Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Bosch rundsavklinge træ 48t 165x20 mm

858,95 kr.

Bosch Best for Wood rundsavsklingen er designet til at tackle selv de mest krævende træopgaver med industriel kvalitet og præcision. Denne kli...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Bosch Best for Wood rundsavsklingen er designet til at tackle selv de mest krævende træopgaver med industriel kvalitet og præcision. Denne klinge er udstyret med specielle Extra Hard Microteq-tænder, fremstillet internt af Bosch med ekstra holdbare hårdmetalkorn, der sikrer en høj skæreevne.

Cleanteq-coatingen på klingen modvirker fastklæbning af lim- og harpiksrester, hvilket resulterer i ekstra rene snit. Samtidig holder coatingen klingen kølig og beskytter den mod korrosion for øget holdbarhed.

Stabilteq-antivibrationshullerne, fyldt med polyurethan, reducerer markant vibration og støj under skæring, hvilket gør det nemt og komfortabelt at opnå præcise resultater.

Rundsavsklingen er velegnet til brug i alle typer træmaterialer og er kompatibel med både dyksave og håndholdte save. Med ATB-tandgeometri (Alternate Top Bevel) kan du opnå forskellige resultater afhængigt af antallet af tænder: et højt antal tænder giver rene snit, mens et lavt antal tænder sikrer kraftfulde og effektive snit.

Boringen på klingen er designet til at fungere med eller uden reduceringsringe, hvilket gør den alsidig og tilpasselig til forskellige størrelser og behov.

 

Specifikationer

More Information
Produktnavn Bosch rundsavklinge træ 48t 165x20 mm
Artikelnummer 1075290
Vægt, kg. 0.310000
EAN-nr 3165140636858
Nettovægt, kg. 0.190
Varemærke BOSCH
Produkttype Savblade
Dimensioner 239 x 10 x 208 mm ( L x B x Ø )
Bredde 10 mm
Diameter 208 mm
Længde 239 mm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto