Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Bosch forsænker m8 5skj hss 16x43 mm

219,95 kr.

HSS-forsænkningsborehovedet med cylinderformet skaft giver en jævn forsænkning til skruer og afgratning af huller i bløde materialer. Det sleb...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

HSS-forsænkningsborehovedet med cylinderformet skaft giver en jævn forsænkning til skruer og afgratning af huller i bløde materialer. Det slebne forsænkningsborehoved er fremstillet af HSS (hurtigstål), der giver en optimal overfladekvalitet for jævnt arbejde i smidige overflader. Enestående resultater i bløde materialer takket være 90 graders skærekanter, der kontinuerligt fungerer fri for splinter og uden at efterlade grater. Det er velegnet til brug på træ, plastik og ikke-jernholdige metaller og har et cylinderformet skaftsystem. Cylindrisk skaft, der er kompatibelt med borepatroner med 3 kæber.

Få enestående resultater med Bosch HSS forsænkeren med cylinderformet skaft. Dette forsænkningsborehoved er ideelt til jævn forsænkning af skruer og afgratning af huller i bløde materialer. Fremstillet af HSS (hurtigstål) sikrer det en optimal overfladekvalitet og jævnt arbejde på smidige overflader. Ideel til træ, plastik og ikke-jernholdige metaller.

Cylinderformet skaftsystem for kompatibilitet med borepatroner med 3 kæber

Med Bosch HSS forsænkeren kan du opnå professionelle resultater og arbejde effektivt med bløde materialer. Gør dine projekter perfekte med dette pålidelige og alsidige værktøj fra Bosch.

Specifikationer

More Information
Produktnavn Bosch forsænker m8 5skj hss 16x43 mm
Artikelnummer 1079474
Vægt, kg. 0.022000
EAN-nr 3165140059787
Nettovægt, kg. 0.021
Varemærke BOSCH
Produkttype Bits
Dimensioner 123 x 15 x 60 mm ( L x B x Ø )
Bredde 15 mm
Diameter 60 mm
Længde 123 mm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto