Filtrer på...

Rengøring
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 717 produkter
Page
Filter
Viser 717 produkter
Page
 1. Salttabletter til blødgøringsanlæg 25 kg
  119,95 kr.
 2. EDDING
  Edding 8902/3 oak wooden floor repair kit
  119,95 kr.
 3. KÄRCHER
  Kärcher vinduesvasker WV 2 Premium 10 års jubilæum
  569,95 kr.
 4. RYOBI
  Ryobi pletrenser One+ Swift Clean RDC18-0 18V u/batteri
  1.199,00 kr.
 5. KÄRCHER
  Kärcher vinduesvasker WV 1 Plus
  599,95 kr.
 6. Vileda
  Vileda spinmoppesæt Turbo Easy Wring
  394,95 kr.
 7. SCHEPPACH
  SCHEPPACH TÆPPERENSER SPRAYVAC20
  1.299,00 kr.
 8. KÄRCHER
  Kärcher damprenser SC 3 EasyFix
  1.269,00 kr.
 9. BOSCH
  Bosch rengøringsbørste UniversalBrush 3,6V
  329,95 kr.
 10. RYOBI
  Ryobi akku håndstøvsuger RHV18-0 One+ 18V ekskl. batteri og lader
  378,95 kr.
 11. EDDING
  Edding 8903/1 voks smelter t/trægulv rep.
  244,95 kr.
 12. Borup
  Borup afrenser koncentreret 2,5 L
  34,95 kr.
 13. RYOBI
  Ryobi trådløs støvsuger RSV18X-0 One+HP 18V ekskl. batteri
  1.999,00 kr.
 14. KÄRCHER
  Kärcher tæpperenser SE 5.100
  2.449,00 kr.
 15. NILFISK
  Nilfisk træ - & fliserens 2,5 liter
  74,95 kr.
 16. KÄRCHER
  Kärcher våd-/tørstøvsuger WD6 P V-25/8/22T
  2.049,00 kr.
 17. Vileda
  Vileda fladmoppe 1-2 Spray
  299,95 kr.
 18. KÄRCHER
  Kärcher gulvvasker/støvsuger FC 5 2-i-1
  1.529,00 kr.
 19. Vileda
  VILEDA ULTRA MAX FLADMOPPE
  199,95 kr.
 20. RYOBI
  Ryobi trådløs støvsuger RSV18X1-0 One+HP 18V ekskl. batteri
  3.149,00 kr.
 21. Borup
  Borup fliserens koncentreret 2,5 L
  79,95 kr.
 22. RYOBI
  Ryobi pletrenser One+ Swift Clean 2,0 ah inkl. batteri
  1.499,00 kr.
 23. KÄRCHER
  Kärcher damprenser SC 4 EasyFix
  1.649,00 kr.
 24. EDDING
  Edding 8902/3 beech/maple wooden floor repair kit
  119,95 kr.
 25. Vileda
  Vileda Ultra Max fladmoppesæt m/spand og fladmoppe
  314,90 kr.
 26. KÄRCHER
  Kärcher tæpperens 1 l
  104,95 kr.
 27. NILFISK
  Nilfisk rengøringsmiddel Active Stone Cleaner 2,5L
  74,95 kr.
 28. EDDING
  Edding 8902/3 white wooden floor repair kit
  119,95 kr.
 29. RYOBI
  Ryobi støvsuger One+ R18WDV-0
  1.399,00 kr.
 30. NILFISK
  Nilfisk våd-/tørsuger Buddy II 18 T Alto
  694,95 kr.
 31. BWT
  BWT salt til blødgøringsanlæg 25 kg
  249,95 kr.
 32. BWT
  BWT salttabletter til blødgøringsanlæg Sanitabs 8 kg
  148,95 kr.
 33. Protox
  Protox Hysan spray 500 ml
  219,95 kr.
 34. Gulvmoppe med sprayfunktion Easy Spray Mop
  149,95 kr.
 35. Vileda
  Vileda spand Ultra Max
  114,95 kr.

Rengøring

Rengøring, med alt hvad det indebærer, er ikke ene og alene en genvej til et sundere og mere behageligt indeklima. Holder du din bolig, og de møbler og andet inventar det indeholder, pænt og rent, holder det længere og virker ikke nedslidt og trist. Hos BAUHAUS finder du alle former for rengøringsartikler, lige fra de mest almindelige og til alle specialprodukterne. Se udvalget her på siden og få tips til rengøringen i teksten herunder.

Rengøring! Alene ordet får kedsomheden og ærgrelsen over denne trivielle og tidskrævende opgave på den ugentlige opgaveliste til at vælte op i dig. For der er ikke mange, der synes, det er spændende og interessant at gøre rent. Kunne vi undgå det, var der masser af mere interessante og spændende beskæftigelser, vi hellere ville bruge tiden på end det.

Men det er skidt, møg og urenheder temmelig ligeglad med. Det kommer fortsat væltende ned over vores hjem uge efter uge som ud af det blå. Samtidigt sætter hverdagens små uheld – som det spildte glas vin, samt børn og kæledyr deres spor i boligen.

Regelmæssig rengøring gør boligen mere sund

Altså er der ingen vej uden om. Du er nødt til at gøre regelmæssigt rent, hvis du vil have en pæn og præsentabel bolig.

Samtidigt kan du glæde dig over, at boligen bliver mere sund for dig, din familie og i særdeleshed dine børn. For du skal ikke være støvallergiker for at få helbredsproblemer af et urent indeklima. Alskens bakterier og parasitter elsker støv og andet møg.

Så grundig rengøring kan spare dig for mange sygedage på et år – både fordi du selv bliver syg eller er nødt til at blive hjemme for at passe ungerne.

Vejen til et rent hjem

Skal du have et rent og sundt indeklima, bør du gøre rent regelmæssigt. Minimum en gang om ugen skal du gå over hele boligen. Her fjerner du alle former for støv, skidt og møg, som har dannet sig hen over ugen.

Du bør også have et straksberedskab klar, du kan sætte ind over for akutte opståede urenheder. Som det væltede vinglas fra før, når ungerne eller kæledyrene slæber jord og mudder med ind udefra samt de små uheld, der kan ske ved middagsbordet. Jo før disse bliver fjernet, jo mindre kan det nå at sprede sig til resten af huset.

Det er også en god idé med en daglig rengøring i områder, hvor hygiejnen bør være i top. Sørg f.eks. for altid at rydde op og tørre bordpladen af i køkkenet efter brug. Det forhindrer skadelige bakterier i at udvikle sig. Og så sikrer det, at bordpladen holder sig pæn i mange år fremover.

Også i badeværelset bør der gøres rent en gang om dagen – og allerbedst rydder hvert enkelt familiemedlem op efter sig selv, når de har brugt badeværelset. En aftørring af håndvask og omkringværende bordplads, samt oprydning og svabring af brusekabinen eller brusenichen efter hvert brug, øger hygiejnen for hele familien.

De grundlæggende rengøringsartikler

De mest grundlæggende rengøringsartikler, som du altid børe have i huset, omfatter støveklude, kost og en støvsuger. Desuden er det formålstjenesteligt med udstyr til gulvvask – enten i form af en gulvvaskemaskine eller balje, svampe, gulvskrubbe og rengøringshandsker til at skåne dine hænder.

Endelig bør du sørge for at have et grundarsenal af håndsæbe og rengøringsmidler, herunder et standard rengøringsmiddel til brug i køkken, badeværelse og ved aftørring med en fugtig klud. Gør også dig selv den tjeneste at have forskellige specialsæber til f.eks. møbler af bestemte træsorter og gulvrengøring for det bedste resultat.

Dertil bør du anskaffe dig et eller flere specialrengøringsmidler til fjernelse af genstridige pletter og genstridigt snavs samt efterfølgende desinficering. Her kan du med fordel anvende en rengøringsbørste til de ekstra genstridige pletter, der ikke kan komme af med manuelt arbejde.

Har du husdyr eller børn, bør du også have et rengøringsmiddel, der fjerner dårlig lugt efter eventuelle uheld. Samtidig er det praktisk at have en løsning med en moppe og en gulvspand, der hurtigt kan findes frem, når der er brug for det.

Derudover er det en god idé at have f.eks. afløbsrens eller en afløbsrenser, hvis der opstår akutte problemer med afløbet i håndvasken eller andre steder i boligen. Det kan potentielt give mere alvorlige problemer med vandskader og lugtgener, hvis du ikke tager fat om og får løst problemet med det samme. Det er ikke rengøringsmidler i traditionel forstand, men kan spare dig for meget rengøring.

Hvilken støvsuger er bedst?

Da hjemmet består af mange forskellige overflader, er der brug for specifikke redskaber for at kunne komme ordentligt i bund med rengøringen af disse. Dertil kan det rigtige valg af rengøringsredskaber også gøre det markant nemmere og mere tidsbesparende for dig, så du hurtigt kan blive færdig uden at være sløset.

Gulvet er en af de overflader, der hyppigst bliver beskidt i hjemmet, da det bliver betrådt af sko og dyr samt opsamler hår og støv, der hurtigt kan ses og spredes yderligere, hvis man ikke er opmærksom. Derfor er der også mange rengøringsmuligheder inden for denne kategori, som hver har deres fordele i hjemmet.

Den klassiske støvsuger bliver brugt i mange hjem af en grund. Den er nemlig effektiv og giver dig fuld kontrol, så du selv kan bestemme, hvor dybdegående eller overfladisk din rengøring skal være og hvornår du er tilfreds. Hertil er støvsugeren også praktisk, fordi den heller ikke skal tømmes særligt ofte, hvis den gør brug af støvsugerposer, da de som regel har plads til meget snavs, før de skal udskiftes.

Fordi støvsugning ikke er det mest spændende at give sig til i første omgang, skal der som regel noget til, før man gider finde støvsugeren frem, hvilket gør håndstøvsugeren til et smart alternativ. Med håndstøvsugeren lige ved hånden kan du hurtigt tage det værste på diverse overflader uden at skulle bøvle med ledninger eller bruge den som et supplement til rengøringen med din normale støvsuger.

Har du derimod brug for noget lidt mere kraftfuldt, der også kan rengøre de mest hårdføre og våde overflader, skal du have fat i en våd-/tørstøvsuger. I praksis fungerer den som en normal støvsuger, men våd-/tørstøvsugeren har en kraftigere sugeevne, der egner sig til rengøring af bl.a. grus og fint støv. Dertil har den en beholder uden støvsugerpose, som er egnet til at rumme vand og andre væsker. Våd-/tørstøvsugeren er derfor oplagt til rengøring af garagen og arbejdspladser, hvor spild kan forekomme og der arbejdes med sten og træ.

Vil du forkæle dig selv og dit gulv, kan du afslutte støvsugningen med en damprengøring. Med en damprenser får du et multifunktionelt redskab, du kan anvende flere steder i hjemmet for en dybdegående og miljøvenlig rengøring med damp, der rengøringsmæssigt kan konkurrere med en gulvvasker. Brug en damprenser på dit gulv efter det er støvsuget og se, hvordan det kommer til at skinne og blive som nyt.

Er du generelt træt af at skulle gøre rent og føler du, du har støvsuget nok for én livstid, kan du gøre det nemt for dig selv med en robotstøvsuger. Robotstøvsugere kan indstilles til at gøre et eller flere rum rent op til flere gange om dagen på bestemte tidspunkter, f.eks. når du er på arbejde, så du altid kommer hjem til en ren bolig efter en lang dag på jobbet.

Specialprodukter til rengøringen

Mange trægulve og møbler kræver særlige rengøringsmidler, der enten sørger for skånsom rengøring af den pågældende træsort eller giver træet et bedre udseende efter brugen – eller begge dele. Især høvlede, ludbehandlede eller helt ubehandlede gulve kræver særlige natursæber, ligesom du får et bedre resultat af gulvvasken, hvis du bruger de rigtige rengøringsmidler til et lakeret gulv.

Derudover findes der et hav af specialprodukter til fjernelse af forskellige former for pletter og genstridigt snavs. Ligeledes skal du have fat i et godt afkalkningsmiddel eller om nødvendigt bruge eddikesyre, hvis du skal have fjernet kalk fra alt fra kaffemaskinen til fliserne og forhænget i brusekabinen.

Har du kobber, gulv og sølv, skal det også rengøres og pudses regelmæssigt, for ikke at blive sort eller mat af kontakten med luftens ilt. Det kræver særlige poleringsmidler samt særligt bløde klude, som ikke ridser især sølvets bløde overflade.

Rengøringsmidler til udendørs brug

Du kan også få forskellige slags udendørs rens, der renser og bekæmper opbygning af skidt. F.eks. skal du sørge for at bruge trærens eller fliserens på terrassen alt efter, hvilket materiale den er lavet af. Her opstår der oftest et lag af skidt i løbet af sommeren – især på de steder på terrassen, hvor der er skygge. Her får skidtet optimale vækstbetingelser, fordi solen ikke kan få fugten til at tørre lige så hurtigt op efter natteduggen eller regnvejret.

Når du allerede er i gang med at rense terrassen, kan du lige så godt give hele huset en tur også, så det kommer til at blive så pænt og skinnende, som da det var helt nyt. Fordi dit hus uundgåeligt påvirkes af vejret og tidens tand, skal du huske at holde det ved lige med en omgang tagrens og facaderens i ny og næ.

Også havemøblerne bør du anvende nogle særlige rengøringsmidler til. Både dem af træ og dem af plast eller kunststof. Her kan du få forskellige former for sæber og kemiske rengøringsmidler, der kan fjerne naturens og solens påvirkninger. Endelig skal du naturligvis sørge for at male dine udendørs træmøbler regelmæssigt med enten træbeskyttelse eller træolie.

Vinduespudsning og rengøring af glasoverflader

Når det kommer til vinduesrengøring, kan du gribe det an på flere måder. Om det er dine vinduer eller glasoverflader generelt, viser de hurtigt pletter, støv og andet snavs, der både bliver stillet for skue til dig og offentligheden, når dine vinduer beskues. Af den grund bliver dine vinduer også et indblik i dit hjem og dets generelle tilstand, hvorfor vinduespudsning bliver vægtet højt af mange. Derfor skal du altid have styr på rengøringsmidler og anvende det rette udstyr, når dine vinduer skal rengøres.

Uanset valget af dit foretrukne rengøringsredskab foregår starten som den plejer, hvortil du påfører glasrens på enten vinduet eller glasoverfladen, du ønsker at rengøre. Glasrens er specifikt lavet til at klargøre og opløse urenheder på glasoverflader, hvilket giver et mere glansfuldt og pletfrit resultat, end hvis du brugte f.eks. normalt sæbevand.

Til at kunne gøre bugt med urenhederne på dine vinduer og glasoverflader, er det en fordel at anvende en vinduesvasker, efter glansrensen er blevet påført. Med vinduesvaskeren kan du jævnt fordele glasrensen på hele vinduet og samtidigt skrubbe overfladen ordentligt uden at beskadige glasset, hvor du dermed nemmere kan eliminere almindeligt snavs såvel som mere genstridige pletter.

Ved vinduespudsningens afslutning hører hertil altid en trofast makker, der effektivt kan fjerne glasrens og vand uden at efterlade striber eller løbere på glasset, nemlig vinduesskraberen. Placer vinduesskraberen i et af vinduets øverste hjørner, følg glasset vandret i én bevægelse, drej ned når du når kanten og forsæt i samme facon i modsatte retning hele vejen ned, indtil du er færdig. Tør derefter vinduestræværket af, så det ikke samler vandrester, hvortil du nu står med et nyvasket og flot vindue.

Køb rengøringsartikler online hos BAUHAUS

Køber du rengøringsmidler online hos BAUHAUS, kan du frit vælge, om du vil have dem sendt hjem eller køre forbi din lokale BAUHAUS og hente varerne. Det sidste er det hurtigste, hvis du har akut brug for rengøringsmidlerne.

Tjek leveringsmulighederne ved at holde øje med det grønne flueben under for Click & Collect (afhentning i varehus) eller Levering (levering med posten). Du finder oplysningerne angående levering under hvert enkelt produkt i produktoversigten her øverst på siden.

Bemærk: Du kan vælge butik øverst på siden. Så kan du se den aktuelle lagerbeholdning i netop dit lokale BAUHAUS-varehus!

Rengøring

Viser 717 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto