Filtrer på...

Magneter & magnetlåse
Rating
Produkttype
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 30 produkter
Filter
Viser 30 produkter

Magneter

Vil du gerne kunne hænge minder, invitationer, tegninger eller vigtige dokumenter op på tavlen eller køleskabet? Så har du nok brug for magneter. De kan have flere praktiske formål i forbindelse med din boligindretning eller sørge for, at diverse dokumenter og andet, du finder vigtigt, altid er let tilgængelige og synlige.

Hos BAUHAUS kan du gå på opdagelse i et stort og alsidigt udvalg af magneter i forskellige størrelser, designs, farver og styrker. Desuden finder du hos os smarte og praktiske magnetlåse, som du kan bruge på alle mulige forskellige typer af låger. Uanset hvilke typer magneter, du er på udkig efter, har vi det med al sandsynligheden lige her på siden.

Find flotte magneter til dekorative formål

For langt de flere bruges magneter i hverdagen til at hænge diverse informative og dekorative genstande op på eksempelvis et køleskab, en glastavle eller et whiteboard. Det er en nem og hurtig måde at både give din boligindretning lidt ekstra personlighed og gøre det nemmere for dig at holde styr på vigtige aftaler eller dine yndlingsopskrifter.

Mange bruger især også magneter til at hænge billeder fra ferie eller andre særlige øjeblikke op med. Det er som regel dem, du nok mest af alt kender som de klassiske køleskabsmagneter. Har du mindre børn i familien, er chancerne, at du som minimum har én tegning hængende, som dit barn har tegnet. Kort sagt kan du bruge magneter til mange dekorative formål i forbindelse med indretningen af din bolig.

Her på siden finder du en stor samling af flotte, små magneter, som er oplagte at bruge til at hænge tegninger, billeder og andre papirer fast med. Vi har for eksempel de helt klassiske flade og runde magneter, som er tilgængelige i et væld af både neutrale og livlige farver. Er du til de lidt mere anderledes former og designs, er Millex’ dekorative magneter fra Deco Steel-serien et oplagt bud.

Brug stærke magneter til de mere krævende ophæng

Har du ofte oplevet, at de ophængte genstande har haft svært ved at hænge ordentligt fast på tavlen med blot en almindelig magnet? Det kan være, at magneten straks får problemer, når du for eksempel bruger den samme magnet til at hænge to stykker papirer eller to billeder op. Vil du være mere sikker på at undgå, at det hele glider ned i utide, kan det være nødvendigt at ty til de mere kraftige magneter.

Hos BAUHAUS har vi flere af de såkaldte supermagneter, der er de ekstra kraftige magneter, som kan holde til en større tyngde. Du behøver ikke nødvendigvis at gå efter de store magneter, for selv små magneter kan have en nok så kraftig styrke.

Skal magneten være så kraftig som muligt, bør du overveje en neodymium magnet. De er om nok de stærkeste magneter på markedet og er op mod 10 gange så kraftige som almindelige magneter. Det betyder til gengæld også, at du bør være ekstra forsigtig, når du har fat i dem, da deres ekstra stærke tiltrækningskraft gøre dem mere besværlige at styre. Derudover bør du holde de forskellige neodymium magneter godt adskilt fra hinanden, så de ikke risikere at buldre sammen med hinanden.

Magnetlåse: En simpel og effektiv løsning til skabslåger og døre

Er du på jagt efter en god magnetlås? Her på siden har vi også flere fornuftige bud på de smart og let betjenelig magnetlåse. Fordelen ved at bruge en magnetlås på låger og døre er, at en effektiv og ganske let måde at åbne og lukke dem på. Ligeledes er de generelt ret ligetil at montere og kræver oftest blot et par skruer, som tit også er inkluderet i pakken. Husk dog altid at tage højde for den maksimale tyngde/vægt, som den givne magnetlås er egnet til.

Køb magneter og magnetlåse online hos BAUHAUS

Mangler du akut magneter eller magnetlåse derhjemme, er du kommet til det rette sted. Hos BAUHAUS kan du nemt bestille online til levering, eller benyt dig af vores fleksible Click & Collect service , hvor du kan bestille dine varer online og afhente dem i dit foretrukne BAUHAUS byggevarehus, når det passer dig bedst. Vi bestræber os altid på at kunne have dine Click & Collect ordre klar inden for maksimalt tre timer fra bestilling.

Magneter & magnetlåse

Viser 30 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto