Filter
Viser 22 produkter

Duge

Der er intet som et smukt dækket bord både til hverdag og fest. Med en flot dug kan du altid have et bord, der er elegant dækket. Derudover er en dug en god måde at beskytte din bordplade på. Særligt er voksduge gode, hvis du har børn i huset, idet en voksdug sikrer, at bordpladen ikke bliver ødelagt, hvis der spildes mad og drikke på bordet. Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af duge i forskellige størrelser, materialer og farver. Se hele udvalget online.

Opgradér din boligindretning med en flot dug

Hvis du synes, at din boligindretning trænger til en lille opdatering, er en dug en nem og budgetvenlig måde at pifte indretningen op på. Hos BAUHAUS finder du både voks- og bomuldsduge i mange forskellige mønstre og farver, så vi har sikkert også en dug, der passer til lige præcis din indretning og smag. Du kan eksempelvis vælge en mere farverig dug med mønstre, hvis du gerne vil sætte lidt spræl på din boligindretning. Hvis du derimod er til en mere minimalistisk stil, kan du vælge en dug i en mere afdæmpet og neutral stil.

Bordduge giver lidt nyt liv til både din spisestue, din fest og din hverdag. En smuk dug kan gøre et måltid til noget helt særligt, og det er altså bare en dejlig fornemmelse at sætte sig med et lækkert måltid ved et flot bord.

Flotte duge til enhver lejlighed

Et smukt dækket bord er med til at skabe hyggelige rammer, når du får venner og familie på besøg. Uanset om du skal holde stor fødselsdag for venner og familie, du har inviteret et par venner på lækker middag, eller du skal holde den hele store børnefødselsdag, har vi en dug, der passer til anledningen. Hos BAUHAUS mener vi nemlig, at dugen spiller en vigtig rolle, så du kan få den perfekte brunch, middag eller julefrokost med dine venner og familie. Dugen er fundamentet til din borddækning, og dugen er samtidig med til at understrege lejlighedens tema.

Sådan dækker du et smukt bord

Som nævnt er dugen udgangspunktet for en smuk borddækning, og dugen er i høj grad med til at skabe den rette stemning. Men hvordan dækker du egentlig et flot bord? Vi har her samlet en række gode tips og tricks, så du kan dække det smukkeste bord, som dine gæster sent vil glemme.

  • Først og fremmest anbefaler vi, at du vælger et farvetema, så du ikke ender med duge, servietter og blomster i alle regnbuens farver.
  • Når det kommer til selve dækningen af bordet, skal den største tallerken, altså tallerknen til hovedretten, være nederst, mens tallerknen til forretten skal være øverst. Placér en serviet imellem de to tallerkner. Du kan eventuelt placere en sidetallerken til venstre for gaflerne til brødet.
  • Når det kommer til bestik, skal du placere bestikket, så gæsterne starter udefra. Det vil altså sige, at bestikket til den første ret skal ligge yderst. Sørg for, at knivene ligger til højre for tallerkenen, og skærene skal vende ind mod tallerkenen. Gaflerne skal placeres på venstre side af tallerkenen. Dessertskeer, osteknive og kagegafler skal placeres ovenfor tallerkenen.
  • Så har vi de kære glas. I lighed med bestikket er “reglen” også her, at gæsten arbejder sig udefra og ind. Det vil altså sige, at vandglasset skal være yderst til højre, herefter hvidvinsglasset, rødvinsglasset og til sidst dessertglasset.
  • Og så til det sjove: pyntning af bordet. Du kan eksempelvis pynte bordet smukt med blomster og buketter i flotte vaser , bruge lidt stearinlys, placere fine servietter og lignende. Det er her, du kan få lov til at slippe kreativiteten og fantasien lidt løs. Vi anbefaler dog, at du holder den røde tråd, så du får et smukt og stilrent bord.

Med disse tips vil du med garanti dække et bord, der vil imponere dine gæster.

Køb din dug online hos BAUHAUS

Når du har fundet din favoritdug i udvalget hos BAUHAUS, kan du enten få den leveret direkte hjem til dig eller afhente den i et BAUHAUS byggevarehus med vores Click & Collect service. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi et af vores mange BAUHAUS byggevarehuse, så du kan se udvalget af duge.

Duge

Viser 22 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto