Filtrer på...

Lasermålere
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 117 produkter
Page
Filter
Viser 117 produkter
Page
 1. RYOBI
  Ryobi krydslaser RBCLLR1 rød
  603,95 kr.
 2. BOSCH
  Bosch krydslaser Quigo Green inkl. tilbehør og batterier
  534,95 kr.
 3. BOSCH PROFESSIONAL
  Bosch Professional detektor GMS 120
  909,95 kr.
 4. RYOBI
  Ryobi linjelaser RB360GLL grøn
  1.758,00 kr.
 5. BOSCH PROFESSIONAL
  Bosch Professional linjelaser GLL 2-15/LB10
  1.689,00 kr.
 6. BOSCH PROFESSIONAL
  Bosch Professional laserafstandsmåler GLM 40
  775,95 kr.
 7. DEWALT
  DeWalt afstandsmåler DW055PL-XJ 16 m
  373,95 kr.
 8. RYOBI
  Ryobi krydslaser RBCLLG1 grøn
  899,95 kr.
 9. BOSCH
  Bosch krydslaser UniversalLevel 360 selvnivellerende
  1.249,00 kr.
 10. RYOBI
  Ryobi teleskopstang RBCLTP1 t/krydslaser
  879,95 kr.
 11. RYOBI
  Ryobi laserafstandsmåler RBLDM20
  538,95 kr.
 12. WISENT
  Wisent fugtighedsmåler
  249,95 kr.
 13. BOSCH PROFESSIONAL
  Bosch Professional kombilaser GCL 2-15
  1.089,00 kr.
 14. BOSCH PROFESSIONAL
  Bosch Professional stativ BT 150 Professional
  614,95 kr.
 15. BOSCH
  Bosch laserafstandsmåler sæt Zamo III 3 x tilbehør
  699,95 kr.
 16. RYOBI
  Ryobi krydslinjelaser RBCLLG2 grøn
  1.299,00 kr.
 17. BOSCH
  Bosch linjelaser Atino selvnivellerende m/målebånd 1,5 m
  314,95 kr.
 18. STANLEY
  Stanley detektor S300 Fatmax
  554,95 kr.
 19. BOSCH PROFESSIONAL
  Bosch Professional lasermåler GLM 50-27 C
  1.857,00 kr.
 20. RYOBI
  Ryobi linjelaser RB360RLL rød 360°
  1.538,00 kr.
 21. BOSCH
  Bosch laserafstandsmåler PLR 40 C digital
  599,95 kr.
 22. RYOBI
  Ryobi infrarødt termometer RBIRT08
  528,95 kr.
 23. WOLFCRAFT
  Wolfcraft konturmål 130 mm med klemmehåndtag
  169,95 kr.
 24. STANLEY
  Stanley krydslinjelaser Cubix new generation grøn
  1.199,00 kr.
 25. BOSCH
  Bosch krydslasersæt Universal Level 360 selvnivellerende 12m
  1.499,00 kr.
 26. BOSCH
  Bosch universal detektor
  789,95 kr.
 27. BOSCH
  Bosch multidetektor UniversalDetect
  1.049,00 kr.
 28. BOSCH PROFESSIONAL
  Bosch Professional linjelaser GLL 3-80
  3.215,00 kr.
 29. LASERLINER
  Laserliner MultiFinder Plus
  1.129,00 kr.
 30. BOSCH
  Bosch krydslinjelaser AdvancedLevel 360
  2.049,00 kr.
 31. LASERLINER
  Laserliner SuperSquare-Laser 4
  948,95 kr.
 32. BOSCH PROFESSIONAL
  Bosch Professional vægscanner detektor D-tect 120 inkl. taske og batterier
  2.099,00 kr.
 33. BOSCH
  Bosch indeklimadetektor PTD 1
  899,95 kr.
 34. BOSCH PROFESSIONAL
  Bosch Professional kombi laser GCL 2-50 C sæt inkl. BT150
  2.549,00 kr.
 35. LASERLINER
  Laserliner Vægscanner StarFinder Autocal stud og AC
  482,95 kr.

Krydslasere

En krydslaser er et nyttigt stykke værktøj, som kan gøre arbejdet en del lettere, når du skal lave projekter, som kræver præcise målinger. Hvis du tilføjer en krydslaser til din samling af værktøj, får du et professionelt redskab, som kan sikre dig et nøjagtigt resultat hver gang.

Hos BAUHAUS finder du et sortiment af nøje udvalgte krydslasere med forskellige funktioner, så du kan finde den, som kan opfylde dine behov. 

Foretag præcise målinger ved hjælp af en krydslaser

En krydslaser kan hjælpe dig med at foretage præcise målinger ved at kaste vandrette og lodrette linjer op på væggen. Den fungerer således, at laseren danner helt vinkelrette kryds, så du ubesværet kan måle, imens laseren fremgår på væggen. På den måde er du sikret et præcist resultat, så du undgår at blive i tvivl og føle dig nødsaget til at måle efter en ekstra gang.

Du kan sige, at krydslaseren har nogenlunde samme funktion som en tommestok eller et vaterpas. En krydslaser er selvfølgelig en moderne luksusudgave, som også kan have flere andre funktioner, og samtidig gør den jobbet meget hurtigere og automatisk. 

En krydslaser er primært noget, du ser professionelle håndværkere benytte sig af, da det er en ekstra luksus til dine opgaver. Du behøver dog ikke have nogen uddannelse for at investere og bruge værktøjet, da det kan være til stor gavn til mange hverdagsprojekter.  

Hvilke opgaver kan du bruge en krydslaser til? 

Der findes et utal af opgaver, hvor en krydslaser vil være et nyttigt stykke værktøj. Hvis du er en rigtig gør-det-selv entusiast, vil du ofte have brug for at foretage præcis målinger og visualisere lige linjer på væggen til dine projekter. Hvis det er svært at forestille dig, hvilke opgaver du kan få brug for en krydslaser til, kan du se nogle bud på det her:

 • Ophæng af billeder
 • Belægning af fliser
 • Påsætning af tapet
 • Belægning af ny terrasse

Generelt er en krydslaser god til de fleste opgaver, så hvad end det er til professionelt brug, eller bare fordi du elsker at gøre det selv, så skal du nok få masser af gavn af den. 

Vælg den rette krydslaser

En krydslaser kan have en masse forskellige funktioner, og det er muligvis ikke alle funktioner, som du har brug for. Derfor er det en god idé, at du klikker dig ind på hver enkelt krydslaser, så du kan se, hvad den pågældende kan og ikke kan. 

Krydslasere findes enten med grøn eller rød laser, og farven er ikke bare ligegyldig, når du skal vælge den rette laser for dig. De forskellige farver har nemlig forskellige egenskaber, som du skal have styr på, før du vælger din krydslaser. 

Først og fremmest er det ikke helt nemt at producere krydslasere i grøn, og derfor er der ofte stor prisforskel på de røde og de grønne. De røde krydslasere er også gode til de fleste opgaver. Dog kan farven være meget sværere at se end den grønne. Den røde er et bedre valg, hvis du skal benytte krydslaseren udenfor, da den grønne farve fungerer bedst i de samme temperaturer. 

Så hvis du skal arbejde meget indendørs, så vil en grøn krydslaser være det bedste valg, men hvis du derimod skal arbejde meget udendørs, skal du vælg den røde farve, som kan tåle temperaturskiftet. 

Hos BAUHAUS finder du krydslasere i en bred prisklasse, og dermed er der selvfølgelig også stor forskel på kvaliteten og funktionen på de forskellige redskaber. Det kan være en god idé at overveje, om du måske skal investere lidt ekstra i krydslaseren i stedet for blot at vælge den billigste. På den måde er du sikker på at få et kvalitetsfyldt stykke værktøj, som kan opfylde dit behov. 

Tilbehør som gør arbejdet lettere

Når du skal arbejde med en krydslaser, kan der være noget tilbehør, som kan være med til at gøre arbejdet endnu lettere. 

Det kan for eksempel være, at du skal investere i et stativ til din krydslaser. Det vil medføre en højere stabilitet i dit arbejde, da stativet kan blive indstillet i højden og vil være fastholdt. Hvis du ikke benytter et stativ, kan det skabe nogle rystelser, i og med at arbejdet bliver foretaget håndholdt. Med et stativ har du også fordelen i at få hænderne fri, så du for eksempel kan hænge et billede op, imens linjerne fra laseren fortsat er på væggen. 

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle krydslasere, du kan koble til et stativ. Derfor skal du lige tjekke dette, inden du foretager dit køb af begge dele. Derudover er nogle krydslasere udstyret med en alarm, som lyder, når stativet står skævt, så du bliver stoppet, inden du foretager dig noget, som ikke er præcist. 

Endelig finder du også et udvalg af laserbriller på siden her, som er et nyttigt tilbehør til dit arbejde med en krydslaser. Brillerne er tilpasset enten den grønne eller røde laser, hvilket gør det lettere at se og fokusere på laserlinjerne, så du kan arbejde præcist, lige meget hvilket lys du har at gøre med. 

Hvis du mangler andet værktøj til opmåling, finder du her en hel sektion med redskaber, som du kan benytte til formålet. Her finder du blandt andet rotationslasere, som er gode til arbejde på større byggepladser.

Køb din krydslaser og tilbehør hos BAUHAUS

Du kan nemt og hurtigt bestille dine varer her fra hjemmesiden, når du har fundet den rette krydslaser og måske noget tilbehør, som du skal have til hjemmet. Vi leverer inden for et par dage efter din bestilling, men du kan også benytte dig af Click & Collect, hvor du bestiller varerne fra hjemmesiden, og derefter afhenter dem i butikken. 

Du er også altid velkommen til et besøg hos dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvor du kan få hjælp og vejledning til de emner, du har brug for.

Lasermålere

Viser 117 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto