AL-KO er kvalitet og innovative havemaskiner


Tyske AL-KO er specialister i design af innovative havemaskiner udviklet med vægt på præcision og kvalitet. Her finder du alt til både den store og den lille have. AL-KO tilbyder et omfattende udvalg af plæneklippere, robotter, hækkeklippere, motorsave, pumper og meget mere, som gør dit havearbejde meget lettere. Maskinerne er gennemtænkte og intelligente, og vil lette dit havearbejde, så du kan bruge tiden på andre ting.

Samme batteri til mange maskiner

– også fra andre producenter


Med batteriserien AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible er du godt klædt på til enhver opgave i haven. Batteriplatformen, der er fælles for flere førende producenter, giver adgang til alle maskiner, der fungerer med Bosch 18 V Home & Garden batterisystemet. Det gør det enkelt for dig at benytte samme batteri til mange forskellige maskiner.


Spar penge, plads og skån miljøet samtidig


Du kan nøjes med ét batteri og spare både penge på batterier og plads til opbevaring.. Uanset om du skal slå plænen, klippe hækken eller beskære dine træer og buske bliver du ikke begrænset af ledninger og arbejder fuldstændigt emissionsfrit.

Om AL-KO


TYSK KVALITET: Lige siden grundlæggelsen i 1931 har AL-KO Gardentech med tysk grundighed udviklet havemaskiner og løsninger til morgendagens behov – tro over for mottoet ”Quality for Life” og med fokus på individuelle behov. Formålet er at gøre havearbejdet behageligt og smart, uanset om det drejer sig om robotplæneklippere, plæneklippere, buskryddere, trimmere, vertikalskærere, hækkeklippere, løvblæsere, brændekløvere, motorsave, kompostkværne, generatorer eller havepumper.

For mange er livet i haven lig med livskvalitet afkoblet fra den hektiske hverdag. Havearbejde giver stor glæde – og endnu bedre er det, når intelligente løsninger gør det endnu nemmere. Det er visionen med AL-KO’s Smart Garden koncept: Din have i al sin pragt og fornøjelsen af havearbejde uden unødigt besvær. Fra tidernes morgen har AL-KO udviklet vores havemaskiner med stor omhu, kreativitet, teknisk perfektion og fremtiden for øje. AL-KO Smart Garden betyder endnu et skridt fremad og forbinder AL-KO’s intelligente havemaskiner via online totalløsninger til din smukke have.

AL-KO Quality for Life

Gør dit havearbejde til en oplevelse med havemaskiner fra AL-KO: Kvalitetsmaskiner til enhver haveejers behov!

Velkommen til AL-KO, hvor innovation møder præcision og forvandler dit havearbejde til en bedre og mere effektiv oplevelse. AL-KO har i årtier været et anerkendt navn blandt haveentusiaster og tilbyder et omfattende udvalg af havemaskiner af høj kvalitet, som er skræddersyet til at opfylde de forskellige behov hos haveejere i hele verden. Uanset om du er en erfaren professionel eller en ivrig nybegynder, er vores produkter designet til at løfte dit havearbejde til nye højder.

Stort sortiment til alle havestørrelser

Hos AL-KO Gardentech Danmark er vi stolte af at kunne tilbyde en bred vifte af produkter, der er omhyggeligt udviklet til at levere uovertruffen ydeevne og holdbarhed og gør dit havearbejde til en leg. Fra plæneklippere, pumper og hækkeklippere til banebrydende robotplæneklippere - vi har alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte have. Vores produkter er konstrueret med præcision og bruger avanceret teknologi til at sikre optimal effektivitet og stabilitet i enhver opgave.

Robotplæneklippere

Oplev fremtiden inden for plænepleje med vores robotplæneklippere. Drevet af avanceret teknologi navigerer vores robotplæneklippere ubesværet rundt i din have og klipper plænen, mens du slapper af. Vores brugervenlige robotter kan både betjenes via et display på robotten og direkte fra din mobiltelefon, smartwatch eller tablet via vores gratis inTOUCH app. Med mange muligheder for at tilpasse indstillingerne, så de passer præcis til din have, fjerner vores robotplæneklippere besværet med at passe plænen, så du får mere tid til at nyde fritiden.

Plæneklippere

Vores plæneklippere kombinerer kraft og præcision for nemt at levere ulastelige resultater. Det er lige meget om du klipper en lille baghave eller en stor græsplæne, vores plæneklippere er designet til at give ubesværet manøvredygtighed og overlegen klippeydelse, så din plæne ser grøn, frodig og velplejet ud. Uanset om du foretrækker en plæneklipper på benzin, el eller batteri, har vi modeller, der passer til enhver havestørrelse og ethvert terræn. Med et bredt sortiment og innovative funktioner, sikrer vores plæneklippere dig ubesværet og effektiv plænepleje.

Trimmere og buskryddere

Få bugt med kanter, forvokset græs og ukrudt ved hjælp af vores store udvalg af trimmere og buskryddere. Takket være ergonomisk design og kraftige motorer er vores trimmere konstrueret til at levere enestående klippeydelse og samtidig gøre dit arbejde så let som muligt, så du nemt kan få en græsplæne, der står snorlige.

Hækkeklippere

Få perfekt velplejede hække med vores brede udvalg af hækkeklippere – vælg mellem benzindrevne, elektriske og batteridrevne maskiner. Udstyret med skarpe knive og ergonomisk design klarer vores hækkeklippere selv de sværeste opgaver og sikrer en perfekt og velplejet hæk, der forbedrer æstetikken i din have. Gør det til en leg at få kvarterets bedst trimmede hæk med en hækkeklipper fra AL-KO.

Motorsave

Vores kædesave er det perfekte værktøj til træbeskæring, træfældning og savning af brænde. Takkede være avancerede sikkerhedsfunktioner og en robust og stabil konstruktion tilbyder vores motorsave uovertruffen skærekraft og driftssikkerhed, så du kan tackle selv udfordrende opgaver med lethed.

Pumper

Med pumper fra AL-KO satser du ikke bare på topmoderne teknologi, du får også et stort udvalg af modeller. Vores sortiment omfatter dyk- og dyktrykpumper, dykpumper, husvandværk og pumpeautomater – kort sagt, alt hvad du har brug for inden for pumpning af vand.

Hvorfor vælge AL-KO havemaskiner?

Når du vælger en havemaskine fra AL-KO, vælger du kvalitet, pålidelighed og innovation. Vores engagement er tydeligt i hvert eneste produkt vi tilbyder. Kvaliteten er i top og bredden af vores sortiment er bakket op af mange års brancheekspertise og en passion for at levere overlegne løsninger til dit havearbejde. Uanset om du er en professionel anlægsgartner eller en helt almindelig haveejer, kan du stole på, at AL-KO leverer de maskiner, du har brug for til at føre din havevisioner ud i livet. Vi stræber efter at levere en enestående service og overgå dine forventninger, så vi kan være med til at forenkle havearbejdet hjemme hos dig.

Oplev forskellen med AL-KO

Slut dig til de tusindvis af tilfredse kunder, der har gjort AL-KO til deres go-to brand for førsteklasses havemaskiner. Udforsk vores store produktsortiment allerede i dag, og find selv ud af, hvorfor AL-KO er det foretrukne valg for kræsne haveejere over alt i hele verden. Med AL-KO er mulighederne uendelige - forvandl din have og oplev selv forskellen.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto