DeWalt

DEWALT har i mere end 90 år stået for innovationen af værktøjer og tilbehør af høj kvalitet til den professionelle byggebranche.
Værktøj, der bærer DEWALT-mærket, er Guaranteed Tough: Konstrueret til at overgå forventningerne hos den professionelle håndværker, selv når de anvendes under de mest ekstreme forhold.

DEWALT har styrken fra både batteri- og ledningsmaskiner. Deres klassiske ledningsforhold giver dig den ydeevne, du har brug for. DEWALT tilbyder et komplet udvalg af ledningsmaskiner, så du kan vælge de bedste værktøjer til at sikre, at jobbet bliver udført. DET OMFATTER el-værktøj, tilbehør og nyligt lancerede DEWALT-håndværktøj. DEWALT er GUARANTEED TOUGH.

Produkter fra XR 18V serien

THE NEXT DIMENSION IN POWER™


Velkommen til den næste dimension af batteridrevet elværktøjs ydeevne. Batteriet er kompatibelt med alt 18V XR DEWALT værktøj og opladere, DEWALT POWERSTACK-batterier øger den batteridrevne kraft, hvilket betyder mere arbejde udført med færre opladninger. Ved at bruge DEWALT POWERSTACK-teknologien leverer dette batteri produktivitet på tre nøgleområder: kraft, effektivitet og lang levetid.

18V XR SORTIMENT. VORES HURTIGST VOKSENDE SYSTEM.


Vores største og hurtigst voksende system af opladeligt værktøj er 18 V XR-sortimentet, der stadig er i vækst. Fra borhammer til rundsav til græsklippere – det konstant voksende 18V XR-sortimentet sørger for, at du har det, du har brug for.
HVORNÅR BØR DU VÆLGE 18V XR: 18V XR el-værktøj er designet og konstrueret til at opfylde specifikke behov i de mest krævende arbejdsopgaver til fagfolk, og de hårdeste arbejdsopgaver på byggepladsen, i industrien og på værkstedet.

Med over 250 produkter, hvortil der stadig kommer flere, er 18V XR-værktøjssortimentet med utallige batteridrevne maskiner vores hurtigst voksende system. Fra slagboremaskiner til rundsave og videre til plæneklippere er du fuldt dækket ind med det konstant voksende 18V sortiment.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto