Filter
Viser 14 produkter

Antennekabler

Antennekabler kan have mange forskellige funktioner. Men den grundlæggende funktion uanset hvad er, at denne type kabel sørger for at overføre signaler fra en antenne til en modtager. I de fleste husstande bruges sådan et kabel til at overføre et signal til en modtager såsom radio eller TV – men det er især også brugt til at oprette forbindelse til internettet.

Har du brug for et antennekabel til dit nye fjernsyn? Eller er dit gamle kabel ved at blive lidt for slidt, og skaber dermed en ustabil forbindelse? Så er der hjælp at hente hos BAUHAUS. Her finder du nemlig flere antennekabler, så du blandt andet kan slippe for et dårligt TV-signal.

Få et godt TV-signal med stabile antennekabler

Med udvalget af diverse streaming services på nettet og forskellige casting-systemer, der lader dig styre, hvad der skal være på fjernsynet direkte fra din telefon, kan det måske virke som om, at der ikke er behov for TV. Men sådan forholder det sig faktisk ikke. Der er mange, der fortsat foretrækker at kunne tænde for det helt traditionelle TV, og surfe mellem de mange kanaler. Og hvis det også gælder dig, er der ingen grund til at gå på kompromis med dit TV-signal.

Der findes forskellige typer kabler at vælge imellem. Blandt andet kan du her på siden vælge mellem kabler på flere længder. Har du brug for et kabel, der gå hele vejen fra den ene ende af lokalet til den anden ende, så kan det dog tænkes, at du har brug for en længere ledning, end hvad sortimentet tilbyder. Men du kan heldigvis finde tromler med antennekabel, så du kan lave en ledning i lige netop den længde, du har behov for.

Opdag fordelene ved et enkelt kabel

Selvom meget internet er blevet trådløst, og du endda kan komme langt ved at bruge data generelt, er det stadig smart med en fastnetforbindelse. Denne type forbindelse kan særligt være god til streaming og gaming, da den kan være langt mere stabil end en trådløs forbindelse. Og så er den som regel også en del hurtigere end både trådløst internet og dataforbindelser.

For at få det bedste ud af fastnetforbindelsen, kan du få glæde af netværkskabler . På den måde kan du slutte dit TV eller computer direkte til internettet, og dermed kan du bedre undgå eventuelle forstyrrelser i signalet.

Kom godt i gang med hjælp fra BAUHAUS

Når du kigger bag på dit TV, kan du måske føle, at der er mange udgange. Og det kan du have ret i. Derfor er det heller ikke så underligt, hvis du ikke er helt sikker på, hvad alle udgangene egentligt gør godt for.

Nogle udgange siger sig selv. En udgang til et antennekabel er eksempelvis meget forskelligt fra udgangen til strøm og USB-stik. Du kan derfor ofte regne ud, hvordan du får forbundet antennekablet til dit fjernsyn uden at skulle spørge andre til råds. Men hvad med alt det andet?

Hvis du kigger forbi dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus , kan du glæde dig over muligheden for at få god og kyndig vejledning. Er du derfor i tvivl om de forskellige typer kabler, og hvordan de påvirker dit TV-signal, så tøv endelig ikke med at spørge. Vi guider dig gerne i al vores antennetilbehør , så du kan føle dig helt sikker på, at du kan se fjernsyn, høre radio og surfe på nettet uden problemer.

Benyt dig af vores smarte Click & Collect service

Sidder du derhjemme og føler dig helt sikker på, hvilke kabler du har brug for? Men har du alligevel et spørgsmål angående dine nye antennekabler, vinklede kabler eller andet? Så kan du med fordel benytte dig af vores Click & Collect service. På den måde er du sikret, at din bestilling er på lager og ligger klar til dig, når du kommer ned i butikken. Og så har du samtidig masser af gode muligheder for at få en snak med vores personale om alle dine spørgsmål.

Antennekabler

Viser 14 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto