Indlæser

DANA LIM

(71)
Den danske virksomhed Dana Lim producerer en lang række forskellige former for lim. Det er skabt i dansk kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed, et flot resultat og et godt indeklima. Rul op på siden, og find den rette lim blandt vores store u..

1-32 af 71 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 71 produkter

Dana Lim

Den danske virksomhed Dana Lim producerer en lang række forskellige former for lim. Det er skabt i dansk kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed, et flot resultat og et godt indeklima. Rul op på siden, og find den rette lim blandt vores store udvalg.

Dana Lim er en dansk producent af en lang række forskellige former for lim. Det er for eksempel tapetklister, trælim, vævlim, væggrunder, letspartel og meget mere. Blandt vores store udvalg vil det derfor være nemt for dig at finde den form for lim, der passer til dit produkt.

Historien om Dana Lim går helt tilbage til 1928. Fabrikken blev grundlagt af Kai Leopold Hansen, der egentlig arbejdede på et hotel i Køge. Han var dog træt af, at han ikke kunne få fat på en ordentlig lim, når han reparerede deres stole. Derfor gik han i gang med at udvikle sin egen.

Limen bliver stadig produceret på den fabrik, som Kai Leopold Hansen grundlagde i udkanten af Køge. Det sikrer en høj dansk kvalitet, og at limen lever op til danske standarder, for eksempel i forhold til at sikre et godt indeklima.

Tre fordele ved produkter fra Dana Lim:

  • Sikrer et godt indeklima
  • Nemme at påføre
  • Holder i lang tid

Skabt til danske standarder og danske hjem

Når du skal bruge lim i dit hjem, er en af de vigtigste faktorer ved det, at det ikke udsender skadelige stoffer. Vi opholder os rigtig meget indenfor, og en stor del af de timer er du jo i dit hjem. Derfor er det vigtigt, at der ikke er nogle skadelige stoffer i luften.

Hos Dana Lim lægger de stor vægt på, at deres lim er med til at sikre, at du har et godt indeklima. Da deres produkter bliver brugt på en række forskellige materialer og overflader i det hjem. Du kan for eksempel finde tapetklister til at sætte tapet op med blandt deres mange produkter.

Hvis limen ikke har en høj kvalitet i forhold til indeklimaet, kommer hele dit hjem jo til at være behandlet med giftig lim. Det går ikke, og du vil altid have sikkerhed for, at det ikke er sådan, når du vælger lim fra Dana Lim.

Nemt at påføre lim fra Dana Lim

Al limen fra Dana Lim er skabt, så den er meget nem for dig at påføre. Når det er muligt, bliver limen opbevaret i en tube, hvorfra du bare kan trykke den ud. I andre tilfælde som for eksempel med tapetklister skal du blande den op og påføre den med en pensel.

Påførelsen er meget vigtig for, at du kommer til at få et ordentligt resultat. Når du nemt kan påføre den mængde lim, som du har brug for, bliver resultatet både meget holdbart og pænt at se på. For meget lim gør det kun holdbart, men grimt, mens for lidt lim muligvis kan se pænt ud, men ikke gør resultatet særlig holdbart.

Lang holdbarhed

Når du limer noget sammen, er det netop vigtigt, at det kan holde i lang tid. Derfor kræver det en lim af en god kvalitet, der er skabt til de materialer, du gerne vil lime sammen.

Dana Lim gør en dyd ud af at blive ved med at udvikle på deres produkter, så de har en så høj holdbarhed som muligt. Det har helt fra start af været deres fokus at skabe en lim, der havde en holdbarhed udover det sædvanlige.

Sådan vælger du den rigtige lim

Meget lim bliver fremstillet til en bestemt funktion, og du kan derfor tydeligt gennemskue ud fra navnet, hvordan du skal bruge limen. Det gælder for eksempel for tapetklister, tapetopløser og vævfilm. Andre former for lim kan du bruge til flere forskellige formål. Det gælder for eksempel for trælim. Den kan du både bruge til at kold- og varmlimning og mange forskellige former for træ.

Er du i tvivl om, hvilken form for lim du skal vælge, bør du altid se på navnet på limen. Derefter kan du gå ind og læse en af vores udførlige beskrivelser af den. Det vil som regel hjælpe dig til at finde den rette. Er du stadig i tvivl, kan du prøve at skrive til os i chatten her på siden.

Den rette lim giver holdbare resultater, som du kan glæde dig over i mange år

I mange tilfælde behøver du ikke at smide noget ud, hvis det er gået i stykker. Sørger du for at lime det med en god lim, kan du have glæde af det i mange år fremover. Der er noget helt særligt ved at have repareret noget, som du derefter kan blive ved med at bruge.

Lim kan dog ikke kun bruges til at reparere med. Der er også mange situationer, hvor du skal skabe noget, hvor du har brug for god lim. Det er for eksempel, når du skal tapetsere et rum. Der er den rette lim også en stor hjælp for dig, da den sikrer, at du kan få et godt og holdbart resultat.

Nemt at købe lim hos BAUHAUS

Når du har set på de forskellige typer af lim fra Dana Lim og fundet frem til, hvilken der vil være den rette for dig, kan du nemt købe den her på siden. Står du og mangler limen nu og her, men vil du ikke bruge tid på at lede efter den i et af vores byggemarkeder, kan du bestille den som Click & Collect. Når du har bestilt den her på siden, går der kun tre timer, inden vi lægger den klar til afhentning i det valgte byggemarked – dog selvfølgelig kun indenfor vores åbningstid.

Skal du ikke bruge limen nu, kan du i stedet bestille den med levering til din adresse, din virksomhed eller et pakkeafhentningssted. Der kan du i løbet af en til fire dage hente den. Det kommer an på, hvornår på ugen du bestiller.

Rul op på siden, og find nemt den rette lim til dit projekt fra Dana Lim.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.