Filtrer på...

TV-borde
Rating
Serie
Bredde
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 14 produkter
Filter
Viser 14 produkter

TV-borde

TV-borde er en vigtig del af dit hjem og opfylder både et praktisk og dekorativt formål. Udover at kunne præsentere et sted, hvor du kan stille dit TV, kan et TV-bord også være med til at understrege din indretningsstil.

Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af TV-borde i forskellige designs, størrelser og materialer, der passer til enhver smag og indretning. Fra moderne til klassiske stilarter, her på siden har du gode muligheder for at finde det perfekte TV-bord. Bestil nemt dit nye TV-bord hos BAUHAUS, og giv dit hjem den opgradering, det fortjener.

Fuldend dit TV-hjørne med det rette TV-bord

Der kan være flere gode grunde til at anskaffe sig et TV-bord. For det første kan det være, at det ikke altid er muligt at hænge TV’et op på væggen, hvorfor et TV-bord er den eneste mulige løsning. For det andet kan det være, at du også har brug for lidt ekstra bord-, hylde- eller skabsplads omkring TV’et, for eksempel til opbevaring af en spillekonsol og diverse ledninger eller til at stille et par højttalere på.

Udover at servicere et praktisk formål kan et TV-bord også være med til at give indretningen i din bolig et ekstra pift, endda også selvom du har mulighed for at hænge dit TV på væggen. Her kan den fungere som en skænk, som du kan bruge til at opbevare ejendele og stille diverse dekorationer på og på den måde skabe en ryddelig, levende og hyggelig indretning.

TV-borde til ethvert hjem og indretningsstil

TV-borde findes i mange forskellige afskygninger, og der kan være stor forskel på både størrelse, funktionalitet og stil. Det bedste TV-bord er udelukkende det, der passer bedst til netop dine behov, og hvordan du ønsker at indrette dit hjem.

Små og store TV-borde til små og store rum

Det er selvfølgelig vigtigt, at dit TV-bord er stort nok til at kunne have dit TV stående på det. Hav derfor altid godt styr på, hvor meget dit TV fylder i både længden og bredden, så du er sikker på, at det kan stå uden problemer på TV-bordet.

Derudover er det en god idé at tage højde for rummets størrelse, og hvor i rummet, dit TV-bord skal være. Et TV-bord, der er for stort, kan overvælde rummet, og kan få dit TV til at virke meget lille, hvis det ikke ligefrem er det største TV i verden. Omvendt kan et TV-bord, der er for lille, virke malplaceret og få rummet til at virke en smule blottet. Prøv derfor så vidt muligt at matche de forskellige størrelsesdimensioner, så du får et TV-bord, der passer til både dit TV, rummet og dine andre møbler.

TV-borde i flotte og praktiske materialer

Hos BAUHAUS kan du vælge blandt TV-borde i flere forskellige materialer. Træ er et populært og tidløst alternativ, der leverer en naturlig varme til dit rum og klæder mange forskellige indretningsstile. Samtidig er træ et yderst robust og slidstærkt valg. Derudover findes der jo mange forskellige typer træ og forskellige finishes, hvilket giver dig god mulighed for at få netop det trælook, du ønsker, hvad end du er til mørkt, lyst eller malet træ.

Et TV-bord i marmorlook er også en god mulighed, hvilket kan give et elegant og sofistikeret touch i rumindretningen. Marmorlooket er også oplagt, hvis du ønsker et TV-bord, der er super moderne og trendy. Uanset hvad du foretrækker, har materialevalget både en praktisk og udseendemæssig indflydelse.

Gør dit TV-bord til en del af din indretning

Selvom materialevalget har stor betydning, kan der stadig være en stor forskel på eksempelvis TV-borde i træ. Her kan både TV-bordets ben, designmæssige detaljer, farve og form være med til at gøre hvert TV-bords design ganske unikt.

Der er mange retninger, du kan gå, når det kommer til design og indretning med TV-bordet. Hvis du foretrækker et moderne udseende, kan du vælge et TV-bord med rene linjer og minimalistisk design. Hvis du er mere til tidløse og klassiske stilarter, kan du vælge et TV-bord i træ. Du kan også vælge at gå med en blanding af begge dele ved at vælge et TV-bord, der kombinerer trælooket med andre mere nutidige elementer såsom sorte og hvide farver og elegante stel i metal.

Vælg et TV-møbel med praktiske opbevaringsmuligheder

Et TV-bord kan også have forskellige opbevaringsmuligheder, såsom skuffer, hylder og skabe, hvilket oftest kan være ret nyttige at have. Tænk med fordel over, hvad du skal opbevare i dit TV-bord, og vælg en, der passer til dine opbevaringsbehov. Hvis du har mange elektroniske enheder, kan du vælge et bord med flere hylder eller skabe til at organisere ledninger og tilbehør.

Derudover kan du overveje, om du foretrækker et TV-bord med lukkede skabe eller åbne hylder. Lukkede skabe kan især være nyttige, hvis du ønsker at undgå en rodet fornemmelse i rummet eller har nysgerrige småbørn i hjemmet.

TV-borde

Viser 14 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto