Filtrer på...

Kobber rør
Rating
Tykkelse
Pris
DKK
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 6 produkter
Filter
Viser 6 produkter

Kobberrør

Kobberrør er både praktiske og smukke rør og er derfor oplagte at bruge, når der er synlige vandrør i dit hjem. Rørene ruster ikke og kalker ikke til og er samtidig nemme og fleksible for dig at sætte op. Rul op på siden og gå på jagt blandt vores store udvalg af kobberrør.

Når du har synlige vandrør i køkkenet, badeværelset eller bryggerset, kan du lige så godt gøre dem til en smuk del af rummet. Flotte røde kobberrør kan være med til at gøre rummet elegant og sikre, at du kan skabe det look, som du ønsker.

Kobberrørene bliver primært brugt til de synlige installationer. Til de installationer, der er inde i væggen, er det smartest, at du bruger pex-rør. Det er plastikrør, der bliver skabt som rør-i-rør løsninger. Der er altså et rør indeni et andet. Hvis det inderste rør, hvor vandet løber, bliver utæt, vil vandet løbe ud i det yderste rør frem for ud i husets konstruktion.

Har du på nuværende tidspunkt galvaniserede rør i væggene og vil kun skifte de synlige rør, kan du sagtens tilslutte kobberrør til dem. Så længe vandet løber fra de galvaniserede rør til kobberrørene, er der ingen problemer. Løber vandet den anden vej, kan kobberet nedbryde galvaniseringen.

Tre fordele ved kobberrør:

  • Nemme og fleksible at arbejde med
  • Ruster og kalker ikke som andre typer
  • Flotte ved synlige installationer

Kobberrør er nemme og fleksible for dig at arbejde med

Når du har med vandrør at gøre, skal du selvfølgelig altid først undersøge, om du selv må udføre den opgave, som du står over for. I nogle tilfælde er det et krav, at du får en VVS’er til at løse opgaven.

Må du selv løse den, vil det være nemt og fleksibelt for dig at arbejde med kobberrør. Du kan sætte dem sammen og tilslutte dem på flere forskellige måder, og du kan også forholdsvis nemt selv bukke rørene ved at varme dem op.

Slut med kalk og rustne rør, når du bruger kobberrør

En stor fordel ved kobberrør er, at de hverken ruster eller kalker til. Galvaniserede rør kan ellers blive så fulde af kalk, at det kan være svært for vandet at passere igennem. Men det problem får du altså ikke med kobberrør.

Kobberet ruster heller ikke, hvilket galvaniserede rør også kan gøre, hvis deres overfladebehandling bliver slidt af. Det er dog heller ikke godt kun at bruge kobberrør i sine vandinstallationer.

Hvis du har lange rør af kobber, hvor vandet står længe, kan det rørene afgive kobber til vandet. Det er særligt et problem i områder, hvor der er meget hydrogenkarbonat i vandet. Det er dog ikke noget, du bør være bekymret over, hvis du kun har kortere kobberrør.

Smukke rør ved synlige installationer

Udover de åbenlyse praktiske og funktionelle fordele ved kobberrør er der selvfølgelig også et æstetisk aspekt ved dem: De er bare pænere at se på end andre former for rør. Kobberrørene er med til at give rummet karakter, og når du sørger for, at de bliver ved med at være blankpudsede, vil du opnå et meget smukt resultat.

Det er derfor oplagt for dig, at du vælger at bruge kobberrørene steder, hvor rørene er synlige. Det kan være fra vasken ned til afløbet, hen til bruseren og langs med gulvet eller væggen, hvis du har synlige rør der.

Sådan vælger du det rigtige kobberrør

Når du skal vælge kobberrør til dit hjem, skal du selvfølgelig tænke over både længden og hårdheden af rørene. Vi forhandler rør i forskellige længder og i både en hård og en blødere kvalitet. Alle vores kobberrør har en tykkelse på 1 mm. Det er svært at sige, hvilke rør der er de rigtige til dit projekt. Det kommer helt an på, hvad dit projekt er.

Udover længden og hårdheden på rørene bør du også tænke over, om det skal være et forkromet kobberrør eller ej. Er du ikke vild med den røde farve, som kobber har, men vil du gerne have glæde af alle de kvaliteter, der ellers er ved et kobberrør, kan du vælge et forkromet rør. Overfladen er behandlet med krom, så det skinner metallisk.

Smukke rør fuldender vandinstallationerne

Du kan vælge at se dine rør til og fra dine vandinstallationer som udelukkende praktiske. Det er dog ærgerligt, da de jo også har stor betydning for, hvordan rummet kommer til at tage sig ud. Derfor er det en god ide, at du sørger for at vælge nogle rør, der ikke bare er praktiske, men også er smukke.

Det er kobberrør. De smukke, rødglinsende rør hjælper dig med at understrege den stil, som du ønsker at fremhæve. De kan skabe en nostalgisk og hyggelig stil, hvis det er det, du ønsker. De kan dog også tilføre elegance og noget ophøjet, hvis resten af indretningen lægger op til det. Du har altså flere muligheder.

Køb nemt de rette kobberrør i BAUHAUS

Har du bestemt dig for, at kobberrør vil være de rette til dit hjem, og har du besluttet dig for, hvilke længder og hårdheder du har brug for, kan du nemt og hurtigt bestille dem her hos BAUHAUS.

Har du selv mulighed for at hente kobberrørene, og vil du gerne have dem mellem hænderne allerede i dag, kan du bruge vores Click & Collect løsning. I det tilfælde bestiller du her på nettet, men henter selv rørene nede i et af vores byggemarkeder. Vi lægger dem klar til afhentning bare tre timer efter bestilling.

Har du ikke mulighed for at hente kobberrørene, kan du i stedet vælge at bestille dem med levering. I det tilfælde modtager du dem i løbet af en til fire dage. Det kommer an på, hvornår på ugen du bestiller.

Rul op på siden og find nemt de rette kobberrør til dit projekt.

Kobber rør

Viser 6 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto