Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Bosch savklinge paiz 32 apt multimaterial

289,95 kr.

Uanset om du arbejder på bygninger eller køretøjer, så kan en multiværktøjsklinge, som kan håndtere alle materialer, gøre din hverdag meget le...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Uanset om du arbejder på bygninger eller køretøjer, så kan en multiværktøjsklinge, som kan håndtere alle materialer, gøre din hverdag meget lettere. EXPERT MultiMax samler alle de avancerede produktionsteknikker fra Bosch i ét multiværktøj med helt unik alsidighed. Denne multiværktøjsklinge har alt det bedste, som Bosch Carbide Technology kan byde på.

Listen med ultrahårde tænder bruger Boschs unikke Curved-Tec-design, og det er den første klinge, der kan levere vibrationsfri dyksnit i metalplader. Den nyeste udgave af EXPERT MultiMax har desuden en ekstra belægning på hårdmetaltænderne, der sikrer endnu længere levetid. Bosch Curved-Tec klingerne har opnået deres popularitet takket være evnen til at lægge rene dyksnit i materialet og klare vanskelige snit i høj kvalitet. Med en Bosch EXPERT MultiMax-klinge til multiværktøj kan du lave rene dyksnit til selv de hårdeste materialer såsom metalplader, kulfiber og mursten. StarlockPlus-montering sikrer maksimal kraftoverføring samt praktisk udskiftning af klinge inden for 3 sekunder.

Specifikationer

More Information
Produktnavn Bosch savklinge paiz 32 apt multimaterial
Artikelnummer 1079387
Vægt, kg. 0.051000
EAN-nr 4059952530802
Nettovægt, kg. 0.045
Varemærke BOSCH
Produkttype Skæretilbehør
Dimensioner 185 x 14 x 96 mm ( L x B x Ø )
Bredde 14 mm
Diameter 96 mm
Længde 185 mm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto