Filtrer på...

Lysdæmpere
Rating
Produkttype
Serie
Spænding (V)
IP-klasse
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 12 produkter
Filter
Viser 12 produkter

Lysdæmpere

Føler du nogle gange, at lyset i din stue er for dæmpet? Eller at det er for skarpt i soveværelset? Så er det værd at overveje en lysdæmper. På den måde kan du skrue op og ned for lysstyrken, så det passer til dit humør.

Der findes flere former for lysdæmpere, der alle sørger for at give dig samme evne til at styre lysstyrken i dit hjem. Og hos BAUHAUS har vi samlet et godt sortiment af de smarte kontakter, så du kan justere lysstyrken lige præcis, som du har lyst til. Vælg den type, der passer bedst til dit hjem, og opgradér din stue, dit soveværelse eller et helt tredje rum derhjemme.

Opgradér dit hjem med lysdæmpere

Når der skal ses film, så kan det være irriterende at sidde i et alt for lyst rum. Hvis du derimod skal lave mad eller læse en bog, vil du ofte gerne have masser af lys, så du ikke anstrenger dine øjne. Dermed er det ikke altid nok at sørge for, at du har godt lys i et rum, mens der er svagt lys i et andet. For hvad hvis du pludselig har brug for en anden lysstyrke?

En lysdæmper er i bund og grund meget lig en traditionel kontakt til lys, hvor du tænder og slukker lyset. Faktisk er nogle modeller udstyret med den velkendte afbryder. Dog er forskellen, at der ved denne model findes en lille knap, du kan skubbe op og ned. Og det er på netop den måde, at du skruer op og ned for lyset.

Andre kontakter er designet med touch, så de ikke helt ligner en almindelig kontakt. Her er altså ikke den tænd og sluk knap, som du måske er vokset op med. I stedet vil du i mange tilfælde opleve en rund cirkel, du kan klikke på. Og ved at dreje på cirklen eller føre fingeren rundt langs kanten, kan du dæmpe lyset – eller skrue op, hvis du har brug for mere lys.

Skift til dæmpbare pærer

Første skridt på vejen mod dæmpbart lys er naturligvis at sørge for, at dine kontakter tilbyder denne funktion. Men et lige så vigtigt skridt er at sikre, at du også har skiftet til pærer , der ligeledes er i stand til at blive justeret i styrke. Her kan et godt valg være dæmpbare LED-pærer, der samtidig holder lidt længere og også er bedre for miljøet.

Udskift derfor både pærer og stikkontakter til modeller, der understøtter dit ønske om at være i stand til at kontrollere dit lys. Og når det først er gjort, så er det bare at indstille lysstyrken lige præcis, som du har lyst til. For eksempel kan du skrue helt op, når der skal gøres rent, og du har behov for at se støv og snavs. Bagefter kan du dæmpe lyset igen, så der bliver skabt en hyggelig stemning.

Hvis du samtidig mangler et par fine loftlamper , der ligeledes kan fremme den hyggelige stemning men også se fine ud, så kan BAUHAUS hjælpe. Du kan altså forvandle hele din lyssituation derhjemme, når du handler hos os.

Kom godt fra start med hjælp fra BAUHAUS

Er du en af dem, der er vant til at dine forældre, din partner eller en ven sætter lys op for dig? Så er du ikke alene. Men faktisk er det slet ikke så svært at sætte en lampe op og forbinde den til en stikkontakt, når du først har styr på de grundlæggende begreber. Blandt andet det rette værktøj gør jobbet nemmere, men en generel viden kommer du også langt med.

Når du besøger dit lokale BAUHAUS byggevarehus , kan du altid spørge os til råds, hvis du er i tvivl. Det kan for eksempel være, at du lige har fået et kursus af din far i at skifte kontakter og hænge lamper op. Men måske har du ikke helt fået styr på, hvilken type værktøj du har brug for. Så spørg endelig en af vores medarbejdere til råds. På den måde kan du komme hjem med netop den type værktøj, der lader dig installere dine nye lysdæmpere uden besvær.

Lysdæmpere

Viser 12 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto