Filtrer på...

Isskrabere
Rating
Produkttype
Serie
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 7 produkter
Filter
Viser 7 produkter

Isskraber

En isskraber er et effektivt redskab, der bruges til at fjerne is og sne fra en bilrude eller en anden overflade. Isskrabere er normalt lavet af plastik eller metal og har en skarp kant, der kan skære igennem isen på ruden. Nogle isskrabere har også en børste eller en skraber på den modsatte ende, der kan bruges til at fjerne sne eller løs is. Isskrabere er en nødvendighed om vinteren, da is og sne kan forstyrre udsynet og gøre det farligt at køre. Se også vores samlede sortiment af biltilbehør.

Sådan vælger du den rette isskraber

På markedet kan du finde adskillige varianter af isskrabere, der alle kan hjælpe med at fjerne isen fra bilruderne. Hvis du har en bil med en stor eller højt placeret forrude, kan det være en god idé at overveje en isskraber med skaft eller teleskopstang, så du kan nå over det hele uden problemer.

De bedste isskrabere klarer opgaven hurtigt og effektivt, så du kan komme ind i den varme bil så hurtigt som muligt. Og selv den trættende opgave med at fjerne isen kan gøres sjovere og lettere med en elektrisk isskraber, der hurtigt og uden at ridse ruden kan fjerne isen.

Du kan vælge mellem manuelle og elektriske isskrabere på markedet, så det er vigtigt at overveje, hvilken type du foretrækker, når du skal fjerne isen fra bilruden. Selv om det er en simpel genstand, så kan det stadig være en fordel at vælge en isskraber, der har et æstetisk flot design.

Hvis du har en stor bil eller varevogn, kan det være svært at fjerne isen med en kort isskraber. Derfor findes der isskrabere med fast stang eller teleskopstang, der kan gøre opgaven lettere og mere effektiv. Find også masser af bilpleje i vores udvalg.

Er isskraberens blade lavet af det rette materiale?

En isskraber bør have to blade, en blød og en hård. Den bløde kant på isskraberen er altid lavet af gummi, og den er ideel til at fjerne dug eller sne fra bilruderne.

Når det kommer til den hårde kant på isskraberen, er den normalt lavet af hård plastik, men den kan også være lavet af metal. Hvis du er bekymret for at ridse ruderne på sin bil, anbefaler vi at vælge en isskraber med en hård plastik kant.

Har isskraberen den rette bredde til dine behov?

Bredden på en isskraber har stor betydning for, hvor hurtigt du kan fjerne sne og is fra bilen. Hvis du vælger en meget smal isskraber, vil du blive nødt til at have ekstra tålmodighed. Det er lidt som forskellen mellem at bruge en tynd eller tyk tusch, når du skal male et stort område.

Det er derfor vigtigt at vælge en isskraber med en passende bredde, så du kan fjerne større flader på én gang. Det er også en fordel, hvis isskraberen har svagt afrundede kanter, så du undgår at beskadige gummilisten, når du skraber langs vinduesrammerne.

Hvad siger færdselsloven om sne og is på bilruderne?

Færdselsloven er meget tydelig, når det kommer til at have frit udsyn i bilen. Det gælder både for dug, sne og is. Inden du kører ud fra din indkørsel eller parkeringsplads, er det påkrævet at fjerne alt dug, sne og is fra:

  • Alle sideruder
  • Forruden
  • Bagruden
  • Taget
  • Lygterne
  • Sidespejlene
  • Nummerpladerne

Køb din nye isskraber online hos BAUHAUS

Når du har fundet den rigtige isskraber til din bil, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så er du nemlig altid forberedt på at fjerne is fra bilen på en effektiv måde. Vi kan levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af isskrabere. Her vil vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information. På den måde kan du være sikker på at få det rette produkt med hjem.

Isskrabere

Viser 7 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto