Filtrer på...

Glasrens
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 13 produkter
Filter
Viser 13 produkter

Glasrens

Glasrens er en uundværlig del af enhver husholdning. Det er en effektiv måde at få dine vinduer og spejle til at skinne som nye. For nogle er rengøring af vinduer og spejle en besværlig og tidskrævende opgave, særligt hvis du oplever, at glasset efter flere minutters arbejde stadig ikke bliver rent. Men med det rette glasrens og den helt rigtige metode, kan du få opgaven overstået på ingen tid. Se vores produkter, og læs mere her på siden.

Brug glasrens i stedet for vand og sæbe

Glasrens er en type rengøringsmiddel, der er specielt designet til at rengøre glasoverflader som vinduer, spejle og glasborde. Glasrens indeholder typisk ingredienser, der kan fjerne fedt og snavs mere effektivt end vand og sæbe alene. Desuden kan effektiv glasrens også efterlade en usynlig film på overfladen, som kan hjælpe med at forhindre snavs og støv i at binde sig til overfladen. Glasrens er ikke bare vigtigt for at kunne se klart gennem glasset, det er også væsentligt for at holde dine spejle og vinduer i god stand i lang tid. Jo længere tid snavs sidder fast på glasset, jo sværere kan det være at få af igen.

Find et bredt udvalg af glasrens hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS har vi mange forskellige typer glasrens, som du kan tage et kig på i vores online udvalg. Vi har eksempelvis både almindelig glas- og spejlrens, rengøringsmiddel til glaskeramiske overflader, såsom komfurer, ovne og kogeplader, og glasrens til plastvinduer. Så find den type glasrens, du har brug for, så dine glasoverflader kan blive skinnende rene igen.

Sådan bruger du glasrens mest effektivt

Når du bruger glasrens, er det vigtigt at følge nogle enkle trin for at opnå det bedste resultat. Først og fremmest skal du sørge for at fjerne snavs og støv fra glasset, inden du påfører vores glasrens. Dette kan du gøre med en ren klud eller køkkenrulle.

Når du er klar til at påføre glasrens, skal du spraye den direkte på glasset og derefter tørre det af med en ren klud. Det er vigtigt at undgå at sprøjte for meget glasrens på glasset, da dette kan resultere i striber og pletter. Hvis du har svært ved at fjerne genstridige pletter eller snavs, kan du gentage processen eller bruge en skraber til at fjerne det. Med disse simple trin kan du opnå et klart og skinnende resultat, når du bruger glasrens.

Er du interesseret i andre rengøringsmidler?

Udover glasrens, så har BAUHAUS et væld af andre rengøringsprodukter, som du kan bruge til effektiv rengøring i hjemmet, som eksempelvis ovnrens, kalkfjerner, citronsyrer.

Du kan også finde klude, rengøringshandsker og mange flere rengøringsartikler.

Bestil glasrens til afhentning med Click & Collect

Når du har fyldt din online indkøbskurv med alle de rengøringsmidler og -artikler, du har brug for, så kan du bestille hele ordren til afhentning i et af vores BAUHAUS byggevarehuse med Click & Collect. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter du skal bruge til et bestemt rengøringsområde, så kan du altid få hjælp af vores dygtige personale i butikken eller via kundecenter.

Glasrens

Viser 13 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto