Filtrer på...

Forstørrelsesglas
Rating
Produkttype
Serie
Spænding (V)
Pris
DKK
Varemærke
Lumen (lm)
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 2 produkter
Filter
Viser 2 produkter

Bedre syn med forstørrelsesglas

Ofte er det de små ting, der gør forskellen, når du udfører dine gør-det-selv projekter. Og her kommer forstørrelsesglasset ind. Her er tale om et lille stykke værktøj, der kan gøre en stor forskel, når du måler, arbejder og placerer. Se det store udvalg af forstørrelsesglas hos BAUHAUS, og sørg for, at dine projekter kan blive endnu bedre og mere præcise. Køb allerede i dag, og benyt dig endelig også af vores Click & Collect-service.

Vælg mellem mange forskellige forstørrelsesglas hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS sørger vi for, at du er godt klædt på til hvert et projekt – stort som lille. Vi er med dig hele vejen, når du skal arbejde med haven, boligen, VVS, bad, el, belysning, gulve, byggematerialer og meget mere. Et af vores fokuspunkter er også værktøj , hvor vi fører et meget bredt og alsidigt sortiment. Det betyder, at du blandt andet kan få håndværktøj til alle typer af opgaver, og inden for opmåling finder du vores forstørrelsesglas.

Vores forstørrelsesglas kommer i mange forskellige typer og former, og det er muligt at støde på følgende i vores katalog:

 • Enkle forstørrelsesglas
 • Forstørrelsesglas med LED-lys
 • Forstørrelsesglas med UV-lys
 • Forstørrelsesglas i sæt
 • Forstørrelseslamper
 • Lommelupper

Du kan finde alle modellerne her på hjemmesiden, hvor du også kan handle, når det passer dig. Du kan købe online med levering, eller du kan benytte dig af Click & Collect-servicen, hvor du bestiller online og selv henter varerne i dit lokale byggevarehus. Så sparer du tid. Du kan også finde mange af varianterne i vores bugnende, fysiske byggevarehuse.

Sådan vælger du det rette forstørrelsesglas

Du kan benytte et forstørrelsesglas til rigtig mange ting, når du skal se noget, der er meget småt. Når du kan forstørre elementerne, er du bedre i stand til at vurdere forholdene, og det kan være altafgørende i et byggeri – stort som småt.

Derfor er der også mange forskellige typer af forstørrelsesglas, og når du skal vælge det helt rette, skal du først finde ud af, hvad du skal bruge det til. Er der tale om lidt ad hoc-opgaver her og der, eller skal du udføre meget præcise opmålinger? Til det første kan en lille lommelup være nok, mens du kan få brug for regulære forstørrelseslamper til det sidste.

Noget af det vigtigste, du skal huske på, når du vælger dit produkt, er niveauet af forstørrelse. Det vil sige, hvor mange gange linsen kan forstørre elementet. Det kan i vores sortiment variere mellem:

 • 2 x
 • 3 x
 • 4 x
 • 6 x
 • 16 x

Nogle forstørrelsesglas kommer som en pakke med flere forskellige linser, som du kan skifte imellem. Det betyder, at de vil kunne forstørre med forskellige niveauer, og det er en god ide, hvis du skal udføre forskelligartede opgaver.

Det vil desuden være rigtig smart i de fleste tilfælde at vælge en lup med lys. Når du har lys med, bliver elementet også lyst op, hvorved det bliver lettere at se. Det er især fordelagtigt, hvis du arbejder under begrænsede lysforhold. Nogle modeller kommer også med indbygget mulighed for UV-belysning.

Når du vælger din variant, kan du med fordel gå efter linsestørrelse, design og greb. Er linsen stor, kan du se mere af elementet, og det kan være en god ide. Omvendt kan en lille linse betyde, at luppen er lettere lige at tage med på farten.

Når det kommer til design, kan du få de normale standard-former med et lige håndtag, men du kan også få modeller med et mere skævt design. Endelig er det en god ide at se nærmere på håndtaget, som gerne skal være behageligt, men fast at holde på. Så kan du bedst bevare den rolige hånd.

Find inspiration til forstørrelsesglas med mere hos BAUHAUS

Du kan bruge dit forstørrelsesglas til mange typer af opgaver. Tag et kig i vores sortiment, bliv inspireret, og find din næste favorit. Vi fører udelukkende kvalitetsprodukter, og har du spørgsmål til varerne, er du velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med dine projekter.

Forstørrelsesglas

Viser 2 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto