Filter
Viser 99 produkter
Page
 1. SMEDBO
  Smedbo sæbekurv rustfri stål krom
  492,95 kr.
 2. Sæbedispenser krom rund
  339,95 kr.
 3. Sæbedispenser børstet nikkel rund
  339,95 kr.
 4. Sæbedispenser PVD messing rund
  369,95 kr.
 5. SMEDBO
  Smedbo sæbedispenser til vægmontering H160 mm sort
  1.289,00 kr.
 6. SMEDBO
  Smedbo sæbedispenser House messing
  699,95 kr.
 7. CAMARGUE
  Sæbedispenser Cannes mat sort
  454,95 kr.
 8. SMEDBO
  Smedbo sæbedispenser Home krom 150 ml.
  634,95 kr.
 9. SMEDBO
  Smedbo sæbedispenser Housekrom 150 ml.
  799,95 kr.
 10. SMEDBO
  Smedbo sæbedispenser House hvid
  904,95 kr.
 11. VENUS
  Venus sæbedispenser mat sort
  149,95 kr.
 12. SMEDBO
  Smedbo sæbedispenser House sort
  699,95 kr.
 13. KATRIN
  Katrin håndklædedispenser S sort
  359,95 kr.
 14. VENUS
  Venus sæbedispenser Bath sort
  50,00 kr. Spar: 99,95 kr. Normalpris: 149,95 kr.
 15. KATRIN
  Katrin sæbedispenser 1000ml sort
  454,95 kr.
 16. KATRIN
  Katrin håndklædeark dispenser M sort
  454,95 kr.
 17. SMEDBO
  Smedbo sæbedispenser glas/krom matbørstet 200 ml.
  599,95 kr.
 18. SMEDBO
  Smedbo sæbedispenser House hvid glas
  674,95 kr.
 19. SMEDBO
  Smedbo sæbedispenser glas/krom 200 ml
  669,95 kr.
 20. SMEDBO
  Smedbo sæbedispenser Home krom/mat 150 ml.
  799,95 kr.
 21. SMEDBO
  Smedbo sæbedispenser House krom/mat 150 ml.
  854,95 kr.
 22. SMEDBO
  Smedbo sæbedispenser Home glas/krom 200 ml.
  439,95 kr.
 23. TESA
  Tesa sæbedispenser Moon krom
  359,95 kr.
 24. Adora
  Adora sædedispenser m/vægholder
  239,95 kr.
 25. HOUSE
  House sæbedispenser t/væg
  244,95 kr.
 26. VENUS
  Venus sæbedispenser Bowl hvid
  119,95 kr.
 27. CAMARGUE
  Camargue holder til sæbedispenser Lyon
  274,95 kr.
 28. CAMARGUE
  Camargue sæbedispenser Cannes
  379,95 kr.
 29. CAMARGUE
  Camargue glas t/sæbedispenser Rochelle mat
  139,95 kr.
 30. KATRIN
  Katrin toiletdispenser system 2 ruller sort
  359,95 kr.
 31. KATRIN
  Katrin håndklædedispenser M sort
  359,95 kr.
 32. KATRIN
  Katrin sæbedispenser 500 ml
  359,95 kr.
 33. KATRIN
  Katrin Ease håndklædedispenser sort
  1.549,00 kr.
 34. Sæbedispenser Moon Sort
  159,95 kr.
 35. Sæbedispenser Moon Hvid
  159,95 kr.

Sæbedispensere til badeværelset eller køkkenet

En sæbedispenser er til dig, der går op i detaljerne på badeværelset. Der findes mange varianter af sæbe, som kan købes i beholdere, der blot kan stå fremme på badeværelset. Dog kan du finde mange pænere løsninger, som ligefrem kan pynte på badeværelset.

Hos BAUHAUS har vi samlet et bredt sortiment af sæbedispensere i mange forskellige designs. Kig endelig udvalget igennem og find din favorit - så dit badeværelse kan få en fin fornyelse. 

Sæbedispensere i god kvalitet og flot design

Vi vasker alle sammen hænder flere gange om dagen. Det er en del af vores store fokus på hygiejne, og du kan lige så godt gøre oplevelsen stilfuld og lækker ved at tilføje en pæn sæbedispenser til formålet. 

I vores sortiment finder du et stort udvalg fra anerkendte brands som Hansgrohe og Smedbo. Derudover finder du også vores egne mærker Camargue og Venus, som også producerer flotte og stilfulde sæbedispensere. 

Det brede udvalg giver dig muligheden for at finde lige præcis den farve, form og det materiale, du foretrækker til dit badeværelse. Alle de forskellige modeller befinder sig i en bred prisklasse, så du selv kan vurdere, hvor mange penge du vil ofre på sæbedispenseren - vi har noget til enhver pengepung. Med andre ord kan en ny sæbedispenser altså være en billig løsning til at give dit badeværelse og køkken et pift op. 

Vælg den rette sæbedispenser

Når du har besluttet dig for at skifte plastikbeholderen ud med en ny, flot sæbedispenser, kan det godt være svært at vælge den rette i BAUHAUS store udvalg. Der kan være flere faktorer, som er værd at overveje, inden du blot køber den første og den bedste. I vores sortiment finder du blandt andet disse varianter:

 • Væghængt sæbedispenser
 • Gennemsigtig sæbedispenser
 • Sæbedispenser i krom
 • Sæbedispenser med eller uden pumpe
 • Sæbedispenser med messingdetaljer
 • Sæbedispenser med sensor 

Ydermere findes de forskellige varianter i et utal af størrelser. Her er det vigtigt at huske, at jo mindre sæbedispenser du vælger, desto oftere skal du fylde den op. Om du ønsker en væghængt model eller ej, kan afhænge af, hvor stor din vask er. I nogle tilfælde vil det give bedre mening at få dispenseren op at hænge, så der bliver mere bordplads. Ellers handler det for dig om at vælge det design, som du bedst kan lide, og som samtidig passer godt ind på dit badeværelse eller køkken. 

Sæbedispenser med sensor

I vores sortiment finder du også enkelte varianter med sensor, hvilket kan være en kæmpe fordel. Først og fremmest er det mere hygiejnisk, at dine gæster ikke skal trykke en knap eller pumpe ned med hånden for at få sæbe ud, når de skal vaske hænder. 

Vi kender også alle sammen de fedtede pletter fra beskidte hænder samt størknet sæbe, som kan samle sig på sæbedispenseren. Dette undgår du med garanti også, når der ikke skal røres ved dispenseren, og der bliver doseret en passende mængde håndsæbe hver gang. 

En sæbedispenser med sensor er et perfekt valg for dig, der går ekstra godt op i hygiejnen og som samtidig gerne vil have et redskab med smarte funktioner. Derudover er de fleste dispensere med sensor til vægophæng, så hvis du gerne vil have sæbedispenseren væk fra håndvasken, så er det måske den rette løsning for dig. 

Match din sæbedispenser til badeværelset eller køkkenet

Måske tænker du, at der ikke er nogen grund til de mange overvejelser omkring købet af en sæbedispenser - og det er selvfølgelig også en smagssag. En sæbedispenser kan dog sagtens have en indflydelse på boligindretningen - både på badeværelset og i køkkenet. Det er nemlig ofte de små detaljer, der sætter prikken over i'et, når du indretter rummene i din bolig. Dermed kan en sæbedispenser sagtens forbedre helhedsindtrykket i et rum - især hvis du normalt har en variant fra supermarkedet stående. 

Det er vigtigt at holde en stil, så der kommer en rød tråd, når du skal indrette et rum i din bolig. Du skal selvfølgelig indrette i din helt egen stil, men tænker du over sammenhængen i rummene, giver det også et bedre helhedsindtryk. 

Du kan med fordel gå efter at matche alle de små ting i rummet. I badeværelset kan det for eksempel være sæbedispenser, tandbørstekrus, toiletbørste og skraldespand, som kan matche til de større badeværelsesmøbler. Hvis disse ting matcher er du kommet et langt stykke i forhold til at skabe et harmonisk rum. Du kan også vælge at gå en helt anden vej med en farverig og spraglet sæbedispenser, som kan skille sig ud i blandt de andre neutrale farver. Der er mange muligheder, og du kan med garanti finde den rette for dig i vores sortiment. 

Mangler du flere detaljer på badeværelset?

Hvis du er på udkig efter flere detaljer på badeværelset - som selvfølgelig skal passe sammen med din sæbedispenser, så kan du altså finde det hele her hos BAUHAUS. Tag eventuelt et kig på alt vores badetilbehør, hvor du finder diverse sager som badeforhæng, tandkrus og toiletbørster. 

Hvis du finder det hele her hos BAUHAUS, giver det dig en endnu bedre mulighed for at finde de perfekte kandidater - og samtidig matche dem, så dit badeværelse kommer til at stå fuldstændig skarpt. 

Find din sæbedispenser her hos BAUHAUS

Har du fundet det helt rette udstyr til dit badeværelse eller køkken, så skynd dig at få det bestilt hjem her fra BAUHAUS. Vi tilbyder levering til din adresse eller Click & Collect, hvor du bestiller dine varer til afhentning i din foretrukne BAUHAUS. På den måde kan du afhente varerne, når det passer dig bedst. 

Er du ikke så glad for netshopping, er du også altid velkommen i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Her finder du nemlig også et bredt sortiment af sæbedispensere og badeværelsestilbehør samt vores kompetente medarbejdere, som kan hjælpe dig.

Sæbedispensere

Viser 99 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto