Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Abus ekstra kamera til batterikamera Pro

Kun webshop

1.599,00 kr.

Ekstra kamera til ABUS Batterikamera Pro kan tilføjes på ingen tid. Dette overvågningskamera har et trådløst, genopladeligt batteri, tilbyder ...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Ekstra kamera til ABUS Batterikamera Pro kan tilføjes på ingen tid. Dette overvågningskamera har et trådløst, genopladeligt batteri, tilbyder personregistrering, sender push-beskeder ved bevægelsesalarm, og har samtalefunktion samt evnen til at tage farvebilleder selv om natten. Brugere får gratis adgang til alle funktioner via App2Cam Plus-appen til mobiltelefon og tablet. Designet til både udendørs og indendørs brug, er kameraet vejrbestandigt med en IP65-klassificering, har en 120-graders synsvinkel, og kan nemt placeres efter behov, takket være dens praktiske kuglehovedmontering.

Installationen er hurtig og enkel med app-assistenten, hvilket giver permanent gratis adgang til livestream, hukommelse og alle funktioner, inklusiv personlige indstillinger som hvidlys-LED, via appen. Kameraet har fuldautomatisk persongenkendelse og sender push-meddelelser (ignorerer køretøjer og dyr), med automatisk start af optagelser der ignorerer mindre bevægelser såsom grene, der rasler i vinden.

Det muliggør oprettelse af fuldstændigt skjulte eller sorte private zoner, som f.eks. offentlige ejendomme, og optager i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne, med lyden slukket. Det er muligt at vælge mellem permanent lagring af videodata eller automatisk sletning efter 3, 7 eller 30 dage. Med intelligent batteristyring har kameraet en batterilevetid på op til 6 måneder ved ca. 4 optagelser/adgange pr. dag, selvom levetiden kan reduceres ved hyppigere eller længere brug, ekstreme temperaturforhold, eller større afstand fra basisstationen. Kameraet tilbyder 3 megapixel opløsning for klart og detaljeret nattesyn i farver.

Specifikationer

Produktnavn Abus ekstra kamera til batterikamera Pro
Artikelnummer 1444975
Vægt, kg. 0.700000
EAN-nr 4003318981463
Nettovægt, kg. 0.336
Varemærke ABUS
Produkttype Overvågningskameraer

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto