Indlæser

Dørklokker

(40)
Det velkendte 'ding dong' har lydt et væld af gange i mange hjem gennem utallige år. Det er lyden af gæster, der kommer på besøg, som kan skabe spænding og glæde, især hos børn. I dag kan en dørklokke være meget mere end blot lyden af 'ding don..

1-32 af 40 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 40 produkter

Dørklokker til din bolig

Det velkendte 'ding dong' har lydt et væld af gange i mange hjem gennem utallige år. Det er lyden af gæster, der kommer på besøg, som kan skabe spænding og glæde, især hos børn. I dag kan en dørklokke være meget mere end blot lyden af 'ding dong', og du har muligheden for at vælge lige præcis den tone, du har lyst til at høre i dit hjem.

Hos BAUHAUS finder du et bredt udvalg af dørklokker i forskellige designs. I vores sortiment kan dørklokkerne indeholde mange forskellige funktioner og toner, så du kan finde den rette dørklokke til dit behov.

Hvorfor skal du have en dørklokke?

Det er vigtigt, at du installerer en dørklokke i dit hjem, så du kan høre, når dine gæster er ankommet. Man kan selvfølgelig altid banke på døren, hvis man kommer til et hjem, hvor der ikke er en dørklokke, men du kan gøre det mere behageligt for dig selv og dine gæster ved at installere en dørklokke. 

Hvis du er nødsaget til at banke på døren, kan du nogle gange risikere at skulle banke hårdt flere gange, for at sikre at lyden trænger igennem. Med en dørklokke skal du blot sætte fingeren på, give et lille tryk, og derefter vil der brede sig en gennemtrængende tone i hjemmet, så der ikke er noget at tage fejl af. 

Trådløs eller standard dørklokke

Skal du have installeret en dørklokke for første gang, eller skal du blot udskifte den gamle model, er der først og fremmest en væsentlig ting, du skal overveje. Dørklokkerne findes, som udgangspunkt, i to modeller. Her finder du standard dørklokker, men også de trådløse dørklokker. 

En standard, elektrisk dørklokke er et optimalt valg for dig, hvis du kan høre ringetonen fra din dørklokke i hele huset. Det kan være tilfældet, hvis du bor i en mindre bolig med få rum, så rækkevidden ikke er så lang. 

En trådløs dørklokke er optimal for dig, der bor i et stort hus, hvor du skal kunne høre dørklokken i alle rum. Med en trådløs dørklokke kan du installere selve knappen ved hoveddøren, og derefter placere de tilhørende højtalere rundt i de ønskede rum. Hvis du undlader at sætte dine højttalere fast, har du også muligheden for at medbringe disse, når du går i garagen eller haven. På den måde undgår du at misse en pakkelevering eller et uventet besøg, da du altid kan høre dørklokken.  

Har du valgt en trådløs dørklokke, skal du huske at være opmærksom på modellens rækkevidde, så du kan få opfyldt dit behov. Du kan finde dørklokker med en rækkevidde på op til 200 m, som er optimal, hvis du for eksempel skal bruge dørklokken i forbindelse med dit erhverv, hvor ringetonen kan høres i baglokalet. Er det blot en dørklokke til dit eget hjem, skal du overveje boligens størrelse og derefter vælge den rette rækkevidde.  

De fleste af vores dørklokker er trådløse og monteres med batterier, men du finder også enkelte, der monteres ved hjælp af ledning. 

Vær opmærksom på batteriniveauet på din dørklokke

Du har måske oplevet at modtage en besked fra postmanden om, at der er blevet forsøgt leveret en pakke, eller at et familiemedlem har været forbi og forgæves ringet på. Hvis du har været hjemme, kan dette selvfølgelig skyldes komplikationer på dørklokken. Oftest skyldes det bare et dødt batteri, og derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, om din dørklokke virker, eller om batteriet muligvis skal skiftes. 

Find den rette ringetone

Det er vigtigt, at du vælger den rette ringetone til din dørklokke. Du kender det både fra, når du skal vælge din ringetone til mobilen, eller når du skal vælge den alarmtone, der skal vække dig om morgenen. Det er vigtigt, at det er en tone, som du synes er behagelig, så du ikke bliver irriteret, når den lyder. 

Hos BAUHAUS finder du dørklokker, som har op til otte forskellige ringetoner. På den måde har du muligheden for at vælge den tone, du bedst kan lide. Samtidig kan du også skifte tonen ud, når du er blevet træt af den. 

De fleste af vores dørklokker kan også justeres på lydstyrken, så du kan sikre dig, at du kan høre klokken, men samtidig undgår at få et chok, når det ringer på døren.

Dørklokke med forskellige funktioner

I vores store sortiment finder du mange dørklokker, som indeholder forskellige funktioner, der kan være smarte og funktionelle for dig. Det kan være forskelligt, hvad man har behov for, men her kan du se en liste over nogle af de egenskaber, du kan få med din dørklokke:

Bælteclips, så du kan spænde modtageren fast i dine bukser og medbringe den rundt på dit boligareal. 

Dørklokker med flere dørtryk, hvis du ønsker en dørklokke både ved hoveddøren og bagdøren.

Bevægelsessensor, som registrerer så snart dine gæster er indenfor et vis område. 

Dørkikkert, hvis du ønsker at se, hvem der ringer på døren, før du lukker dem ind.

Sleep-tilstand, som giver dig muligheden for at slukke din dørklokke om natten, så du ikke bliver forstyrret.

Skab et flot og behageligt uderum med produkter fra BAUHAUS

Ønsker du at optimere området omkring din hoveddør, så har du muligheden med produkter fra BAUHAUS. Udover en funktionel og stilren dørklokke, kan du eventuelt montere en udendørslampe, så dine gæster ikke skal stå i mørket, hvis de ankommer om aftenen. 

Du kan også sætte et fint navneskilt og husnummer op, så der aldrig er tvivl om, hvem man besøger. Du kan finde et bredt udvalg af skilte her. 

Når du har fundet den rette dørklokke til dit behov, skal du blot bestille den hjem fra siden her. Du kan enten bestille varen hjem til din adresse, eller vælge at afhente den selv i dit lokale BAUHAUS byggevarehus.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.