Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Aspen benzin 4-takt 1 L

59,95 kr.

Aspen alkylatbenzin uden olie er et effektivt brændstof til en række forskellige typer af 4-taktsmotorer. Aspen alkylatbenzin er udviklet for ...

Fuld produktbeskrivelse

Fare

H224 Yderst brandfarlig væske og damp. H304 Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. H315 Forårsager hudirritation. H336 Kan forårsage sløvhed eller svimmelhed. H413 Kan forårsage langvarige skadelige virkninger for vandlevende organismer.

Produktbeskrivelse

Aspen alkylatbenzin uden olie er et effektivt brændstof til en række forskellige typer af 4-taktsmotorer. Aspen alkylatbenzin er udviklet for at give mindst mulig miljøpåvirkning og samtidig give et bedre arbejdsmiljø.

Benzinen er meget ren og indeholder næsten ikke skadelige komponenter som benzen, olefiner, toluen m.m. Desuden holdes motoren renere indvendig, som giver en mere effektiv og jævn drift, samt længere levetid for maskinen.

Aspen 4 kan bruges til de fleste plæneklippere, sneslynger, bådmotorer, knallerter, vibrationsstampere, jordfræsere og andre 4-taktsmotorer.

Ethanolfri benzin

Aspen alkylatbenzin er også en benzin uden ethanol. Det betyder, at du slipper for en række ulemper: Ethanol kan blandt andet opløse især ældre gummi og derfor forårsage utætte pakninger og slanger.

Ethanol binder desuden fugt. Det kan medføre problemer med rust i de mindre motorer, specielt hvis du ikke bruger dine maskiner ofte. Samtidig kan det føre til et ustabilt og upålideligt blandingsforhold, hvilket igen øger risikoen for problemer i små motorer, som kun bruges en sjælden gang imellem.

Produktinformation:

  • Holdbarhed: 3-5 år

  • Mængde: 1 liter

Specifikationer

More Information
Produktnavn Aspen benzin 4-takt 1 L
Artikelnummer 1178620
Vægt, kg. 0.860000
EAN-nr 7330045111052
Nettovægt, kg. 0.780
Varemærke Aspen
Produkttype Tilbehør

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åben alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…