Filtrer på...

Håndsæbe
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 28 produkter
Filter
Viser 28 produkter

Håndsæbe

Håndsæbe er dagligdagens rengøringsmiddel, og du bruger formentlig flydende håndsæbe flere gange hver eneste dag. Det er en essentiel del af den daglige hygiejne og én af de mest effektive måder at bekæmpe spredningen af bakterier på. Og så er en god håndsæbe altså ekstra væsentlig for dig, der ofte får snavsede fingre - eksempelvis grundet arbejdet eller byggeprojekter i hjemmet.

Her hos BAUHAUS har vi et solidt sortiment bestående af både flydende håndsæber, håndrens og plejeprodukter. Her på siden kan du blive klogere på håndsæbens historie, og du kan også blive klogere på, hvordan du faktisk anvender din håndsæbe på den bedst mulige måde.

Håndsæbe: Dagligdagens rengøringsmiddel

Håndsæbe er en essentiel del af den daglige hygiejne, og det er samtidig én af de mest effektive måder at bekæmpe spredningen af bakterier og vira på. Såkaldt sæbesydning er et gammelt håndværk, og faktisk fører sæbens historie os mindst 2000 år tilbage i tiden, hvor sæbe første gang blev omtalt af en romersk historiker. Sæbe blev herefter til en luksusvare, der kun var egnet for rige folk, men siden 1800-tallet har sæbe, og heriblandt også håndsæbe, været allemandseje.

I dag tager du måske håndsæbe for givet, men faktisk spiller en hygiejnisk håndvask en vigtig rolle i at opretholde en god sundhed. Dette er fordi, at dine hænder er fyldt med bakterier. De er med dig overalt, og idet du helt naturligt klør dig i øjnene eller piller dig omkring munden, så kan dine hænder let bringe vira og bakterier med sig. Og hvis du ofte bruger hænderne til alverdens byggeprojekter, så ved du, at hænderne er udsatte - de kan både blive beskidte og trænge til fugtgivende ingredienser. Og lige præcis her kommer håndsæbe ind i billedet.

Stort udvalg af håndsæber hos BAUHAUS

Her hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af forskellige håndsæber. Vores flydende håndsæber kommer med en traditionel pumpe, og du kan ligeledes finde flydende håndsæbe, der er klar til at blive indsat i en sæbedispenser. Du kan også finde flydende håndsæbe i flere forskellige farver og med forskellige dufte.

Bestil din næste flydende sæbe hos BAUHAUS online, eller besøg ét af vores mange byggevarehuse. Find et BAUHAUS byggevarehus nær dig her .

Mere end bare håndsæbe

I vores sortiment har vi dog mere end blot håndsæbe, og her på siden kan du også støde på andre produkter til både rensning og pleje af dine hænder. Du kan også finde renseprodukter til øvrige overflader. Få et overblik herunder:

  • Håndrens: I vores sortiment har vi også flere forskellige produkter til effektiv håndrens, der let fjerner indgroet fedt, olie og snavs. Denne type produkter er gode for dig, der af og til får ekstra beskidte hænder - eksempelvis i forbindelse med arbejdet eller byggeprojekter i hjemmet.
  • Renseservietter: I sortimentet finder du også renseservietter, som er udviklet til at fjerne olie, fedt og snavs fra alle typer overflader. Du kan eksempelvis bruge servietterne til at fjerne uhærdet fugemasse eller lim, og dette gør servietterne til et musthave for enhver gør-det-selv-type.
  • Plejeprodukter: Hænder har ikke blot brug for sæbe, men de har også brug for pleje. I vores sortiment kan du derfor også støde på produkter med plejende ingredienser til tørre hænder. Dine hænder kan nemlig let udtørre, hvis du tit vasker dem, da det fjerner den naturlige olie.

Foruden faste og flydende håndsæber har vi også et bredt sortiment af øvrige rengøringsmidler og rengøringsartikler , som du frit kan gå på opdagelse i, hvis dit hjem også skal have en overhaling.

Sådan bruger du din håndsæbe korrekt

Du bruger formentlig håndsæbe flere gange om dagen, men for at få en optimal håndhygiejne er der flere punkter, du skal huske på, når du vasker dine hænder med sæbe. Du skal nemlig især huske at komme ind i alle krogene med håndsæben, og dette vil altså sige, at du skal huske at vaske mellem fingrene og ovenpå både håndrygge og håndled.

Bliv klogere på, hvordan du gør herunder.

  1. Tag alle dine smykker af.
  2. Gør hænderne våde i lunkent vand.
  3. Fordel håndsæben på alle flader - og husk fingerspidserne, tommelfingrene og håndryggene.
  4. Gnid håndsæben godt rundt, og vask dine hænder i minimum 20 sekunder.
  5. Skyl til sidst håndsæben af dine hænder, og tør dem i et rent håndklæde.

Håndsæbe

Viser 28 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto