Vertikalskærer fra AL-KO - frisk luft til din græsplæne


Få en flot grøn plæne uden mos med en effektiv vertikalskære fra AL-KO. Når du lufter eller vertikalskærer din plæne, sørger du for, at græsrødderne får luft, og det skaber grobund for nyt liv. Vertikalskæreren trænger ned i plænen og fjerner græsfilt, mos og ukrudt og er med til at sikre, at din græsplæne er flot, grøn og mos-fri

Dine fordele


Med en vertikalskærer fra AL-KO får du en kvalitetsmaskine med en robust vertikalskærervalse og et skaft som både kan indstilles i højden og foldes sammen, så maskinen er let at opbevare.

Vælger du AL-KO’s Combi Care 38 P eller 38 E model, medfølger der endda både en plæneluftervalse og en opsamler, så du har flere anvendelsesmuligheder med samme maskine.

Alle vertikalskærere fra AL-KO er udstyret med store ventilationsåbninger, som sikrer en effektiv ventilation af motoren. Arbejdsdybden er let at indstille og har hele fem trin.

Hvornår skal du vertikalskære?


Der er 2 tidspunkter på året, som egner sig bedst til vertikalskæring. Om foråret, når der ikke længere er risiko for frost, og om efteråret, inden frosten sætter ind. Du kan se om din plæne trænger ved at trække en metalrive gennem din plæne. Hvis du får mos eller gamle græsrester med op, så er det på tide, at græsrødderne får lidt luft.

Du opnår det bedste resultat, hvis græsplænen er klippet ned til 3-4 cm, og jorden er tør. Det er nok at vertikalskære 1-2 gange om året.

Efter vertikalskæring trænger nærringsstoffer bedre ned i jorden, og vi anbefaler derfor, at du vander og gøder din plæne bagefter. Hvis din plæne trænger til at blive eftersået er dette også det optimale tidspunkt.

Gode råd

• Vær opmærksom på arbejdsbredden, når du køber en vertikalskærer – jo bredere maskine, jo mindre arbejde til dig
• Anvend kun vertikalskæreren, når der ikke længere er risiko for frost
• Når plænen er behandlet, skal den vandes, for at plænen kan få optimale vækstforhold
• Det er praktisk med en stor opsamler – den sparer dig for en masse manuelt arbejde
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…