Filtrer på...

Gulvskrubber
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Længde
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 8 produkter
Filter
Viser 8 produkter

Gulvskrubber

En gulvskrubbe er et effektivt og praktisk redskab, der hjælper dig med at få renere gulve. Med en god gulvskrubbe og lidt knofedt kan du fjerne langt de fleste pletter og det meste snavs fra gulvet på en hurtig og effektiv måde.

Hos BAUHAUS finder du et bredt udvalg af gulvskrubber til forskellige opgaver og behov. Derudover har vi en lang række af skafter i forskellige udgaver og mål, der passer til vores forskellige gulvskrubber. Find nemt en god gulvskrubbe blandt vores udvalg her på siden, og bestil nemt online til levering eller afhentning i dit lokale BAUHAUS-byggevarehus via Click & Collect.

Hold dine gulve rene med en god gulvskrubbe

En gulvskrubbe er en god og effektiv rengøringsartikel, som hjælper dig med at få kål på selv de mere genstridige pletter og snavs. Det skyldes, at gulvskrubber har mere kraftige børstehår, hvilket gør at den er bedre egnet til at klare de mere vanskelige rengøringsopgaver end en almindelig fejekost. En gulvskrubbe er dermed det oplagte redskab til rengøring og vask af gulve, når du ønsker at komme godt ned i dybden.

Find den ideelle gulvskrubbe til opgaven

Der kan være en vis forskel på de forskellige gulvskrubber, og derfor kan det være en god idé at tage højde for en række praktiske overvejelser, når du er på jagt efter den ideelle gulvskrubbe til det tiltænkte formål.

Det første du skal overveje er størrelsen på det område, du skal rengøre. Hvis du har et større område, vil en større gulvskrubbe være mere effektiv og tidsbesparende. Hvis du derimod har et mindre område eller mange vanskelige hjørner og vinkler, kan en mindre gulvskrubbe være mere praktisk. Til de helt små områder, der kræver en god børste og knofedt, kan du også overveje en neglebørste.

En anden faktor at overveje er typen af gulv eller anden overflade, du skal rengøre. Nogle gulvtyper og overflader kræver mere skånsom behandling end andre, mens andre kan have godt af en mere hidsig omgang med gulvskrubben, for eksempel når du skal rengøre fliser. Derfor er det vigtigt at vælge en gulvskrubbe, der passer til dit gulv eller den anden type overflade, der kræver en gang rengøring.

Husk også det rette skaft til din gulvskrubbe

Selv den bedste gulvskrubbe er ikke meget uden et godt skaft. Det er vigtigt at huske skaftet, hvis du ikke allerede har et derhjemme, der dur til gulvskrubben. Ellers vil du være nødt til at skulle ned på knæ for at skrubbe, hvilket aldrig er en særlig behagelig måde at arbejde på.

Hos BAUHAUS kan du blandt andet vælge et praktisk teleskopskaft, der giver dig mulighed for at forlænge skaftet efter behov. Så kan du for eksempel nå godt ind under i de svært tilgængelige steder eller nå godt op i højden eller indstille skaftet, så den passer til din foretrukne arbejdsposition eller din højde.

Det stopper ikke engang der. Du kan nemlig også få et skaft med vandgennemløb, der lader dig rengøre med rindende vand i højden, når du for eksempel skal rengøre store facadevinduer. Det kræver blot, at du har det rette tilbehør og en tilkoblet vandforsyning for at lette dit rengøringsarbejde yderligere.

Gulvskrubber

Viser 8 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto