Filter
Viser 340 produkter
Page
 1. SIKKERTHJEM
  Sikkerthjem S7pro alarmsystem VIllapakken
  1.899,00 kr.
  Kampagneprisen er gyldig til og med 23 december
  Spar: 600,00 kr. Normalpris: 2.499,00 kr.
 2. SIKKERTHJEM
  Sikkerthjem S6evo alarmsystem villapakke
  1.219,00 kr.
 3. YALE
  Yale brandskab stor 42x35,2x43,3 cm
  3.499,00 kr.
  Kampagneprisen er gyldig til og med 23 december
  Spar: 200,00 kr. Normalpris: 3.699,00 kr.
 4. HOUSEGARD
  Houseguard røgalarm optisk
  76,95 kr.
 5. YALE
  Yale brandskab XL 52,2x40,4x44 cm
  6.849,00 kr.
 6. HOUSEGARD
  Housegard Origo trådløs røgalarm 2 stk
  579,95 kr.
 7. HOUSEGARD
  Housegard brandstige 4,5 meter
  849,95 kr.
 8. SIKKERTHJEM
  Sikkerthjem S6evo alarmsystem lejlighedspakke
  1.299,00 kr.
 9. SIKKERTHJEM
  Sikkerthjem sikkerhedskamera med batteri hvid inde/ude
  749,95 kr.
 10. BURG WÄCHTER
  Burg Wächter nøgleskab Quad 6204/10 med 10 nøglekroge
  284,95 kr.
 11. ABUS
  ABUS NØGLEBOKS MODEL 787
  289,95 kr.
 12. HOUSEGARD
  Housegard brandtæppe 120x180 cm hvid
  349,95 kr.
 13. STABILIT
  Stabilit sikkerhedsboks BH1
  1.099,00 kr.
 14. YALE
  Yale nøgleboks med kombination 18,7x13x3,9 cm
  489,95 kr.
 15. SIKKERTHJEM
  Sikkerthjem solcellekamera HD trådløs
  1.199,00 kr.
 16. Master Lock
  Master Lock nøgleboks bluetooth udendørs
  1.949,00 kr.
 17. Stålkabel til tyverisikring 5M
  114,95 kr.
 18. BURG WÄCHTER
  Burg Wächter værdiboks P2 S sort
  1.199,00 kr.
 19. SIKKERTHJEM
  Sikkerthjem S6evo alarmsystem startpakke
  719,95 kr.
 20. ABUS
  Abus kæde 6KS85 m/lærred
  254,95 kr.
 21. SIKKERTHJEM
  Sikkerthjem S7pro røgalarm
  258,95 kr.
 22. BURG WÄCHTER
  Burg Wächter pengeskab Home Safe H 240 E med elektronisk lås
  4.699,00 kr.
 23. SIKKERTHJEM
  Sikkerthjem S7pro bevægelsessensor
  298,95 kr.
 24. HOUSEGARD
  Housegard brandtæppe 120x120cm rød
  244,95 kr.
 25. SIKKERTHJEM
  Sikkerthjem S6evo åbningskontakt t. alarmsystem
  188,95 kr.
 26. Stålkabel til tyverisikring 10M
  239,95 kr.
 27. SIKKERTHJEM
  Sikkerthjem sirene udendørs m/ 115dB & flash til S6evo
  398,95 kr.
 28. SIKKERTHJEM
  Sikkerthjem sikkerhedskamera med batteri sort inde/ude
  799,95 kr.
 29. ABUS
  Abus dørspion 2200S sølv
  209,95 kr.
 30. ABUS
  Abus nøgleboks 727 mini m/kodehjul til vægmont.
  209,95 kr.
 31. SIKKERTHJEM
  Sikkerthjem S6evo røgalarm 85dB t. alarmsystem
  194,95 kr.
 32. HOUSEGARD
  Housegard pulverslukker 6 kg hvid
  754,95 kr.
 33. BURG WÄCHTER
  Safe pengeskab P1S m/nøgle
  749,95 kr.
 34. HOUSEGARD
  Housegard pulverslukker 2 kg sort
  464,95 kr.
 35. HÄFELE
  Häfele automatik-snaplås
  83,95 kr.

Sikkerhed

Tryghed er altafgørende

Når du opholder dig i dit eget hjem, skal du føle dig tryg. Tryghed er et vidt begreb, men den kan blandt andet opnås, når du føler, at sikkerheden er på plads. Sikkerhed kommer i mange former og størrelser, men helt konkret kan du få et sikkert hjem gennem alarmer, såsom røgalarmer, vandalarmer og alarmsystemer, der består af overvågningskameraer, dørlåse, sensorer m.m.

Sikkerheden skal ikke blot være på plads, når du selv befinder dig i dit hjem. Du skal også være tryg når du forlader hjemmets fire vægge. Her kan et alarmsystem bidrage til en god tryghedsfornemmelse. Har du nogle specielle værdigenstande, som du ønsker skal gemmes sikkert væk, kan et værdiskab være løsningen for dig. Her på BAUHAUS.dk kan du finde et stort udvalg af nøgleskabe, pengeskabe, våbenskabe og sikkerhedsskabe, hvor du kan opbevare dine mest betydningsfulde ejendele.

Ved at opbevare dine værdigenstande sikkert, kan du forlade hjemmet med en god følelse. Vi har værdiskabe med smarte løsninger og sikringer, så du kan være helt tryg, når du er hjemmefra. I vores sortiment finder du også brandskabe, der sikkert opbevarer dine ejendele og dokumenter, hvis uheldet skulle være ude og en brand i hjemmet opstår.

Sikkerhed i hjemmet ved brand

Ved sikring af hjem i tilfælde af brand, er den mest anvendte alarm en klassisk røgalarm. For optimal sikkerhed bør du placere en røgalarm i alle husets rum med undtagelse af køkken, badeværelse og garage. Vi har røgalarmer i flere forskellige modeller, herunder versioner, der kan arbejde sammen med andre sikkerhedsforanstaltninger i hjemmet.

BAUHAUS har mange forskellige artikler til brandbekæmpelse, blandt andet pulverslukkere, der er gode at have ved hånden, når først branden er brudt ud. Du kan også anskaffe dig et brandtæppe, som er et godt supplement til pulverslukkere, og er særligt effektivt til mindre brande.

Når du har anskaffet dig enten en pulverslukker eller et brandtæppe – eller måske begge dele, er det vigtigt, at du placerer dem steder, hvor det er nemt at komme til, hvis en brand bryder ud. 

Børn og sikkerhed

Har du små børn i hjemmet, kan det være en god ide at børnesikre hjemmet, før din baby begynder at kravle og gå. Hos BAUHAUS har vi gitre, der kan spærre vejen ved trapper og andre potentielt farlige steder. Et gitter kan også anvendes ved brændeovne, pejse samt andre varmekilder, hvor et barn kan komme til skade.

Det du skal være opmærksom på, når du køber gitter, er at det er stabilt og fleksibelt. Gitteret skal kunne holde et lille barn væk fra fare, og derfor skal det være yderst holdbart. Fleksibilitet gør det nemt at montere og flytte gitteret. Et gitter behøver ikke kun være tiltænkt babyer og småbørn, da et gitter også kan anvendes til kæledyr. Du kan f.eks. anvende gitteret som en ekstra sikkerhedsforanstaltning i hjemmet, så hunden ikke løber ud, når hoveddøren åbnes.

Du finder altså et bredt udvalg af artikler til hjemmet, der kan optimere din sikkerhed. Hos BAUHAUS har du desuden god mulighed for at sammensætte den helt rigtige løsning for dig. Du kan i næste afsnit læse mere om alarmer til hjemmet og blive inspireret til at finde lige den sikkerhedsløsning, der passer til dine behov.

Overvågningskameraer til hjemmet

Den rigtige videoovervågning kan have en stor betydning, når uheldet er ude. Hos BAUHAUS forhandler vi derfor en række forskellige muligheder inden for videoovervågning fra nogle af markedets bedste producenter. Mulighederne for diverse sikkerhedsforanstaltninger er mange, men især videoovervågning er blevet et populært tiltag i private hjem. Det skyldes især kameraernes fortsat forbedrede teknik, som giver en højere opløsning og dermed bedre billeder.

Kameraerne til sikkerhedsovervågning findes både til indendørs og udendørs anvendelse, men mange løsninger kan benyttes til begge dele, så du kan flytte rundt på kameraet efter behov. Visse modeller fås desuden med forskellige former for sensorer til registrering af bevægelser, så kameraet først optager, når der er brug for det. Det smarte infrarøde LED-lys gør det derudover muligt at optage i mørke, hvor der ligeledes bliver flotte og klare billeder, selv om der ikke er noget lys at se.

Se f.eks. det populære trådløse kamera fra Abus med 7” touch-skærm. Her får du alt, hvad der er nødvendigt for at opnå den absolut bedste sikkerhed til dit hjem, fordi denne pakke indeholder både PIR-detektor, indbygget batteri og mulighed for tilkobling af ekstra kameraer. Når dette kamera opfanger bevægelse, bliver der helt automatisk sendt livebilleder til den medfølgende monitor.

Beskyt dit hjem bedst muligt

Det kan være en rigtig god idé at beskytte sit hjem mod ubudne gæster ved hjælp fra alarmer, kameraer og andre sikkerhedsforanstaltninger. De mange gode løsninger kan gøre det svært at vælge det helt rigtige for lige præcis dig og dit hjem. Men når du handler hos BAUHAUS, kan du være sikker på, at samtlige produkter er af højeste standard, da de er kvalitetssikrede i alle facetter og selvfølgelig lever op til samtlige gældende produktcertificeringer. Det er din garanti for, at du trygt kan gøre selv de mest følelsesmæssigt involverede indkøb hos os.

Når du vælger at investere i sikkerhedsudstyr og alarmer, har det desuden også et vist tryghedsskabende aspekt ind over valget, som ikke nødvendigvis blot begrundes af en frygt for indbrud. Den gennemgående høje kvalitet i produkterne sikrer, at netop trygheden i hjemmet sættes i højsædet.

Husk også, at du kan bestille mange af vores varer via Click & Collect-løsningen. Det fungerer ved, at du bestiller din ordre online, hvorefter du kan afhente hos dit lokale BAUHAUS-varehus. Du betaler selvfølgelig først, når du har hentet dine varer. Efter du har bestilt, vil du modtage en SMS, når din bestilling er klar til afhentning. Herefter er dine varer reserveret i 48 timer.

Skulle du være i tvivl om noget i forbindelse med din ordre, eller har du spørgsmål til nogle af produkterne, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport, som med glæde hjælper dig videre.

Her i kategorien kan du se meget mere om dine muligheder inden for sikkerhed og alarmer til hjemmet. Hvis du klikker ind på de enkelte produkter, vil du kunne læse meget mere i dybden om de specifikke funktioner og mulighederne for anvendelse. I BAUHAUS vil vi gøre vores for, at du opnår den ønskede sikkerhed i hjemmet, og du kan derfor trygt handle sikkerhedsudstyr hos os. 

Sikkerhed

Viser 340 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…