Nyhed
Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Dana Lim tagtæt 543 300ml

72,95 kr.

Dana Lim tagtæt 300ml er en pålidelig og effektiv klæbe- og tætningsmasse til tagpap og andre byggematerialer. Denne 1-komponent bitumenbasere...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Dana Lim tagtæt 300ml er en pålidelig og effektiv klæbe- og tætningsmasse til tagpap og andre byggematerialer. Denne 1-komponent bitumenbaserede tætningsmasse er ideel til kantklæbning af nyt tagpap, koldklæbning af tagpap og inddækningsmaterialer såsom skorstene, aftrækshætter, tag- og ovenlysvinduer. Den kan også bruges til reparationer af tagpap.

Dana Lim tagtæt danner en plastoelastisk limfuge, der kan modstå mindre bevægelser. Denne tætningsmasse hæfter på forskellige byggematerialer som beton, tegl, eternit, zink, tagpap, asfalt og mange andre.

Produktet er velegnet til både overstrygning og understrygning af tagsten. Det er også værd at bemærke, at Dana Lim tagtæt er registreret i databasen for byggeprodukter, der kan indgå i Svanemærket byggeri. Dette sikrer, at produktet opfylder strenge miljømæssige standarder.

Med Dana Lim tagtæt kan du være sikker på en pålidelig og holdbar løsning til dine tagpap- og tætningsbehov. Køb det i dag og få et produkt af høj kvalitet, der lever op til dine forventninger.

 

 

Specifikationer

More Information
Produktnavn Dana Lim tagtæt 543 300ml
Artikelnummer 1178347
Vægt, kg. 0.550000
EAN-nr 5701159543350
Nettovægt, kg. 0.500
Varemærke DANA LIM
Produkttype Tagtilbehør
Farve Sort
Dimensioner 5 x 23 x 5 cm ( B x H x D )
Bredde 5 cm
Højde 23 cm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto