AL-KO er kvalitet og innovative havemaskiner


Tyske AL-KO er specialister i design af innovative havemaskiner udviklet med vægt på præcision og kvalitet. Her finder du alt til både den store og den lille have. AL-KO tilbyder et omfattende udvalg af plæneklippere, robotter, hækkeklippere, motorsave, pumper og meget mere, som gør dit havearbejde meget lettere. Maskinerne er gennemtænkte og intelligente, og vil lette dit havearbejde, så du kan bruge tiden på andre ting.

Samme batteri til mange maskiner

– også fra andre producenter


Med batteriserien AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible er du godt klædt på til enhver opgave i haven. Batteriplatformen, der er fælles for flere førende producenter, giver adgang til alle maskiner, der fungerer med Bosch 18 V Home & Garden batterisystemet. Det gør det enkelt for dig at benytte samme batteri til mange forskellige maskiner.


Spar penge, plads og skån miljøet samtidig


Du kan nøjes med ét batteri og spare både penge på batterier og plads til opbevaring.. Uanset om du skal slå plænen, klippe hækken eller beskære dine træer og buske bliver du ikke begrænset af ledninger og arbejder fuldstændigt emissionsfrit.

Om AL-KO


TYSK KVALITET: Lige siden grundlæggelsen i 1931 har AL-KO Gardentech med tysk grundighed udviklet havemaskiner og løsninger til morgendagens behov – tro over for mottoet ”Quality for Life” og med fokus på individuelle behov. Formålet er at gøre havearbejdet behageligt og smart, uanset om det drejer sig om robotplæneklippere, plæneklippere, buskryddere, trimmere, vertikalskærere, hækkeklippere, løvblæsere, brændekløvere, motorsave, kompostkværne, generatorer eller havepumper.

For mange er livet i haven lig med livskvalitet afkoblet fra den hektiske hverdag. Havearbejde giver stor glæde – og endnu bedre er det, når intelligente løsninger gør det endnu nemmere. Det er visionen med AL-KO’s Smart Garden koncept: Din have i al sin pragt og fornøjelsen af havearbejde uden unødigt besvær. Fra tidernes morgen har AL-KO udviklet vores havemaskiner med stor omhu, kreativitet, teknisk perfektion og fremtiden for øje. AL-KO Smart Garden betyder endnu et skridt fremad og forbinder AL-KO’s intelligente havemaskiner via online totalløsninger til din smukke have.
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…