Filtrer på...

Postkasser & standere
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 350 produkter
Page
Filter
Viser 350 produkter
Page
 1. Allux
  Allux pakkepostkasse 600 sort med Rukolås
  834,95 kr.
 2. MEFA
  Mefa pakkepostkasse Bosca 408 sort m. rukolås
  999,95 kr.
 3. MEFA
  Mefa postkasse Ruby 864 sort
  499,95 kr.
 4. MEFA
  Mefa pakkepostkasse BAUHAUS 477 sort
  1.299,00 kr.
 5. MEFA
  Mefa postkasse Design 630 Wave
  1.099,00 kr.
 6. Allux
  Allux postkasse 5000 sort
  454,95 kr.
 7. MEFA
  Mefa Easy Mounting
  489,95 kr.
 8. MEFA
  Mefa stander 72 sort
  599,95 kr.
 9. MEFA
  Mefa postkasse Retro 620 sort
  929,95 kr.
 10. Allux
  Allux pakkepostkasse 800 sort med Rukolås
  1.148,00 kr.
 11. Allux
  Allux postkasse LT150 sort
  197,95 kr.
 12. Jasa Company
  Mefa bogstav- og talark sort
  57,95 kr.
 13. MEFA
  Mefa Euro Lock til postkasse
  139,95 kr.
 14. Allux
  Allux postkassestander model 1007 sort
  361,95 kr.
 15. MEFA
  Mefa postkasse Letter 111 sort
  1.043,00 kr.
 16. Flere valgmuligheder
  Magnetlås metal 3-12 kg
  Fra 73,95 kr.
 17. MEFA
  Mefa stander 22 sort
  549,95 kr.
 18. Allux
  Allux monteringsfod pakkepostkasse sort
  236,95 kr.
 19. MEFA
  Mefa postkasse Bosca 34 hvid
  241,95 kr.
 20. Allux
  Allux postkasse 5000 antracit
  454,95 kr.
 21. MEFA
  Mefa pakkepostkasse Bosca 408 sort
  1.099,00 kr.
 22. Allux
  Allux postkasse model 7000 sort med 6-stifts Ruko-lås
  854,95 kr.
 23. MEFA
  Mefa pakkepostkasse Poppel 577 sort
  1.499,00 kr.
 24. Allux
  Allux postkassestander model 1001 sort
  571,95 kr.
 25. Allux
  Allux postkasse model 8900 sort
  1.253,00 kr.
 26. MEFA
  Mefa stander 22 galvaniseret
  579,95 kr.
 27. MEFA
  Mefa postkasse Ruby 864 galvaniseret
  472,95 kr.
 28. MEFA
  Mefa pakkepostkasse Oak 480
  2.299,00 kr.
 29. Allux
  Allux pakkepostkasse Bjørn sort med LED lys
  2.483,00 kr.
 30. MEFA
  Mefa postkasse Jade 870 sort
  844,95 kr.
 31. Allux
  Allux postkasse model 7000 galvaniseret
  812,95 kr.
 32. MEFA
  Mefa postkasse Jade 870 Galvaniseret
  844,95 kr.
 33. Allux
  Allux postkasse model LT150 hvid
  197,95 kr.
 34. PICKUP
  Pickup Nobel nummer 9 90mm hvid
  10,95 kr.
 35. Allux
  Allux postkasse LT150 antracit
  197,95 kr.

Postkasser & standere

Postkasser har aldrig været vigtigere

Det har aldrig været vigtigere at have postkassen i orden. For selv om vi i dag får færre breve med posten, har vi fået flere operatører, der leverer breve, pakker og reklamer. Det betyder, at det ikke bare er posten og avisdrengen, der skal kunne finde og bruge postkassen. Den bliver brugt af mange flere, og skal måske også kunne rumme mere, hvis du f.eks. vil kunne modtage pakker, uden at du behøver at være hjemme.

Der var en gang, hvor posten kom hver dag, tungt belæsset med breve, pakker, ugeaviser og reklamer. Det er ved at være længe siden nu. Så hvorfor er det så vigtigt, at postkassen er i orden og står korrekt? Vi ser jo næsten aldrig en post mere?

Til gengæld kommer der mange flere forskellige leverandører med pakker og breve end bare posten. Det betyder, at der er mange flere personer, som er afhængige af at kunne finde din postkasse i hverdagen. De er sjældent lokalkendte. Men de skal stadig kunne aflevere det, de har med til dig eller andre i husstanden, og de skal være sikre på at de har afleveret det korrekt.

Derfor er det endnu vigtigere end nogensinde, at postkassen er opstillet korrekt, og at både adressen og hvem der bor i husstanden, står klart og tydeligt på den.

Nye tider – ny postkasse

Det kan også være, at du bør overveje at opgradere din postkasse. For i stedet for de mange breve, ugeaviser og reklamer, kommer der i dag mange flere pakker til husstanden. Her kan du med en ModtagerFlex-ordning få PostNord til at lægge pakken et nærmere aftalt sted. De fleste af de andre aktører afleverer også gerne pakken, selv om du ikke er hjemme, hvis afsenderen ikke har forlangt en kvittering.

Derfor var det måske en ide at opgradere til en større model, som er i stand til at rumme de mest almindelige pakkestørrelser, som I får i husstanden. Pakkepostkassen skal opstilles på samme sted som den gamle, men fylder lidt mere i både højde og drøjde.

Hos BAUHAUS er vi også eksklusive forhandlere af daoHOMEBOX, der er en moderne nøglefri pakkepostkasse med indbygget vægt og solpanel, så sørger for, at postkassen drives udelukkende af solenergi. Med denne pakkepostkasse kan du både modtage og aflevere dine pakker fra din private adresse. Der sker altså meget på pakkepost-området, og det bliver hele tiden lettere for dig at administrere din post.

Hvad er en korrekt placering af postkassen?

Siden 2012 har det været lovpligtigt at placere postkassen i skellet til nærmeste offentlige vej. Allerhelst med brevindkastet ud til vejen eller alternativt vendt ud mod indkørslen, så det stadig er muligt at betjene postkassen fra forsædet på post- eller pakkebilen.

Derudover er der et højdekrav for brevindkastet. Det skal sidde mellem 1,0 og 1,2 meter fra jorden, for at sikre at det er nemt lige at stikke hånden ud ad vinduet og komme posten i postkassen.

Endelig indførte postkasseloven et krav om, at det tydeligt skal fremgå, hvilket husnummer på vejen postkassen tilhører, samt hvem der bor på adressen. Det vil sige, at alle personer i husstanden skal have deres navn på postkassen.

Bor I flere familier i husstanden, er ejendommen opdelt i flere husstande eller har du f.eks. dit firma derhjemme, kan I opsætte flere postkasser ved siden af hinanden. Det skal så tydeligt fremgå, hvem der skal have post i den pågældende postkasse.

Brug en postkassestander

Pas på hvor tæt på vejen, du sætter postkassen. Har du ikke et stakit, et havehegn eller en hæk langs skellet ud til vejen, hvor det vil være naturligt at sætte postkassen op, kan du købe en stander til de fleste modeller, som du så kan montere postkassen på.

Postkassestanderen graves så ned i skellet med en spade og eventuelt funderes den med stolpebeton. Når standeren står solidt, monteres postkassen med front ud mod vejen.

Hvis der ikke er fortov, kan det være fristende at sætte postkassen helt ud til vejen. Så slipper du for at få kørt jorden op foran postkassen, når det har været regn- eller snevejr. Men her er det vigtigt at huske på, at der skal være en meters afstand fra vejkanten og til f.eks. hæk eller postkasse i de fleste kommuner. Kommunen og eventuelle forsyningsselskaber skal kunne komme til f.eks. at slå vejrabatter eller grave kabler eller rør i jorden.

Samtidig kan du nemmere risikere at nogen påkører postkassen eller kommer til skade på grund af den, hvis den står for tæt på vejen. Så sørg for at stille postkassen minimum en meter inde på grunden eller hvilke afstandskrav der nu gælder i din kommune. Vil du sikre jorden foran postkassen mod at blive kørt op, kan du eventuelt vælge at lægge fliser eller anden belægning foran postkassen.

Hvad er et tydeligt postkasseskilt?

Som sagt skal husnummeret og navnene på beboerne i husstanden fremgå tydeligt af postkassen. Det kræver lidt mere end bare en lille håndskrevet klistermærkat. Den kan nemt blive visket ud af regnvand og tidens tand.

I stedet kan du købe forskellige bogstav- og talark, som du kan bruge til at skrive husnummer og navne på alle personer i husstanden. Alternativt kan du købe en moderne Dymo-tang, der kan udskrive navnene på vejrbestandige labels, der kan sættes på postkassen. De fås i flere modeller med mulighed for at udskrive selvklæbende labels i flere forskellige størrelser.

Lås og andet tilbehør til postkassen

Endnu et lovkrav påbyder, at postkassen skal være aflåst. Her medfølger der oftest en standardnøgle og lås til de fleste postkasser. Sjovt nok oftest til postkasser på tilbud.

De lidt dyrere modeller giver mulighed for, at du kan montere samme låsesystem på postkassen, som du bruger til boligen. Det betyder, at du kan bruge hoveddørsnøglen til at åbne postkassen. Det er praktisk, fordi du så mindsker antallet af nøgler, du skal have med dig. Samtidig bliver det muligt for alle i husstanden at tømme postkassen, bare de har en hoveddørsnøgle.

Du kan også få en masse forskelligt tilbehør til postkassen, f.eks. belysning og postmelde-alarm. Belysningen gør det nemt at finde postkassen i mørket. Det kan synes irrelevant. Men faktisk er der flere af de nye post- og pakkeoperatører, som kører om natten. Det gælder f.eks. dao og Bladkompagniet, der tit har post og småpakker med ud sammen med morgenaviserne.

En postmelde-alarm giver dig mulighed for at finde ud af, hvornår der er kommet noget i postkassen. Så kan du spare den daglige tur derud, hvis der ikke er kommet nogen post. Det er blevet en smartere investering, efter at posten ikke kommer hver dag længere.

Hos BAUHAUS har vi alt inden for postkasser. Så uanset om du har brug for en postkasse på tilbud, noget tilbehør eller et postkasseskilt, så rul op til toppen af siden og gå på jagt i vores store udvalg her hos BAUHAUS.

Postkasser & standere

Viser 350 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto