Filter
Viser 18 produkter

Nøgleskabe

Er du typen, der har det med at glemme sine nøgle andre steder, eller har du generelt bare mange forskellige nøgler derhjemme, som kan være lidt af en udfordring at holde styr på? Så kan et nøgleskab - også kaldet en nøgleboks - bestemt være en god løsning til dig og resten af familien.

Hos BAUHAUS kan du vælge blandt flere forskellige varianter af nøgleskabe i god kvalitet fra blandt andet Yale, Abus og Burg Wächter. Vi tilbyder både elektroniske nøgleskabe samt nøglebokse med kodehjul - alt sammen i henholdsvis større og mindre modeller. Bestil nemt online til levering eller afhentning med Click & Collect hos dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus.

Nøgleskabet sørger for sikker opbevaring af nøgler

Dine nøgler er vigtige at holde styr på, så du ikke risikerer, at de forsvinder eller bliver snuppet af andre. Det kan især være en udfordring, når du har mange nøgler, eller hvert familiemedlem har sine nøgler at holde styr på. Et nøgleskab er både smart og praktisk i denne forbindelse, da du kan have alle nøglerne samlet ét sted. Det gør det også nemt for alle i husstanden at få fat i de nøgler, de skal bruge. Samtidig sørger nøglelåsen for, at ikke enhver bare lige sådan kan snuppe en af de mange vigtige nøgler.

Der findes både dyre og billige nøgleskabe på markedet. Vil du så vidt muligt trygt kunne stole på nøgleskabets sikkerhed, er det klart anbefalet, at du går efter et nøgleskab i en ordentlig kvalitet og med et stærkt sikkerhedsmæssigt design. Vores udvalg af nøgleskabe har mange gode bud på et pålideligt sikkerhedsskab til opbevaring af alle dine nøgler.

Vælg nøgleskab ud fra dit behov

Der er mange modeller at vælge imellem her på siden. Hver variant har sine særlige styrker i forhold til både design og sikkerhed . Når du skal finde frem til dit nye nøgleskab, kan det derfor være ganske fornuftigt, at du forholder dig nærmere til, hvilke behov og præferencer du har. Generelt er der tre primære faktorer, som kan have central indflydelse på dit valg. Lige herunder har vi uddybet hver især:

Kodelås eller nøglelås?

En af de overvejelser, du bør gøre dig, er, hvilken form for lås dit nøgleskab skal have. Her kan du enten vælge mellem kodelås eller nøglelås. Nøgleskabe med kodelås findes i både elektroniske udgaver samt udgaver med kodehjul. De elektroniske nøgleskabe har et praktisk tastatur, der gør det nemt for dig at taste koden ind. Nøgleskabe med kodehjul benytter du ved at dreje rundt på hver enkelt skive således de rette til til koden er på linje med hinanden.

Har du svært ved at huske koder, kan du altid vælge en model med nøglelås. Til gengæld betyder det, at du har endnu flere nøgler, som du skal holde styr på. Det Dit valg afhænger i høj grad af, hvordan du foretrækker at låse skabet op, og hvilken form for tryghed du ønsker.

Stort eller lille nøgleskab?

Der er altid en god idé at tage højde for det antal nøgler, som der skal være plads til at kunne opbevare i nøgleboksen, da du kan vælge mellem en lang række forskellige størrelser med plads til forskellige antal nøgler. En lille nøgleboks kan i mange tilfælde være tilstrækkelig, når du blot skal have plads til de mest almindelige nøgler. Skal du dog kunne hænge et større antal nøgler inde i skabet, kan du for eksempel vælge en af vores nøgleskabe med op mod 100 nummererede kroge, så du nemt kan holde orden i de mange nøgler.

Til brug inde eller ude?

Der er mange forskellige steder, hvor du kan hænge det nøgleskab op. Mange har det ovest hængende i entreen, så man altid nemt kan få fat i nøglerne, når man skal ud af døren, eller hænge dem på plads igen, når man kommer tilbage ind ad døren. Andre har et nøgleskab hængende i eksempelvis skuret eller på boligens ydre væg.

Alt efter hvor du pønser på at montere nøgleskabet, stiller det en række forskellige krav til, hvad det skal kunne. Når skabet hænger udendørs, kræver det som regel en lidt større sikkerhed. Samtidig skal selve skabets materiale og låsefunktionen kunne holde til det skiftende vejr.

Blandt vores udvalg finder du for eksempel også en nøgleboks til udendørs brug fra Master Lock, som kan modstå langt det meste, den kan risikere at blive udsat for. Ligeledes kommer den med oplyst numerisk tastatur og Bluetooth-funktionalitet, så du kan styre og kontrollere skabet fra en tilknyttet app på din smartphone.

Nøgleskabe

Viser 18 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…