Indlæser

NAUTIC

(19)
Sejl- og motorbåd tilbehørEr du sejl- eller motorbåd-entusiast? I BAUHAUS NAUTIC finder du et stort udvalg af kvalitetsudstyr, der kan klare selv de hårdeste opgaver.På listen nedenfor kan du se hvilke varehuse, der har en NAUTIC-afdeling:Glostr..

Viser 19 produkter

Levering
Click & Collect
4.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
7.998,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
7.349,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect

Viser 19 produkter

Sejl- og motorbåd tilbehør

Er du sejl- eller motorbåd-entusiast? I BAUHAUS NAUTIC finder du et stort udvalg af kvalitetsudstyr, der kan klare selv de hårdeste opgaver.

På listen nedenfor kan du se hvilke varehuse, der har en NAUTIC-afdeling:

Bredt sortiment med stort udvalg

  • Dækbeslag og skruer
  • Opankring og fortøjning
  • Farver og reparationsmidler
  • Alt til bådens pleje
  • Sejludstyr
  • Motor- og drivteknik
  • Sikkerhedsudstyr

Professionel rådgivning i alle spørgsmål

Vores kompetente team af NAUTIC-medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med tips og vejledning.


Nautic til livet på vandet

Er du helt vild med livet på vandet, så er det måske på tide at få din helt egen båd eller at opgradere den model, du har i forvejen, til en ny og bedre model. Det oplagte valg er en båd fra Nautic, der er en professionel sejl- eller motorbåd, der kan klare sejlture i alt slags vejr. Du finder vores mange spændende modeller fra Nautic her sammen med diverse tilbehør til Nautic-både. Så er det snart tid til at komme ud på vandet igen!

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren sejler, står Nautic til rådighed for dig. En båd fra Nautic er en lækker kvalitetsbåd, hvor der ikke er sparet på eller gået på kompromis med noget, og en båd fra Nautic er således et sikkert valg, når du er på udkig efter en sejlbåd eller en motorbåd, som kan bringe dig godt afsted på eventyr – enten alene eller sammen med familie og venner. I sortimentet fra Nautic hos BAUHAUS finder du eksempelvis:

-          Nautic joller og gummibåde

-          Sikkerhedsudstyr til dig og din båd

-          Dækbeslag og skruer til din båd

-          Udstyr til opankring og fortøjning

-          Alt til pleje af båden

-          Produkter til reparation

-          Udstyr til sejlads

-          Motor- og drivteknik

Med andre ord er der rig mulighed for at finde lige netop det, du står og aktuelt mangler. Det gælder uanset, om du står og mangler en splinterny og lækker båd, eller du blot mangler udstyr eller reservedele til den båd, du allerede ejer. Er du interesseret i Nautic joller eller i bådudstyr, vil vi under alle omstændigheder anbefale dig at give dig god tid til at klikke dig igennem vores sortiment. Du skulle jo nødigt gå glip af noget.

 

Bredt sortiment af Nautic joller og gummibåde

Hos BAUHAUS er vi vilde med de flotte kvalitetsprodukter fra Nautic, der er nogle af de bedste produkter, du kan erhverve dig, hvis du interesserer dig for sejlads, og du gerne vil dyrke din helt egen båd på hobbyplan eller i mere professionelle sammenhænge, herunder sejlads som konkurrencesport. En båd fra Nautic er robust, og sørger du for at passe godt på den og pleje den korrekt, kan du have glæde af den i rigtig mange år på mange sejlture ud i det blå.

Vi har mange forskellige modeller inden for både fra Nautic, herunder 3-personers-joller og 6-personers-joller samt gummibåde med motor i flere forskellige størrelser til alle behov. Med vores både fra Nautic kan du sagtens være ude på vandet en hel dag og nyde den friske havluft, der nok skal gøre dig naturligt træt og få dig til at sove godt i nat, når du atter vender snuden hjem igen. Du kan frit klikke dig rundt imellem vores forskellige bud på lækre både, som du finder her på siden, hvorefter du kan udvælge din favorit og bestille den hjem med det samme – eventuelt sammen med produkter fra vores udvalg af bådtilbehør fra Nautic. Snup en Nautic jolle eller en gummibåd fra Nautic. Så er du snart parat til at drage ud i verden, hvor mange spændende oplevelser helt sikkert ligger og venter på dig.  

 

Til dig med en aktiv livsstil til vands eller til lands

Nyder du generelt at være aktiv og altid på farten i din fritid? Så vil du helt sikkert nyde at tage et kig på hele vores kategori af smarte produkter inden for bil, båd og cykeltilbehør, hvor du finder masser af spændende muligheder med udgangspunkt i netop dit foretrukne transportmiddel. Er det netop både, der særligt får dit hjerte til at banke lidt hurtigere, kan du eksempelvis dykke ned i udvalget af både og bådtilbehør, hvor du både finder produkterne fra Nautic samt diverse produkter fra andre interessante brands inden for sejlads. Hvem ved, måske der gemmer sig nogle nye favoritter i sortimentet? Se blandt andet vores udvalg af bådmaling, påhængsmotorer og plejeprodukter til båd – måske der også er tilbehør at finde til din nye Nautic-båd, som du selvfølgelig har udvalgt nøje på baggrund af de spændende løsninger her på siden.

 

Køb bådprodukter fra Nautic online hos BAUHAUS

Nogle mennesker trives bedst på landjorden, imens andre er mere søstærke og elsker en god sejltur i egen båd. Tilhører du den sidste gruppe, er det oplagt, at du investerer i en sejlbåd fra Nautic eller i tilbehør til den båd, som du måske allerede ejer. Mulighederne fra Nautic er mange, så hold dig endelig ikke tilbage, men brug lidt tid på at undersøge de forskellige produkter helt til bunds, så du kan vælge netop de varer, der passer allerbedst til dine aktuelle behov. Her er frit valg på alle hylder og dermed rig mulighed for at forkæle dig selv med præcist de produkter, du går og drømmer om til din nuværende eller kommende båd.

Når du har fundet de produkter, du skal bruge, kan du lægge dem i kurven og gennemføre din bestilling med bare få klik online her hos BAUHAUS. Det tager kun få minutter – så er vi allerede i gang med at pakke din ordre, så vi hurtigt kan sende den afsted til dig. Imens kan du læne dig trygt tilbage og glæde dig til, at din bestilling med produkter fra Nautic snart rammer din adresse. Du har selvfølgelig 3 måneders fuld returret, også på produkter fra Nautic, og du kan derfor trygt handle hos os, når du er på udkig efter din helt egen båd eller efter bådtilbehør til den båd, som du allerede holder af at pusle om og at bruge din fritid på. Læg din bestilling i dag – vi glæder os til at pakke din ordre og til at sende den afsted til dig inden længe.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.