Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Empire Snabelvinkel true blue 180mm

189,95 kr.

Denne  Empire vinkelkrog med en længde på 180 mm har ætsede markeringer, der ikke falmer over tid. Pladen er bredere, hvilket giver mere...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Denne  Empire vinkelkrog med en længde på 180 mm har ætsede markeringer, der ikke falmer over tid. Pladen er bredere, hvilket giver mere stabilitet. Markeringsskabelonen er inddelt i 5 mm, 10 mm og 20 mm. 

Vinklen kan bruges til 90˚ og 45˚, lineal, vinkelmåler og kan også fungere som anslagsvinkel, savføring og til lodrette linjer. Lavet i USA.


Dette produkt er kendt for sin nøjagtighed og pålidelighed. Det er udstyret med avancerede funktioner, der gør det nemt at måle og markere præcise dimensioner. Uanset om du arbejder med træ, metal eller andre materialer, vil Empire vinkelkrog hjælpe dig med at opnå professionelle resultater.

Med sit ergonomiske og brugervenlige design er dette produkt behageligt at bruge i længere perioder. Det er let at håndtere og giver dig fuld kontrol over dine målinger. Du kan stole på, at dette produkt vil levere præcise og pålidelige resultater hver gang.

Specifikationer

More Information
Produktnavn Empire Snabelvinkel true blue 180mm
Artikelnummer 1175812
Vægt, kg. 0.200000
EAN-nr 45242532711
Nettovægt, kg. 0.199
Varemærke EMPIRE
Produkttype Vinkelmålere

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto