Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Bosch bitsholder impact quick

143,95 kr.

Bosch bitsholder impact quick er en ekstremt robust og pålidelig universalholder, der gør det nemt at skifte bits og sikrer en ekstra stærk fa...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Bosch bitsholder impact quick er en ekstremt robust og pålidelig universalholder, der gør det nemt at skifte bits og sikrer en ekstra stærk fastgørelse under brug. Med en permanent magnet sikres et solidt og sikkert greb om bitsene, hvilket er ideelt til universalanvendelser af skruetrækkere.

Denne universalholder er designet med en Quick Release-funktion på spændepatronen, hvilket muliggør hurtig og nem udskiftning af bits samtidig med, at det forbedrer grebet om bittene. Med et sekskantskaft på 1/4 tomme er den kompatibel med almindelige batteridrevne skruemaskiner og slagnøgler, der har en værktøjsholder på 1/4 tomme.

Bosch bitsholder impact quick er en del af Bosch Pick and Click-systemet, der giver mulighed for skræddersyede sæt. Click-fitting systemet gør det enkelt at skifte bits og bor, så du kan sammensætte dit eget individuelt tilpassede sæt. Den sekssidede holder sikrer maksimal kraftoverførsel ved standardbor med tre kæber og sekskantede skruemaskinepatroner.

Specifikationer

More Information
Produktnavn Bosch bitsholder impact quick
Artikelnummer 1170385
Vægt, kg. 0.033000
EAN-nr 3165140851107
Nettovægt, kg. 0.020
Varemærke BOSCH
Produkttype Bitholdere
Dimensioner 145 x 22 x 65 mm ( L x B x Ø )
Bredde 22 mm
Diameter 65 mm
Længde 145 mm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto