Filtrer på...

Elektrikerværktøj
Rating
Produkttype
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 8 produkter
Filter
Viser 8 produkter

Elektrikerværktøj

Elektrikerværktøj er uundværligt, når du for eksempel skal have lavet nye el-installationer eller trække kabler rundt i boligen. Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af elektrikerværktøj, herunder hulsave og søge-/trækfjedre. Uanset om du er professionel elektriker eller gør-det-selv entusiast, har vi sikkert det rette elektrikerværktøj for dig.

Find det rette elektrikerværktøj til opgaven

Når du skal udføre en elektrikeropgave, er det vigtigt at have det rette elektrikerværktøj til rådighed. Hos BAUHAUS har vi forskellige former for elektrikerværktøj, der kan hjælpe dig med at løse enhver opgave, heriblandt:

  • Hulsave - En af de mest anvendte værktøjer er en hulsav, som du kan bruge til at skære større huller i forskellige materialer som træ, metal og gipsplader. Hulsaven er ideel til at lave huller til stikkontakter og andre el-installationer, som kræver et større hul i væggen eller loftet.
  • Søge-/trækfjedre - En søge-/trækfjeder er et andet vigtigt stykke eletrikerværktøj, der kan hjælpe dig med at trække kabler gennem rør og kanaler. Den kan især gøre arbejdet en del lettere, når du skal trække kabler gennem trange rum, bøjninger og ujævne rør.

Udover disse former for elektrikerværktøj kan du hos os også finde en lang række andre redskaber og tilbehør til el-installationer såsom spændingstestere, kabelkanaler, kabelstrips og ledningsclips. Se vores udvalg af diverse installationsmaterialer.

Hvilke former for el-arbejde må du selv klare?

Der er langt fra alt el-arbejde, du må lave selv derhjemme. I en lang række tilfælde er det nødvendigt, at du får en autoriseret el-installatør til at ordne arbejdet. Selvom det kan være fristende at spare lidt penge ved at klare el-arbejdet, er det vigtig for din egen sikkerhed, at du holder dig til de stillede regler for el-arbejde.

Uden autorisation må du eksempelvis gerne:

  • Skifte afbrydere i en eksisterende el-installation
  • Trække ledninger
  • Skifte stikkontakter
  • Montere lamper
  • Tilslutte forskellige hvidevarer

Alt el-arbejde, der eksempelvis involverer installation af nye el-systemer, ændringer i faste el-installationer, el-installationer i særlige vådrumszoner samt el-arbejde over 250 volt skal udføres af en autoriseret el-installatør.

Det er også vigtigt at huske på, at selvom du kan klare visse el-opgaver selv, kan det stadig være en god idé at få en professionel til at tjekke dit arbejde for at sikre, at alt er udført korrekt og sikkert.

Elektrikerværktøj

Viser 8 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto