Filter
Viser 21 produkter

Støvsugerposer

Er du løbet tør for støvsugerposer til din støvsuger? Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af støvsugerposer, der enten passer til stort set alle støvsugere eller til støvsugere fra specifikke brands eller modeller. Dermed kan du med al sandsynlighed købe støvsugerposer, der passer til netop dén støvsuger, du har.

Bestil nemt online i dag, og få hurtig levering. Du kan også altid bestille til afhentning hos dit lokale BAUHAUS-byggevarehus, når det passer dig bedst, med vores smarte Click & Collect-service.

Find støvsugerposer til forskellige typer støvsugere

Noget af det allervigtigste, når du skal finde nye støvsugerposer, er, at de skal passe til den støvsuger, du har. Er støvsugerposen enten for stor eller lille til støvsugeren, eller er den svære at få til at sidde ordentligt fast efter hensigten, kan støvsugerposen have meget svært med at opfange og samle alt det støv, skidt og snavs, der bliver støvsuget op.

Derfor er det oftest en god idé at gå efter de originale støvsugerposer, der passer særligt til et givent mærke. Så har du for eksempel en Nilfisk-støvsuger, kan du med fordel købe de originale Nilfisk-støvsugerposer. Dermed er du sikker på at undgå unødvendigt besvær med at udskifte den gamle støvsugerpose med den nyindkøbte støvsugerpose.

Gode råd til at vælge de rette støvsugerposer

Det kan nogle gange være en udfordring at finde de rette støvsugerposer. Der er forskellige størrelser og typer, og det kan være svært at vælge den rigtige til ens støvsugermodel. Er du også en smule i tvivl om, hvordan du finder frem til de perfekte støvsugerposer til din støvsuger derhjemme? Så bliv endelig hængende lige her.

  • Tjek modelnummeret på din støvsuger - Først og fremmest skal du have fat i støvsugerens modelnummer, som du kan finde under støvsugeren. Med modelnummeret kan du finde frem til poser, der passer til din støvsuger.
  • Sørg for, at støvsugerposen kan sidde ordentligt fast- Det er vigtigt, at du sikrer dig, at pap- eller plaststykket, som holder posen på plads inde i selve støvsugeren, passer til den pose, du har i kikkerten. Dermed kan du sørge for, at støvsugerposen kan opsamle støv, snavs og skidt ordentligt. Hvis stykket er magen til det, der er på din nuværende støvsugerpose, vil den pose, du overvejer, også passe til din støvsuger.
  • Overvej støvsugerposens materiale- Når det kommer til typer af støvsugerposer, findes der tre primære udgaver med hvert sit materiale: papir, syntetisk og stof.

Papirposer er den mest almindelige type og er relativt billige. Syntetiske poser er mere holdbare, og du kan typisk genbruge dem flere gange. Endelig er der stofposer, som oftest er den mest miljøvenlige mulighed, da de blandt andet også kan vaskes og genbruges flere gange. Dog kan prisen ofte også ligge på et lidt højere niveau end de andre to alternativer. Fordelene og ulemperne ved hver type af støvsugerposer varierer i høj grad af dit individuelle behov.

Uanset hvilken type støvsugerpose, du er på udkig efter, kan du hos BAUHAUS med al sandsynlighed finde en variant, der passer til dine behov og ikke mindst din støvsuger. Dermed kan du være sikker på at nå godt i mål med din rengøring derhjemme.

Køb originale og konvertible støvsugerposer fra populære brands

Hos BAUHAUS tilbyder vi støvsugerposer til ethvert behov og budget. Det betyder blandt andet, at vi har både originale og konvertible støvsugerposer, der passer til mange populære støvsugere.

De originale støvsugerposer sikrer dig den bedst mulige kompatibilitet og kvalitet i forhold til den type mærkevare støvsuger, du har. For eksempel kan du hos os vælge blandt flere forskellige typer støvsugerposer, der passer til en række specifikke modelserier eller de fleste modeller fra Nilfisk.

Du kan naturligvis også vælge de konvertible støvsugerposer, som normalt er et mere budgetvenligt alternativ. Disse støvsugerposer passer til mange støvsugere, og du kan ligeledes få varianter i god kvalitet. Du bør dog stadig være opmærksom på, at du vælger en variant, der passer til netop din støvsuger. Om en original eller konvertibel støvsugerpose er bedst afhænger af dine personlige præferencer.

Bestil dine støvsugerposer hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS er vi engagerede i at give vores kunder den bedste service og oplevelse, så du kan føle dig tryg og tilfreds med dit køb. Derfor står vores flinke og dedikerede medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette støvsugerposer til dit behov og meget mere. Kontakt vores kundeservice via telefon, e-mail eller chat, eller kig forbi dit lokale BAUHAUS-byggevarehus for personlig rådgivning. Så finder vi det bedste match til dig og din støvsuger.

Støvsugerposer

Viser 21 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto