Filter
Viser 26 produkter

Målebånd

Med de rette måleredskaber, kan du nemt måle nøjagtige størrelser og dimensioner til dine byggeprojekter - og det kan være netop afgørende for deres succes. Hvis du eksempelvis skal bygge et skur eller lægge gulv, er det afgørende at have nøjagtige mål på de mange længder, så du kan sikre, at alle dele passer sammen og bliver lagt korrekt.

Det samme gælder for andre former for projekter, som for eksempel byggeri, elektrisk arbejde, skræddersyede tøj og så videre. Måleredskaber gør det muligt for dig at tage nøjagtige mål og derved sikre, at dine projekter opfylder dine specifikationer. De kan hjælpe dig med at undgå fejl og spild af materialer og tid, og i sidste ende kan en præcis måling resultere i et bedre færdigt produkt.

Lige meget om du skal i gang med et mindre hobbyprojekt eller en større renovering, er en ting sikker: Du får brug for et målebånd.

Der findes mange typer af målebånd

Du kan få målebånd i flere forskellige udformninger, længder og materialer, og der er derfor mange type af målebånd og opmålingsredskaber at vælge mellem. Vi tilbyder eksempelvis de klassiske målebånd, hvor du trækker et stålbånd ud, samt de smarte målehjul, der selv tæller afstand, når du bruger dem. Hvad, der er bedst, afhænger af, hvad du skal bruge dit nye målebånd til.

Skal du måle træstykker til et byggeprojekt, kan de klassiske målebånd være det rette match. Skal du omvendt måle længder, der er for lange til at blive målt med båndet, eller længder, der strækker sig over et ujævnt terræn, så er målehjul muligvis det rette.

Er du i tvivl om, hvilket målebånd der passer til dine behov, så læs med nedenfor, hvor vi guider dig til at vælge den helt rette løsning.

Hvilket målebånd skal du vælge?

Du finder her hos BAUHAUS mange forskellige typer af målebånd. Det gør du, da forskellige målebånd er gode til forskellige typer af projekter og behov. Men hvilket målebånd skal du vælge til lige netop dit projekt? Læs med her, og bliv klogere på nogle af de faktorer, der spiller ind, når du skal vælge et målebånd:

  • Længde: Hvilken længde har du brug for? Målebånd kommer i en række forskellige længder, så du bør vælge en, der passer til dine behov.
  • Materiale : Målebånd kan laves af stål, fiber, nylon eller andre materialer. Du bør vælge et materiale, der er robust og holdbart, og som passer til dit formål. Skal målebåndet kunne bøje, skal du altså vælge et materiale, der kan det.
  • Skala : Målebånd kan have en skala i eksempelvis centimeter eller millimeter. Vælg derfor en skala, der passer til dine behov.
  • Nøjagtighed: Nøjagtigheden af målebåndet er afgørende. Mange målebånd har en nøjagtighed på omkring 1 mm, men nogle har en højere nøjagtighed. Vælg et målebånd med en nøjagtighed, der passer til dit formål.
  • Funktioner: Målebånd kan have ekstra funktioner som eksempelvis en låsestang, en magnetisk ende, en lysfunktion eller lignende. Overvej, om du har brug for nogle af ​​disse funktioner.
  • Pris: Målebånd kan have forskellige priser afhængigt af brand, nøjagtigheden og funktionerne. Vælg et målebånd, der passer til dit budget og dine behov.

Disse faktorer vil hjælpe dig med at vælge det målebånd, der passer bedst til dit formål.

Kom godt i mål med dine projekter sammen med BAUHAUS

En grundsten i de fleste opgaver er målebåndet. Men udover dette skal du også bruge en masse andre redskaber eller typer af værktøj - og dem kan du finde hos os. Vi har i vores lokale byggevarehuse samlet et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, som du kan bruge til flere forskellige formål. Du kan finde alt fra maling og tapet til byggematerialer og værktøj.

Lige meget hvad du skal bruge, kan du nemt bestille det direkte fra vores side med Click & Collect. På den måde kan du nemt finde eksempelvis redskaber til opmåling og være sikker på, at de ligger klar, når du kommer ned forbi byggevarehuset.

Er du på jagt efter dit næste byggeprojekt? Eller har du brug for hjælp til at måle op til noget bestemt? Dyk ned i vores mange guides , og bliv hjulpet godt på vej.

Målebånd

Viser 26 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…