Filtrer på...

Skohylder
Rating
Serie
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 4 produkter
Filter
Viser 4 produkter

Skohylder

Har du mange sko? Eller har du en familie, hvis sko har for vane at sprede sig over hele entréen? Der er mange gode grunde til at finde en løsning til at skabe orden, når det kommer til sko. For de kan nemt sprede sig, så dit hjem kommer til at virke rodet og uorganiseret.

Hos BAUHAUS har vi heldigvis en række forskellige skohylder, du med fordel kan lade dig friste af. Her kan du opbevare flere par sko på én gang – uden at det fylder særligt meget.

Dekorér din indgang med en funktionel skohylde

At skabe orden behøver ikke at være ensbetydende med, at alting skal gemmes væk i skabe, kasser og skuffer. Faktisk kan produkter designet til at skabe orden nogle gange nemt være en del af indretningen i din bolig . Og det gælder eksempelvis sko-opbevaring – særligt skohylder.

En skohylde giver dig mulighed for at sørge for, at dine sko står pænt og samlet. Men i de fleste tilfælde kan du også opbevare sko i flere højder. Mange skohylder har nemlig flere lag, ofte to til tre, så du virkelig kan få plads til alle dine sko. Og det gør det meget nemmere at holde orden på en måde, så dit hjem ser pænt ud, men du også har et overblik over dine sko.

Hvis du ikke ønsker at have alle dine sko samlet ved fordøren, så kan du naturligvis også placere en praktisk skoopbevaring andre steder i dit hjem. Det kan blandt andet være ved din garderobe i soveværelset. Så kan du også prøve dine sko på foran spejlet samtidig med, at du finder tøj til dagen.

Få plads til mange sko med skohylder

Når det kommer til opbevaring , så handler det helt simpelt om at give dig et bedre overblik og et mere overskueligt hjem. God opbevaring skal derfor stadig give dig mulighed for at få fat i de genstande, der er blevet gemt væk.

Og det er netop det, du kan forvente med skohylder. Og faktisk kan du opbevare både sko og tasker eller lignende, du ikke vil have stående på gulvet. Du kan også stille en opbevaringskurv på skohylden, hvor du kan have vanter og huer liggende.

Det kan desuden give god mening at have mere end en skohylde derhjemme. En skohylde ved hoveddøren er et optimalt sted at opbevare de sko, der normalt bliver brugt meget i hverdagen. Men fine sko som stiletter og brogues behøver ikke nødvendigvis stå fremme hver dag. Derfor kan det give god mening med endnu en skohylde i soveværelset eller på kontoret, hvor de sko, der bliver brugt mindre, kan blive opbevaret.

Gør det nemt at holde orden med opbevaring

Mange mennesker kan nikke genkendende til, at det kan være svært at holde orden derhjemme i en travl hverdag. Lyder det bekendt? Så kan du få glæde af opbevaring. Hos BAUHAUS kan du finde både skohylder samt mange andre former for opbevaring til dit hjem. Blandt andet kan en knagerække give rigtig god mening ved hoveddøren sammen med din skohylde. Så kan du nemlig også have styr på overtøjet. En hylde over knagerækken kan også fungere som en hattehylde, hvor der kan blive opbevaret endnu mere.

Har du svært ved at forestille dig, hvordan en af vores skohylder ser ud derhjemme? Så kom forbi dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus, hvor du kan se modellen med dine egne øjne. Det kan gøre det nemmere helt at fornemme, om størrelsen passer ind i din entré eller lignende. Samtidig er det også et oplagt tidspunkt at spørge vores kyndige personale til råds, hvis du har spørgsmål om materiale, holdbarhed eller andet.

Det er også i vores byggevarehuse, at du kan hente din bestilling, hvis du har benyttet dig af Click & Collect. Foretrækker du i stedet at få dine varer sendt direkte hjem til din hoveddør, så er det naturligvis også en mulighed. Så det er bare med at vælge den model, der passer bedst ind i dit hjem, så du kan gemme flere sko væk på en smart og praktisk måde.

Skohylder

Viser 4 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto