Filter
Viser 280 produkter
Page
 1. BOSCH
  Bosch krydslasersæt Universal Level 360 selvnivellerende 12m
  2.349,00 kr.
 2. BOSCH PROFESSIONAL
  Bosch Professional laserafstandsmåler GLM 40
  744,95 kr.
 3. BOSCH PROFESSIONAL
  Bosch Professional linjelaser GLL 2-15/LB10
  1.989,00 kr.
 4. WINBAG montagepude 135 kg
  159,95 kr.
 5. BOSCH
  Bosch krydslaser Quigo Green inkl. tilbehør og batterier
  544,95 kr.
 6. RYOBI
  Ryobi linjelaser RB360GLL grøn
  1.749,00 kr.
 7. BOSCH
  Bosch universal detektor
  789,95 kr.
 8. RYOBI
  Ryobi krydslaser RBCLLR1 rød
  498,95 kr.
 9. RYOBI
  Ryobi teleskopstang RBCLTP1 t/krydslaser
  799,95 kr.
 10. LASERLINER
  Laserliner VideoScope One endoskop kamera
  1.299,00 kr.
 11. WISENT
  Wisent fugtighedsmåler
  249,95 kr.
 12. BOSCH PROFESSIONAL
  Bosch Professional lasermåler GLM 50-27 C
  1.689,00 kr.
 13. DEWALT
  DeWalt afstandsmåler DW055PL-XJ 16 m
  339,95 kr.
 14. BOSCH
  Bosch vaterpas Laser PLL 1P m/batterier
  418,95 kr.
 15. RYOBI
  Ryobi krydslaser RBCLLG1 grøn
  848,95 kr.
 16. BOSCH
  Bosch laserafstandsmåler PLR 50 C digital
  999,95 kr.
 17. STANLEY
  Stanley detektor S300 Fatmax
  503,95 kr.
 18. STANLEY
  Stanley vaterpas Fatmax 3 libeller 180 cm
  429,95 kr.
 19. RYOBI
  Ryobi laserafstandsmåler RBLDM20
  489,95 kr.
 20. LASERLINER
  Laserliner DampCheck fugtighedsmåler
  284,95 kr.
 21. LASERLINER
  Laserliner Dampfinder Compact fugttester
  658,95 kr.
 22. BOSCH PROFESSIONAL
  Bosch Professional stativ BT 150 Professional
  608,95 kr.
 23. RYOBI
  Ryobi infrarødt termometer RBIRT08
  528,95 kr.
 24. WOLFCRAFT
  Wolfcraft konturmål 130 mm med klemmehåndtag
  169,95 kr.
 25. Work>it
  Work>it målebånd med laser 5 + 40 m
  268,95 kr.
 26. RYOBI
  Ryobi akku forstørrelseslampe RML18-0 One+ ekskl. batteri og lader
  438,95 kr.
 27. HULTAFORS
  Hultafors gipsvinkel PS 120cm
  549,95 kr.
 28. BOSCH
  Bosch laserafstandsmåler sæt Zamo III 3 x tilbehør
  799,95 kr.
 29. BOSCH PROFESSIONAL
  Bosch Professional målestok GR 240 2,4 m
  788,95 kr.
 30. RYOBI
  Ryobi linjelaser RB360RLL rød 360°
  1.399,00 kr.
 31. BOSCH
  Bosch linjelaser Atino selvnivellerende m/målebånd 1,5 m
  314,95 kr.
 32. BOSCH
  Bosch indeklimadetektor PTD 1
  1.184,00 kr.
 33. LASERLINER
  Laserliner MultiFinder Plus
  1.099,00 kr.
 34. HULTAFORS
  Hultafors kort båndmål 5 m
  330,95 kr.
 35. EMPIRE
  Empire digitalt vaterpas 600 mm
  1.599,00 kr.

Opmåling

Hvad enten du er til de traditionelle måleredskaber som tommestok, målebånd og vaterpas eller de mere innovative varianter, som er med laser, så har vi hos BAUHAUS lige præcis det måleredskab, som du foretrækker og har behov for.

Måske skal du have taget mål af dine vinduer til nye gardiner eller opmåle vægge for at hænge billedrammer op i dit hjem eller have målt noget helt tredje – uanset hvad der skal måles i eller uden for dit hjem, så kan du på BAUHAUS.dk og i vores varehuse både finde alt fra krydslasere og vaterpas med/uden laser til luft- og fugtmålere fra en række kvalitetsmærker som Bosch, Stanley og Stabila.

Vores store udvalg inden for produkter til måling af alt, hvad du kan forestille dig, leverer den absolut mest nøjagtige måling hver gang, så både gardiner og billedrammer kommer til at hænge, som de skal, mens luft- og fugtmålere med deres præcise målinger sørger for det bedste og mest behagelige indeklima.

Tag et kig her på BAUHAUS.dk og bliv inspireret til dit næste køb af måleredskaber. Har du spørgsmål eller er i tvivl om, hvilket produkt der er det bedste for dig, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundesupport eller komme forbi dit lokale varehus, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig videre.

Hvad er en laserafstandsmåler?

Hvis du gerne vil undgå de manuelle måleinstrumenter, så kan du erstatte dem med en laserafstandsmåler. På den måde kan du nemlig nemt og præcist måle afstanden fra A til B. Du kan endda have afstandsmåleren i lommen, så du altid er klar til at måle, hvis behovet opstår.

Selve præcisionen afhænger af, hvilken model du vælger. Og jo kortere afstanden er, jo mere præcise er afstandsmåleren også. Uanset modellen så er en laserafstandsmåler et yderst præcist værktøj til opmåling - og mere præcist end andre manuelle måleværktøjer.

En laserafstandsmåler fungerer ved, at afstanden afgøres af en laserstråle, som du retter mod det objekt, som du vil måle afstanden til. Afstanden bliver beregnet ved at måle faseforskydningen af laserstrålen, som bliver reflekteret tilbage.

Laserafstandsmålere fungerer også med eventuelle forstyrrelser af fremmede objekter i laserens stråle - medmindre de dog er alt for tæt på afstandsmåleren. Hvis du skal måle udenfor, så kan både regnvejr og tåge forstyrre din måling, så du ikke får et nøjagtigt resultat.

Men hvis du ser bort fra disse aspekter, så kan en laserafstandsmåler være et særdeles brugbart redskab for dig. Den leverer nemlig præcise målinger under en masse forskellige forhold, hvor der kan være en uafbrudt laserstråle.

Du kan se nærmere på de enkelte produkter her på siden ved at klikke på produktet. Her kan du læse mere om opmåling af afstande, og hvordan produktet kan hjælpe dig med at opmåle arealer, længder og volumener.

Find digitale og vaterpas med laser

Typisk er de fleste vaterpas med libelle meget præcise. Men det kan dog være lidt besværligt at bruge dem til vinkler, der ikke er 0° eller 90°. Det er her de digitale vaterpas og vaterpas med laser kommer ind i billedet.

De kan nemlig vise den nøjagtige hældning i grader, så du lettere kan måle vinklen på eksempelvis en skråvæg eller hældningen på et tag. Dertil kan du låse flere af de digitale vaterpas, så du kan fastholde et bestemt mål.

De nyeste modeller af vaterpas er med laser. De sender en laserstråle ud, og de kan også regulere sig selv i vandret plan, uden at du skal placere vaterpasset på en vandret overflade. Når laserstrålen eksempelvis rammer din væg, så har du allerede et vandret udgangspunkt, som du så kan måle ud fra. Dette kan du på samme måde gøre lodret.

Køb produkter til opmåling online hos BAUHAUS

Har du fundet, hvad du skal bruge til opmålingen derhjemme? Så kan du let og hurtigt bestille dine produkter direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. På den måde kan du nemlig komme i gang med dit måleprojekt. Vi leverer til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect.

Hvis du gerne vil se nærmere på vores sortiment af produkter til opmåling, så kan du naturligvis altid komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Vores dygtige medarbejdere kan give dig yderligere information og svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at komme hjem med det rette måleudstyr.


FAQ:

 1. Hvordan opmåler man mest præcist?
  Hvis du gerne vil opmåle mest præcist, så kan du efter en opmåling bruge en hobbykniv til at markere opmålingen med. Den er nemlig smallere end en blyant. Men hvis du vælger at bruge en blyant, så kan du vende tommestokken om, så du måler længden ved objektets kant og streger bag tommestokkens 0-mål.
 2. Hvilke måleredskaber kan man købe?
  Hos BAUHAUS finder du et væld af forskellige måleredskaber. Du kan blandt andet få de traditionelle måleredskaber som tommestok, målebånd og vaterpas. Dertil kan du også finde mere moderne og innovative varianter som digitale vaterpas, laserafstandsmålere, krydslasere og luft- og fugtmålere. Det afhænger blot af, hvad du skal måle, og hvilke behov du har.
 3. Hvordan virker opmåling med laser?
  Du kan bruge forskellige måleredskaber med laser. Eksempelvis kan du bruge et vaterpas med laser, der sender en laserstråle ud, og som automatisk kan regulere sig selv i vandret plan. Du kan også vælge en laserafstandsmåler, der udsender en laserstråle mod det objekt, som du vil måle afstanden til. Afstanden beregnes ved at laserstrålen bliver reflekteret tilbage.
 4. Hvordan virker et vaterpas?
  Et vaterpas er i alt sin enkelthed en indikator for, om et givent objekt er i vater (vandret) eller i lod (lodret). Et vaterpas består af enten én ellere flere libeller afhængig af, hvilke projekter du skal bruge det til. Du lægger blot dit vaterpas på en overflade for at bestemme, om den er i vater. Vaterpasset kan bruges til langt de fleste formål.

Opmåling

Viser 280 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…