Robotplæneklippere fra AL-KO


Med AL-KO’s robotplæneklipper Robolinho® er du altid sikret en plæne i topform uden selv at skulle slå den. Robotplæneklipperen klipper i et tilfældigt mønster og er designet med knive, der skiftevis kører højre og venstre om, og dermed sikrer en jævn klipning med flot finish. Det afklippede græs bliver liggende på plænen, men formulder hurtigt og virker som naturlig gødning i plænen (bioklip).

Fordelene ved en Robolinho®


AL-KO Robolinho® er meget støjsvag (maks. 60 dB (A)) og forstyrrer derfor hverken dig eller dine naboer. Den klarer let snævre passager ned til 60 cm og stigninger op til 45%. Alle W-modeller kan styres via AL-KO’s gratis app inTOUCH og er kompatible med Amazon Alexa og IFTTT.

• Meget brugervenlig betjening via display eller smartphone
• Enkel trinløs indstilling af klippehøjden med en drejeknap
• Stor frihøjde for problemfri klipning af højt, tæt græs
• Emissionsfri drift med lavt energiforbrug
• Tre startpunkter sikrer effektiv dækning af hele klippeområdet
• Ekstra skarpe og vendbare knive af specialhærdet stål
• Bioklip: Græsafklippet formulder hurtigt som naturlig gødning
• Ladestationen kan monteres uden for plænen
• Let at installere og pålidelig drift
• Højeste sikkerhed: Sensorer beskytter i alle situationer
• Plænen bliver tæt og kraftig og ser altid velplejet ud
• Kontaktflader i siden minimerer slitage af plænen ved ladestationen

Styr din Robolinho® fra mobilen


Med AL-KO’s gratis app, inTOUCH, kan du programmere og styre din Robolinho® på din mobil, uanset hvor du befinder dig. I appen, som findes både til Android og iOS, har du mulighed for at overvåge, programmere og betjene din robot. Du kan også dele adgang til robotten med
fx en servicepartner eller naboen, hvis du er på ferie. I appen får du automatisk softwareopdateringer, påmindelser om vedligehold og adgang til nyttige tips om fx installation, betjening og service.

Smarte funktioner og mange muligheder med en Robolinho®


Robolinho® har mange smarte funktioner – her er 3 af dem:
Har du smalle passager i din have, sikre funktionen Narrow Passage Mode en effektiv og strømbesparende klipning. Med Off Pitch Parking bestemmer du selv om ladestationen skal stå indenfor eller udenfor klippeområdet. Spar strøm og tid med vores Quick Homing Kit som passer til alle Robolinho® robotter.

Sådan installerer du din robot


Det er let at installere Robolinho® i din egen have. Du kan se hvordan du gør i videoen her.
Har du brug for flere gode råd og vil du have endnu mere information om installering og programmering af din Robolinho®, kan du besøge AL-KO’s hjemmeside.

Sådan vedligeholder du din AL-KO robotplæneklipper


Robolinho® kræver ikke megen vedligeholdelse – men til gengæld anbefaler AL-KO, at det ske oftere end fx ved en benzinplæneklipper. Hvis du sørger for at vedligeholde din robot løbende undgår du på sigt unødige værkstedsregninger og for hurtig nedslidning af din robotplæneklipper.

Gode råd


Når plænen går i ”dvale” om efteråret – det sker når jordbunden nærmer sig 5-7 grader – så er det tid til at hente din robotplæneklipper ind i varmen. Giv din robot en god omgang rengøring og pleje og opbevar den frostfri vinteren over. Vil du sikre et glædeligt gensyn med Robolinho® til foråret, skal du også huske at lade batteriet jævnligt, ca. hver 1-2 måneder.
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…