Filtrer på...

Konsolborde
Rating
Produkttype
Serie
Bredde
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 14 produkter
Filter
Viser 14 produkter

Konsolborde

Er du på jagt efter et nyt konsolbord? Konsolborde er ganske alsidige og praktiske møbler, der ikke fylder det store rent størrelsesmæssigt, men som kan være med til at løfte din indretning i flere af hjemmets rum.

Hos BAUHAUS tilbyder vi et bredt udvalg af konsolborde i forskellige størrelser og designs, så du kan finde det helt rigtige bord til netop dit hjem. Uanset om du er til simple og klassiske designs eller de lidt mere vovede og kulørte udgaver, har vi et konsolbord for dig

Brug konsolbordet som en del af din indretning

Konsolborde er blevet utroligt populære som et indretningselement, der kan tilføje både stil og funktionalitet til ethvert rum i dit hjem. Oftest bruger folk dem som en del af indretningen i stuen og entreen, men også i soveværelset kan du få gavn af de smukke, små borde.

I stuen kan du blandt andet bruge konsolborde som et elegant og praktisk opbevaringssted til fjernbetjeninger, bøger eller andre småting samtidig med, at det tilføjer et dekorativt element til rummet, især hvis du pynter det med en flot bordlampe, planter, billeder eller andre dekorative genstande. Konsolborde fungerer desuden godt som et sidebord ved siden af sofaen, så du eksempelvis har et sted at stille dit glas.

I entreen kan det være et praktisk møbel til opbevaring af nøgler og andre mindre genstande, som du oftest har brug for, når du skal ud af døren. Igen kan et konsolbord her være med til at skabe et flot førstehåndsindtryk, når du eller dine gæster træder ind ad døren.

I soveværelset kan du bruge det som et natbord, som et smukt sminkebord eller et sted, hvor du kan fremvise dine yndlingsdekorationer Anvendelsesmulighederne er bestemt mange med konsolborde.

Find det perfekte konsolbord til dit hjem

Hos BAUHAUS har du mange forskellige valgmuligheder, når det kommer til at finde det perfekte konsolbord til dit hjem. For at gøre din søgen en smule lettere for dig selv, kan du blandt andet overveje dine praktiske behov for opbevaringsplads, samt hvilken indretningsstil du ønsker at fremhæve.

Det rent praktiske

Overvej dit behov for opbevaringsmuligheder, såsom skuffer eller hylder, og hvor meget opbevaringsplads du har brug for, eller om et mere simpelt konsolbord til udstilling af dine dekorative genstande er tilstrækkeligt. Blandt vores udvalg finder du konsolborde med enten en eller flere skuffer i forskellige størrelser samt med eller uden hylder. Den overordnede størrelse på konsolbordet er som regel ikke noget problem, og du vil typisk nemt kunne få plads til bordet i rummet.

Det rent æstetiske

For konsolborde har det rent visuelle for mange mindst lige så stor betydning som det praktiske. Tænk derfor ind i, hvilket udtryk og hvilken stemning du ønsker at skabe i rummet. Går du efter den lyse og minimalistiske stil? Eller ønsker du at skabe masser af farve og varme i rummet? Både form, farve, materialer og de små detaljer spiller en vigtig rolle i konsolbordets design.

Pift indretningen op med farverige konsolborde

Blandt vores udvalg her på siden kan du også opdage en god række af konsolborde i forskellige kulørte og trendy farver. Det er en nem og god måde at løfte din boligindretning på og skabe et friskt og personligt udtryk i dit hjem. Samtidig kan de fremtrædende farver være med til at give et flot modspil til de oftest hvide vægge og andre neutrale nuancer i rumindretningen.

Et kulørt konsolbord kan også være med til at skabe en rød tråd, hvis du for eksempel indretter efter et bestemt farvetema. Prøv med et farverigt design, og opdag, hvordan det kan være med til at give din indretning en helt ny dimension.

Konsolborde

Viser 14 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto