehjælpskasser og pejlekompas. Når du har fundet den rette redningsvest, kan du nemt bestille den online hos BAUHAUS. Vi kan levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvor vores dygtige medarbejdere kan rådgive dig, så du finder den rigtige redningsvest.

Redningsveste

Viser 13 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…