Filtrer på...

Bademåtter
Rating
Tilbudsvarer
Serie
Bredde
Længde
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 16 produkter
Filter
Viser 16 produkter

Bademåtter til badeværelsesgulvet og bruseren

Du finder et stort udvalg af skridsikre og komfortable bademåtter til badeværelset hos BAUHAUS. Vi forhandler et stort udvalg af bløde bademåtter, du kan lægge foran brusekabinen, og skridsikre bademåtter, som minimerer risikoen for fald under bruseren.

Mange danskere forsømmer badeværelset, når de indretter deres bolig – og det er en skam! Badeværelset er nemlig et af de rum, du ikke kan undgå at besøge i løbet af dagen. Om du bor i et hus med flere store badeværelser eller blot har et lille Københavner-toilet, er der derfor al mulig grund til at indrette det med en bademåtte, der passer til netop dine behov.

Hvis du er på udkig efter en løsning, der gør dit badeværelse og toilet mere sikkert, er en bademåtte det oplagte valg. Det koster nemlig ikke ret mange penge at dekorere badeværelset med en praktisk løsning!

Her hos BAUHAUS finder du et varieret udvalg af bademåtter i flere forskellige materialer, farver og størrelser. Du kan derfor være sikker på at finde den helt rigtig løsning til din bolig her!

Tre fordele ved bademåtter:  

  • Skridsikker løsning formindsker risiko for fald på glatte gulve
  • Glem alt om bare tær på kolde fliser med en blød bademåtte
  • Dekorativ løsning giver en hyggelig stemning på badeværelset

Gør dit badeværelse mere sikkert med en bademåtte

Det siges, at de værste ulykker sker i hjemmet. Men behøver det virkelig at være sådan? Slet ikke! Køber du en bademåtte, kommer du de værste og langt størstedelen af ulykkerne i forkøbet – uanset din alder! Det er nemlig langt fra kun tumlinger og folk, der er kommet op i årene, der kommer til skade på badeværelset.

Du kan lægge bademåtten, lige hvor du vil – i brusekabinen, badekaret og der, hvor det ofte bliver vådt på badeværelsesgulvet.

De praktiske og skridsikre bademåtter i gummi fås i flere farver og størrelser og er næsten et must, hvis du har børn og ældre, der bruger badeværelset derhjemme. Løgger du bademåtten i badekarret, kan du for eksempel forhindre, at dit barn glider ned under vandoverfladen, mens du vender ryggen til for en kort stund.

Få høj komfort og blødt underlag med en ny bademåtte

Bademåtter er ikke alene praktiske – de er også komfortable og det perfekte alternativ til et par kolde fliser fra morgenstunden.

De bløde bademåtter er behagelige og lune at stå på, når du træder ind på badeværelset og ud af brusekabinen. Du behøver derfor ikke at løbe efter sokker eller badetøfler, når du vil børste dine tænder eller lægge din make-up, inden du tager hul på eller afsked med dagen.

Bademåtterne i polyester er desuden med til at formindske området med våde badeværelsesklinker. De smarte bademåtter suger nemlig det værste af det vand, der ryger på gulvet, når du træder ud af badet.

Bademåtter – perfekt til indretningen af badeværelset!

Bademåtter kan gøre utroligt meget for indretningen af dit badeværelse. Om du har et badeværelse, hvor du nærmest står på toilettet, når du tager bad, eller du har et lidt større af slagsen, vil en flot og farverig bademåtte helt sikkert give dit badeværelse et løft.

Vælg blandt andet mellem bademåtter i børnevenligt og finurligt design eller mere klassiske moddeller med tekstur i flotte farver. Find evt. et badeforhæng og en pedalspand, der passer i farven. Inden du ved af det, er badeværelset blevet dit yndlingsrum!

Sådan vælger du den rigtige bademåtte

Når du køber en ny bademåtte, er der flere detaljer, du skal være særligt opmærksom på. Det gælder b.la:

  • Hvordan skal bademåtten bruges?

Der er stor forskel på sikkerheds- og bademåtter. Er du på udkig efter en bademåtte, du kan lægge i bruseren eller badekaret, skal du have fingrene i en sikkerhedsmåtte i plastik. Ønsker du en dekorativ og komfortabel bademåtte foran brusekabinen eller håndvasken, kan du med fordel gå efter en model i polyester med skridsikkert underlag. På den måde er der ingen fare på færde, når du træder ud af badet med vandet dryppende omkring dig.  

  • Hvor stor må bademåtten være?

Det kan være en rigtig god idé at måle, hvor meget plads du har til rådighed, inden du køber den første og bedste bademåtte til dit badeværelse. Ønsker du at have bademåtten liggende i badekarret eller bruskabinen, kan du med fordel vælge en bademåtte, hvis form er designet til formålet.

  • Farve og form

Er du på udkig efter en dekorativ løsning, er det selvfølgelig vigtigt, at farve og form passer til resten af badeværelset. Mange vælger at købe en bademåtte, der har samme farve som deres håndklæder.

Bademåtten er prikken over i’et på dit badeværelse

Det er ikke særligt rart at gå ud af badet og få kolde fusser. Endnu værre er det at glide på halvvejen og slå hovedet ned i håndvasken. Med en smart og skridsikker bademåtte kommer du nogle af problemerne til livs, samtidig med at din badeværelsesindretning får sig et løft.

Den praktiske løsning er nemlig ofte prikken over i’et – den sidste detalje, der gør dit badeværelse hyggeligere og mere behageligt at være på.

Bademåtten er desuden en rigtig god løsning, når du kommer op i årene eller har småbørn løbende i huset. Med en bademåtte i bruskabinen behøver du nemlig ikke længere at bekymre dig om at stå oprejst på glatte gulve med sæbe og vand.

Køb nemt din nye bademåtte hos BAUHAUS

Når du har fundet den helt rigtige bademåtte, er det nemt og lynhurtigt at bestille den her hos BAUHAUS. Vi sender den med posten, så hurtigt vi kan, men du kan også komme forbi og hente din bademåtte i en af vores mange varehuse. Vores Click and Collect-system sender dig en SMS, så snart din reserverede vare ligger klar til afhentning i dit nærmeste varehus.

Rul op og tag et kig på vores store udvalg af bademåtter. Vi har helt sikkert en, der passer perfekt til dig!

Bademåtter

Viser 16 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto