Filter
Viser 26 produkter

Skriveborde

Til det praktiske arbejde, lektier og de underholdende stunder foran computeren. Hos BAUHAUS finder du et stort og varieret udvalg af skriveborde til ethvert behov og indretningsstil. Her på siden har du gode chancer for at finde det perfekte skrivebord til værelset eller hjemmekontoret, hvad end du leder efter et stort eller lille skrivebord, et moderne eller klassisk skrivebord eller et stilrent eller farverigt skrivebord. Bestil nemt online i dag hos BAUHAUS.

Find det perfekte skrivebord hos BAUHAUS

Et skrivebord har både et funktionelt og indretningsmæssigt formål. Det er især et praktisk og gavnligt møbel, der giver dig et sted at arbejde derhjemme og stille din computer og andre vigtige arbejdsredskaber på. Det gør det også til et helt centralt element i indretningen af dit hjemmekontor eller arbejdsplads. Derfor er det vigtigt at finde et skrivebord, der passer til netop din arbejdsstil og personlige stil.

Heldigvis finder du hos BAUHAUS skriveborde i forskellige størrelser, materialer, typer og stilarter. Vi har alt fra enkle og minimalistiske skriveborde til mere traditionelle og klassiske designs. Vores udvalg inkluderer også skriveborde med ekstra opbevaringsplads, hvis du har brug for at opbevare dokumenter, skriveredskaber og andre vigtige sager inden for kort rækkevidde.

Uanset om du har brug for et stort skrivebord, der giver dig en stor arbejdsflade eller et mindre skrivebord, der passer ind i det lille hjørne, har vi sikkert et skrivebord for dig.

Opdag skriveborde med praktiske opbevaringsmuligheder

Hos BAUHAUS har vi flere skriveborde med praktiske opbevaringsmuligheder, der kan gøre din arbejdsplads mere organiseret og effektiv. Et skrivebord med skuffer, skabe eller hylder er en smart løsning til at opbevare alle dine dokumenter, mapper og andre kontorartikler og samtidig have det hele inden for armslængde.

Vil du også have mulighed for at kunne indrette dit skrivebord med billeder, små planter og andre dekorationsgenstande til at pryde din boligindretning, kan især et skrivebord med en indbygget reol øverst være et oplagt valg. Alt i alt kan der være mange gode fordele ved at vælge et skrivebord med ekstra opbevaringsmuligheder.

Sådan vælger du det helt rette skrivebord

At finde det helt rigtige skrivebord kan nogle gange være lidt af en udfordring. Både størrelse, form, stil og funktionalitet bør gå op i en højere enhed for at kunne sikre dig, at dit nye skrivebord er et, som du kan få glæde af i mange år frem. Som en ekstra hjælpende hånd giver vi dig derfor her en lille hurtig gennemgang af de vigtigste overvejelser, du med fordel kan gøre dig, når du leder efter det perfekte skrivebord:

  • Størrelse - Som noget af det første, du bør spørge dig selv om, når du leder efter et nyt skrivebord, er: Hvor meget plads har du til rådighed, og hvor stort et skrivebord har du brug for? Tag højde for dine praktiske behov og rummets indretning og størrelse. Har du mulighed for det, vil det sjældent være en dårlig idé at gå efter et større skrivebord med god bordplads.
  • Design - Hjemmet er et personligt sted, og derfor er det også naturligt at gå efter et skrivebord, der afspejler din personlig smag i forhold til indretning. Et skrivebord med en kombination af naturligt eller malet træ og elegante metalben er oplagt til den moderne, skandinaviske indretningsstil, mens et mere rustikt skrivebord i træ er ideel til den mere klassiske, landlige stil. Skal det være ekstra trendy og eksklusivt, kan du også overveje et skrivebord i marmor.
  • Bæreevne - Det er sjældent, at det bliver relevant, men i nogle tilfælde kan det være en god idé at også kigge på, hvilken bæreevne skrivebordet har. Så kan du være helt sikker på, at bordet kan tåle, at du stiller en tung computer, vase eller andet ovenpå den, uden det bukker under for presset.

Hos BAUHAUS har vi skriveborde til enhver smag og ethvert behov, og vores dygtige medarbejdere står også altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte skrivebord til dit hjemmekontor.

Nyttige tips til rengøring og pleje af skriveborde

Når du har investeret i et nyt skrivebord, vil du selvfølgelig gerne passe godt på det, så det holder længe. Derfor har vi samlet nogle nyttige tips til rengøring og pleje af skriveborde, som du kan følge.

Til den almindelige rengøring kan du nøjes med en blød klud og en mild sæbe til at gøre overfladerne rene og fri for støv. Husk også at tørre efter med en tør klud eller viskestykke.

Hvis du har et træskrivebord i naturligt træ, kan det være en god idé at undlade at placere det et sted, hvor der oftest er sollys. Det vil nemlig kunne risikere at påvirke træets udseende over tid. Samtidig bør du holde dig fra at bruge for meget vand, når du har et træskrivebord, da det kan risikere at sætte sig i træet og i værste tilfælde medføre fugtskader. Med disse få og simple råd in mente, kan du sørge for, at du kan få mest muligt glæde af dit nye skrivebord.

Skriveborde

Viser 26 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…