Til en perfekt og velplejet græsplæne!


Find den helt rigtige plæneklipper til din plæne med AL-KO og drag fordel af mere end 90 års erfaring inden for haveteknik. AL-KO lægger særlig vægt på brugervenlighed, fremragende teknik, moderne design og innovative produktegenskaber.

Benzin-power til den store have


Benzinplæneklipperen er klassikeren blandt plæneklippere. AL-KO’s benzindrevne plæneklippere egner sig især godt til store haver eller haver med mange træer og buske. Vælger du en selvkørende model, kræver den kun meget lidt muskelkraft, og opgaven bliver derfor let at klare.

Den miljøvenlige plæneklipper


AL-KO’s plæneklippere på batteri er støjsvage, emissionsfrie og uden begrænsende ledninger. Det er det oplagte valg til dig med en lille eller mellemstor have, som gerne vil have en plæneklipper, som er let at manøvrere, og som samtidig skåner miljøet.

Perfekt til den lille have


Med en elektrisk plæneklipper fra AL-KO får du en støjsvag og let plæneklipper, som er nem at håndtere, og som klipper tæt på kanterne af din græsplæne. AL-KO’s el-plæneklippere er perfekte til små eller mellemstore haver uden en masse forhindringer.

Længere klippetid og færre pauser med MaxAirflow!


Næsten alle AL-KO’s Comfort og Premium modeller har den innovative Max-Airflow teknologi. Plæneklipperene er udstyret med en ekstra stor udkasterkanal og et ekstra højt stålskjold, som øger luftgennemstrømningen med 42% i forhold til almindelige stålskjolde. Det betyder, at det afklippede græs – i modsætning til almindelige plæneklippere – ikke føres fladt ud til opsamleren, men derimod kastes ud i en højere bane. På den måde fyldes opsamleren effektivt bagfra, uden at udkasterkanalen tilstoppes. effektivt, fordi du skal holde færre pauser for at tømme opsamleren.

Gode råd


• Placér din plæneklipper på en plan overflade uden græs, når du skal starte den – græs kan gøre det svært at starte
• Som en tommelfingerregel er en græshøjde på 4-6 cm ideel
• Vær forsigtig i de tørre måneder, ellers tørrer græssets kanter ud
• Har du en 4-takts benzinplæneklipper, skal du kontrollere oliestanden før start
• Tøm plæneklipperens benzintank før vinteropbevaring
• Opbevar din plæneklipper tørt og frostfrit om vinteren for at forlænge levetiden
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto