Filtrer på...

Fejemaskiner
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 19 produkter
Filter
Viser 19 produkter

Fejemaskinen kan bruges hele året

En fejemaskine kan du bruge hele året. Om vinteren er det som snerydder, du kan bruge fejemaskinen og om efteråret kan du bruge den til at fjerne de nedfaldne blade. Her er en fejemaskine med opsamler en god investering. Endelig kan fejemaskinen også bruges resten af året, hvis du vil holde udenomsarealerne pæne og rene. En fejemaskine er trods alt nemmere end den manuelle løsning med en kost og skovl.

Hvem husker ikke vicevært Meyer med kosten fra Huset på Christianshavn. Men selv om det ser hyggeligt ud, når han går der og passer sit fortov og sin baggård, så ved alle, der har prøvet at feje, hvor lang tid det tager og hvor besværligt det er.

Her er en fejemaskine det nemmere alternativ.  Sådan en ville Meyer også have haft i dag. Den kan enten fås som en decideret fejemaskine eller som en kombimaskine, der både kan bruges til at feje med, rydde sne med og klare andre praktiske opgaver med – det handler bare om at skifte ekstraudstyr.

El fejemaskine eller fejemaskine med benzinmotor?

Udover bestykningen er der to andre vigtige parametre, du skal holde dig for øje, når du skal vælge fejemaskine. Det handler om driftsformen. Her kan du vælge mellem en fejemaskine med elmotor og en fejemaskine med benzinmotor.

El-fejemaskinen kan bruges både inden- og udendørs

El-fejemaskinen er oftest målrettet fejeopgaver alene. Den kan bruges både inden- og udendørs og fås både med og uden ledning. Mest praktisk er naturligvis den ledningsfri version, hvor du oplader fejemaskinen før brug. Det giver en større rækkevidde, da du ikke er begrænset af ledningens længde.

Omvendt er kapaciteten og kraften oftest mindre end en benzinmotor, ligesom de fleste el-fejemaskiner giver det bedste resultat på et hårdt underlag af f.eks. belægningssten, asfalt eller beton.

En fejemaskine med benzinmotor er bedst til udendørs brug

Selv om du da godt kan bruge en fejemaskine med benzinmotor indendørs, hvis der er god udluftning, er den benzindrevne fejemaskine mest anvendelig til udendørs brug. Her kan den for alvor tage fat.

Den benzindrevne fejemaskine er også mere robust end den el-drevne, og er helt ligeglad med, om den skal feje en stenbelagt indkørsel eller en af havens grusstier. Det eneste du skal være opmærksom på, hvis du fejer oven på en løs belægning, er, hvorvidt du får kastet småsten op under fejningen, der er store nok til f.eks. at smadre ruder eller forårsage slagskader på det murværk eller de biler, de måske rammer.

Vil du gøre livet med den benzindrevne fejemaskine lidt lettere, kan du vælge at købe en benzindreven fejemaskine med el-start. Den gør starten til et tryk på en knap, frem for at du skal stå og hive og flå i starthåndtaget på gammeldags manér.

Stort udvalg af ekstraudstyr

En anden stor fordel ved fejemaskiner med benzinmotor er, at du kan få et righoldigt udvalg af ekstraudstyr til dem. Således kan du både få forskellige specialkoste til at feje med eller tilkøbe sneskovl, sneslynge, skidtopsamler og et praktisk lad til fejemaskinen.

Så den benzindrevne fejemaskine kan altså oftest bruges til meget andet end at feje, og kan yderligere tilpasses til årstidens forskellige specialopgaver som sneskovling og opsamling af blade. Endelig kan du også bruge fejemaskinen som motoriseret trillebør om sommeren, eller når der f.eks. skal lægges grus på havens stier efter vinteren.

Sådan finder du den rigtige fejemaskine til dit behov

Overvejer du at gå fra en fejemaskine af mere manuel karakter og over til en motoriseret fejemaskine, er der især to parametre, du bør overveje, før du træffer dit endelige valg af feje maskine.

1. Hvor stort et areal skal du feje

Det allerførste, du skal se på, er, hvor stort et areal du skal have fejet, samt hvor arealet befinder sig.

Er der tale om et forholdsvist lille, flisebelagt areal, lige rundt om huset, samt indkørslen og eventuelt en garage, carport eller andet, mindre areal indendørs? Så bør du overveje en el-fejemaskine. Den er god til netop arealer med en hård belægning og kan sagtens klare arealer af denne størrelse på samme opladning.

En anden fordel ved el-fejemaskinen er, at de fleste modeller har indbygget opsamler. Maskinen fejer simpelthen skidtet ind under sig og op i opsamleren. Det vil sige, at du undgår at beskadige murværk, døre og vinduer på din vej rundet om huset, ligesom du slipper for en skidtbræmme i siden. Den får du, hvis du vælger en fejemaskine uden opsamler.

El-fejemaskiner fås enten manuelle, hvor du selv skubber dem, eller med træk på baghjulene. Vælger du det sidste, er alt hvad du skal gøre at styre og regelmæssigt tømme fejemaskinen.

Skal du omvendt feje et stort areal og er er arealer, der skal fejes, af skiftende karakter, bør du i stedet overveje en benzindrevet fejemaskine. Den kan også sagtens bruges til at feje garagen eller carporten med, bare du sørger for ordentlig udluftning, mens du gør det. Brug aldrig en benzindrevet fejemaskine indendørs i et lokale uden god udluftning.

2. Hvilket behov har du for ekstraudstyr?

Har du andre opgaver, hvor en fejemaskine med det rigtige ekstraudstyr kunne gøre i forskel i din hverdag? Hvis ja, bør du vælge en benzindrevet fejemaskine. For de el-drevne fejemaskiner har ikke det samme righoldige tilbehørsprogram.

Så har du også behov for at få fjernet sne, fejet blade sammen eller transporteret ting rundt, bør du gå efter den benzindrevne fejemaskine. Alternativet er en benzindreven havefræser af lidt større dimensioner eller en havetraktor. Dem kan du ofte få et lige så righoldigt udstyrsprogram til. Samtidig kan får du også mulighed for at fræse haven – hvis du vælger havefræseren – eller klippe græsset på en mere behagelig måde, hvis du vælger havetraktoren.

Køb din fejemaskine hos BAUHAUS med valgfri levering

Bestiller du din nye fejemaskine online på BAUHAUS.dk, kan du frit vælge mellem at få leveret fejemaskinen på din adresse eller afhente den i det nærmeste BAUHAUS varehus. Vælger du det sidste, sparer du forsendelsesudgifterne.

Husk også på, at du altid har 14 dages fuld returret regnet fra modtagelsen, når du køber noget på nettet. Samtidig får du naturligvis 2 års fuld returret og trygheden ved at handle hos en stor, anerkendt byggemarkedskæde.

Fejemaskiner

Viser 19 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto