Filter
Viser 23 produkter

Viskerblade

Viskerblade har en simpel men vigtig funktion, nemlig at lade dig se tydeligt ud gennem forruden, når det regner eller sner eksempelvis. Derfor er det også vigtigt, at dine viskerblade altid fungerer optimalt, så du hurtigt kan slå dem til i trafikken, hvis det bliver nødvendigt.

Hvis du leder efter nye viskerblade, så kan du med fordel kigge hos BAUHAUS, hvor du finder et bredt udvalg. Vi tilbyder forskellige viskerblade af høj kvalitet, der nemt tilpasser sig din forude, og som hurtigt giver dig et godt udsyn uanset vejret.

Vedligeholdelse af dine viskerblade

Dine viskerblade bliver påvirket af vind og vejr, temperatur samt støv og insekter, og derfor begynder slitagen den dag, du monterer dem. Når viskerbladene bliver gamle, vil gummiet på viskerne blive hårdt, og efterhånden vil det også smuldre. Du vil også kunne opleve, at viskerne hyler eller laver striber på ruden.

Gamle og slidte viskerblade kan endda give ridser på din forrude, og i sidste ende kan det betyde, at din forrude bliver mindre modstandsdygtig over for stenslag for eksempel. Derfor er det altså utroligt vigtigt, at du er opmærksom på at udskifte dine viskere i ny og næ.

Der findes dog også enkle gode råd til vedligeholdelse, så du kan forlænge dine viskerblades levetid. Det er blandt andet en god ide at tørre viskerbladene af, når du vasker bil . På den måde kan du fjerne snavs og skidt, som sætter sig fast omkring bladene. Derudover kan du også give viskerne en lille smule hvid eddike og silikonegummibehandling, da det hjælper med at beskytte dem mod frost.

Sådan skifter du viskerblade

Dine viskerblade skal udskiftes en gang imellem. Det er eksempelvis på tide, når vinduesviskerne laver en ridsende lyd, når du anvender dem. Generelt bør du skifte viskerbladene på forruden to gange om året, hvorimod det er nok at skifte bagrudens viskere én gang om året. Det er ikke så svært at skifte viskerblade på din bil , og du kan altså sagtens gøre det selv, hvis du har mod på at kaste dig ud i det.

Inden du begynder med afmontering, skal du huske at tjekke, hvordan dine viskerblade er monteret. Herefter skal du dreje viskerarmen, som viskerbladene sidder på, så armen står lodret op. Når dette er gjort, kan du afmontere bladene ved at trykke clipsen på adapteren ind. Adapteren finder du på midten af viskerbladet. Nu skal du skubbe viskerbladet mod forruden, og det kan godt binde en smule, hvis det er lang tid siden, at viskerne er blevet skiftet.

Montering af det nye viskerblad fungerer på den måde, at du skal holde viskerbladet og -armen i samme vinkel, hvorefter du forsigtigt skubber viskerbladet op i den u-formede del af viskerarmen. Når det giver et lille klik, sidder viskerbladet, som det skal.

Se BAUHAUS’ udvalg af viskerblade

BAUHAUS tilbyder viskerblade i høj kvalitet med den bedste viskerydelse, som tilpasser sig godt til forruden. Med vores vinduesviskere kan du nemt holde din forrude ren og bevæge dig trygt ud i trafikken.

Vores udvalg af vinduesviskere er bredt, hvilket betyder, at du har gode muligheder for at finde den rette type til din bil. Det er nemlig vigtigt at vælge de rigtige viskerblade for, at de fungerer optimalt. Viskerbladenes opgave er at give dig et godt udsyn under alle vejrforhold, og dermed er de helt essentielle for din sikkerhed.

Brug Click & Collect hos BAUHAUS

Du kan nemt købe dine nye viskerblade online hos BAUHAUS, og få dem leveret direkte hjem til dig. Du kan også vælge at bruge Click & Collect , hvor du gennemfører din ordre hjemme, for derefter at hente produkterne i dit lokale byggevarehus.

Foretrækker du i stedet at se varerne fysisk, før du køber? Så kan du naturligvis også besøge din nærmeste BAUHAUS, hvor du kan få hjælp af vores dygtige medarbejdere, hvis du har spørgsmål til sortimentet.

Viskerblade

Viser 23 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto